Bu ülkenin aydınlık insanlarına bir site de benden tavsiye...

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ben bu sitei biliom yinede teşekkürler ;)

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
santral dedi ki:
aslında bu]

bu kişiye göre değişir ki bir örneğini konuyu açan arkadaşta ve sende gördük...
herkez senin görüşünle aynı görüşleri paylaşmayabilir ve sende herkez ile aynı görüşlere sahip olmayabilirsin ama herşeyden öncesi saygı duymak gerekir...

rainbow61 dedi ki:
çok güzel bir site ama santral gibi beyni küçük insanlar bilip bilmeden yorum yapmamalı bence

ve insanlara olan tutumlarımıza biraz daha dikkat etmeliyiz.böylece aile ortamımız bozulmamış olur.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
At Gözlüğü Kullananların Sitesi Aydınlık Şurda Kalsın... |)

santral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
rainbow61 dedi ki:
çok güzel bir site ama santral gibi beyni küçük insanlar bilip bilmeden yorum yapmamalı bence
eyvallah arkadaşım.yalnız benim yorumumda hakaret yok dikkat edersen.bazılarının dediği gibi "kanaltürk beyinliler" lafını kullanmadım.sadece o kanal ve sitenin sahibi olan şahısın toplumun bir çok kesimi tarafından rağbet görmediğini belirtmek istedim.saygılar.

megselara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cehapenin kanalı boş bi site girmeye bile gerek yok 10 üzerinden -10 alır ;D

ndartain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
katılıyorum.
kanaltürk , her iktidarı övme anlayışına sahip olmayan 2 büyük kanaldan biri.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ndartain dedi ki:
katılıyorum.
kanaltürk , her iktidarı övme anlayışına sahip olmayan 2 büyük kanaldan biri.

Tabi muhalefetten aldığı 3.000.000$ Yedi ceddine yeterde artarda İktidara neden ihtiyaç duysun ki? 5 sene Sonra T.özkan Chp'den milletvekili olmazsa bende Hiçbirşey Bilmiyorum...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
CHP Atatürk'ün arkasına saklanarak bağrağı bile ayak altına alsa sanırım Tuncay Özkan "Bunun yapılması gerekiyordu" diyecek. Ya da kısaca şöyle diyecek: "diğmi diğmi... evet efendim" :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Chp propagandası yapan, kanalımı Chp'nin hizmetine açtım diyen kişiye Deniz Baykal vekillik bile önermeyerek ne denli onun yanında olduğunu göstermiştir. yan profilden Cem Uzan'a da benzemektedir :D
bazı eski TRT dizilerini yayınlamaktadır o yönden güzel, bir de reyting kaygımız yok diyor güldürüyor beni bu adam Doğan grubundan ayrıldıktan sonra hangi parayla kurdu kanalını?

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bir partinin sermayesiyle kurulmuş, bağımsız değil direk satılık kanal ve sitesi

mahmuteser

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu site demokratik bir site mesela birimiz nefret edebiliriz ama birimizde çok iyi bulabiliriz zevkler ve renkler tartışılmaz

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
mahmuteser dedi ki:
Bu site demokratik bir site mesela birimiz nefret edebiliriz ama birimizde çok iyi bulabiliriz zevkler ve renkler tartışılmaz

Bu "zevk" mi? :) Ülkenin yönetiminden, "yolsuzluklardan" ve benzeri şeylerden bahsediyoruz. Bu pek zevk ve renk meselesi değil.
Ama yine de konunun buraya gelmemesi gerekir. Ben CHP'ci arkadaşların din düşmanlığı yüzünden inatla yanlışları bile bile savunduklarını görüyorum. Ve her zaman karşıt görüşlü insanları aşağılama güdüsüyle hareket ediyorlar. Bundan "aydınlık" diye değil, bilakis çok feci bir körlük olarak söz edilebilir ancak.

Yine de bu konuşmayı devam ettirmeyelim. Herkese esenlikler.

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
exit(life) dedi ki:
mahmuteser dedi ki:

Bu "zevk" mi? :) Ülkenin yönetiminden, "yolsuzluklardan" ve benzeri şeylerden bahsediyoruz. Bu pek zevk ve renk meselesi değil.
Ama yine de konunun buraya gelmemesi gerekir. Ben CHP'ci arkadaşların din düşmanlığı yüzünden inatla yanlışları bile bile savunduklarını görüyorum. Ve her zaman karşıt görüşlü insanları aşağılama güdüsüyle hareket ediyorlar. Bundan "aydınlık" diye değil, bilakis çok feci bir körlük olarak söz edilebilir ancak.

Yine de bu konuşmayı devam ettirmeyelim. Herkese esenlikler.

+1

kuytu5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
girecegim en son site olur :P :P

sahtekarların kralı olur kendisi :P :P

kuytu5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gerci neyi tartısıyoruz ki;

konuyu acan kisinin nickine baksanıza "ateist" mis :P

bizdeki de is olsun iste :D :D

anca ateistler destekler bu dolandırıcı tuncay özkan ı :P

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

kuytu5 dedi ki:
anca ateistler destekler bu dolandırıcı tuncay özkan ı :P

Burada bir inanca/inançsızlığa saldırı söz konusu. Yöneticiler gereğini yapacaktır.

- - -

Neyse konumuza dönelim; maalesef iki taraf da yeterince fanatik. Fanatizmin, Robertson Davies tarafından yapılmış çok güzel bir tanımı vardır: "Fanatiklik şüphenin aşırı telafisidir." Bir konuda fazla baskın çıkmak için esip gürleyen kişiler genellikle bu şekilde kendi bir yerlerden bulup takip etmeyi seçtikleri savlarında bütün şüphe çatlaklarını sıvayıp yollarına devam edenlerdir.

Dolayısıyla, anlamsız tartışmalardan kaçınmak gibi erdemlere sahip olmamız, yoksa kazanmasını bilmemiz gerekiyor. Birisini at gözlüğü sahibi diye itham ederken kendimize çok içten şekilde "ya benim at gözlüğüm o kişinin gördüğü şeyi görmemi engelliyorsa" diye sormalı; fakat gelin görün ki fanatizm ve içtenlik beraber ilerlemiyor.

Güzel günler dilerim.

santral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ndartain dedi ki:
Tabi muhalefetten aldığı 3.000.000$ Yedi ceddine yeterde artarda İktidara neden ihtiyaç duysun ki? 5 sene Sonra T.özkan Chp'den milletvekili olmazsa bende Hiçbirşey Bilmiyorum...

3 000 000 ytl aldı sanırım ama farketmez.chp den yardım aldığı aşikar.benim tahminim bu şahsiyet milletvekilliğinden çok chp genel başkanlığına oynuyor.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Taş bana geldi galiba, Benim At Gözlüğümden Kastım Herşeye tek taraflı Bakmaktan kasıttı, Konun başlığında İse "Bu ülkenin aydınlık insanlarına bir site " yazıyor. "Aydın" İnsan Kimdir ? Önce Onun tarifini yapalım;

Aydın kelimesinin sözlüklerdeki anlamı bilgili, kültürlü, entelektüel ve münevverdir. Batı toplumlarında, daha çok Rönesans hareketleri ile başlayan ve toplumu yönlendirmekle, bilgilendirmekle sorumlu olan kişilere aydın deniliyordu. Batının ileri ve çağdaş medeniyet seviyesine olan hayranlığımızla biz Türkler, her kavramı olduğu gibi “aydın” kavramını da çok sevdik. Bu kavramla karşılaşmadan önce ise, daha çok münevver kelimesi kullanılırdı.

Aydın, ilericiliğin, sosyal ve kültürel bakımlardan gelişimin lokomotifidir. Geniş halk kesimlerini bilginin ışığı altında geleceğe taşır. Adı üstünde, aydınlar cehaletin karanlığına karşı savaş açmış düşünce erleridir. Halkın önünde ve halkla beraber bütün bilgi birikimiyle, yoğun yaşam tecrübesiyle ülkenin ufkunu ve hedefini her zaman diri ve canlı tutar.

Aydın olmanın gerektirdiği en önemli şart, içinde bulunduğu toplumu, toplumun değer yargılarını, hassasiyetlerini, geçmişini ayakta tutan manevî önderleri, geleceğe ve bilginin gücüne inanmış gençleri iyi tanımaktır. Bütün bu ana özelliklerini saydığımız hususlara yabancı kalan, sağır kalan bir aydın gerçek anlamda bir aydın olamaz. Toplum ve o toplumu bir tohum gibi içinde taşıyan öz olan “vatan,” birbirini tamamlayan iki önemli öğedir. Bir aydının en büyük sorumluluğu içinde yaşadığı toplumu tanımaktır. Çünkü toplumunu tanımayanın ülkesini tanımasına imkân yoktur.

Bu nedenle bir aydın her zaman ama her zaman toplumun hassasiyetlerini önemsemeli, onun ruhuna, savunduğu ve inandığı değerlere, yaşam biçimine tepeden inmeci ve terbiye edici bir üslupla bakmamalıdır. Unutulmamalı ki, bir aydını aydın yapan yine içinde yaşadığı toplumdur. Ülkemizin son yarım asırlık serüvenine baktığımız zaman, toplumunu tanımayan aydınların ülkeyi ne hâle getirebileceklerinin açık örneklerini görürüz. Yurt dışında öğrenim görüp ülkemize gelen “bizim insanımızın çocukları” ne yazık ki yurda döndüklerinde toplumu değiştirilmesi, dönüştürülmesi, terbiye edilmesi, modernleştirilmesi (çağdaşlaştırılması) gerekli birer “yığın” olarak gördüler. Bunun neticesi olarak da toplumu oluşturan bireyler bir “kimlik kriziyle” başbaşa kaldılar.

Aydın her şeyden önce ülkesini ve halkını çok iyi tanımalıdır. Aydın olmanın sorumluluğu bununla başlar. Yol göstericilik tanımakla başlar. Biz bile bir konu hakkında arkadaşımız bizden yardım istediğinde, eğer o konuyu çok iyi bilip tanıyorsak yardımcı olabiliriz. Basit bir bilgisayarı bile ne kadar çok iyi tanıyorsak o kadar iyi kullanırız. İşte bir aydında ülkesini ve toplumunu tanıyorsa, o ülkenin sosyal, ekonomik, kültürel vs. her bakımdan çok ileri bir seviyeye gelmesini sağlar. Toplumun bunaldığı, karamsarlığa düştüğü, zor ve çetin dönemlerde ortaya çıkıp toplumuna kılavuzluk yapar. Toplumun bozulan moral değerlerini yükselterek onu geleceğe taşır. Aydın olmanın sorumluluğu, vicdânî borcu budur. Aydın aynı zamanda farklı görüşlere sahip toplumun geniş kesimleri arasında bir uzlaşma kültürünün ve toplumsal barışın oluşmasında öncü rolünü oynamalıdır. Bu, 21. asra doğru koşar adım giderken bir aydının belki de en önemli görevidir.

Ülkemizi ve toplumumuzu bilginin ve insana ait erdemlerin yol göstericiliği etrafında sımsıkı tutacak ve birbirine kenetleyecek olan aydın tipi işte bu, ülkesini ve toplumunu tanıyan aydın tipidir. Hiç şüphesiz toplumlar bir işaret fişeği gibi kendilerine karanlık gecelerde yol gösteren aydınlarıyla her zaman övünmüşlerdir.

Enes Bilal Yılmaz
http://derinedebiyat.blogcu.com/derin+duzyazi/

--Yukarda ki Metni sıkılmadan okuduysanız şimdi konuyu baştan alalım. T.özkanın ve onun sahibi olduğu bir medyanın Sadece Tek taraflı yayınlar yaparak toplumun herkesimini kucaklamak yerine sadece Kendi gibi Düşünenlere yönelik yaptığı yayın ne derece "aydın" sıfatı ile bağdaşır orasını siz düşünün.

Ha Diyelim ki O kişi benim görmediklerimi Görüyor, tabiki görebilirde Ancak Onun Gördüğü Şey'in Doğruluğunu Kim teyit edecek peki? Tabiki Tek taraflı olmamak lazım. Yani Kanalturk, veya Cumhuriyet gazetesini okunuyorsa aynı zamanda vakit, yenişafak v.s yani çizginin öbür tarafında olan gazetelerde okunmalı Neden ? Çünkü Onların Görmediğini Ötekiler, Ötekilerin Görmediğini veya görüpte işine gelmediğini Gösterenler Onlardır.

burdan şu çıkmasın ben Ne yeni şafak okurum nede vakit nede cumhuriyet gazetesi Çünkü hepsi At gözlüğü İle bakıyorlar. Okuduğum gazateye gelirsek, Zaman ve İnternetteki Diğer gazeteler Çünkü bu gazete tarafsız haber yapıyor ;) eğer tarafsızlığında Şüphe eden veya itirazı olan varsa Gazeteyi birgün alıp okusun. İsimlere takılmasın ;)

Neyse fazla uzun oldu k.bakmayın.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
santral dedi ki:
ndartain dedi ki:

3 000 000 ytl aldı sanırım ama farketmez.chp den yardım aldığı aşikar.benim tahminim bu şahsiyet milletvekilliğinden çok chp genel başkanlığına oynuyor.

Yanlış yok Üçmilyon dolar

[size=13pt]Tıkla[/size]

santral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam pcmaster seninle hemfikirim zaten.sorun yok.önemli olan bu kanalın para yardımı almış olması.naalesef bu kanal için "aydın" kelimesini kullanarak,kendilerini seçkin sınıfına sokuyorlar.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şu konuya biraz baktım son iki sayfada aynı görüşte kişiler sürekli birbirinin dediklerini onaylamış.Böyle bir ortamda tartışmaya ne gerek var :)

meddle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sürekli bir izleyiciniz olarak dışarıdan farkettim ve söylemeden edmiyeceğim
forumun bu başlığını takip ederseniz "ortalığı karıştıran mesajları" atanların hep 1. mesajları forumda sanki gelip bir galeyan yaratılıp kaçılmış havası var.bir şey daha varki o da ilgiçtir .sdn nin güzel gidişaına foruma çomak sokmaya çalışıp giden çok insan var bunlara dikkat etmek gerek bu insanlar ortalığı karıştırmak istiyor.haberiniz olsun kolay gelsin

ndartain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kanaltürkün yolsuzlukla açıldığına dair iddialar var.hangi parayla açmış tarzında.
yaaaaa tabi , bir kanal açmak kolaydı bu kadar (: maliye bunu didik didik incelemiyor mu zannediyorsunuz ? kimilerinin iddia ettiği gibi kaynağının belli olmadığı paralarla açılsa devlet el koyardı ve satardı.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
meddle dedi ki:
sürekli bir izleyiciniz olarak dışarıdan farkettim ve söylemeden edmiyeceğim
forumun bu başlığını takip ederseniz "ortalığı karıştıran mesajları" atanların hep 1. mesajları forumda sanki gelip bir galeyan yaratılıp kaçılmış havası var.bir şey daha varki o da ilgiçtir .sdn nin güzel gidişaına foruma çomak sokmaya çalışıp giden çok insan var bunlara dikkat etmek gerek bu insanlar ortalığı karıştırmak istiyor.haberiniz olsun kolay gelsin

Çok Güzel tespit etmişsin Her yeni Kaydolan kullanıcı (Özellikle bazıları Diğerlerini tenzih ederim) İlk mesajları Ortamı gerecek tartışmalara yol açan konular oluyor dediğin gibi Acaba bunda Kasıt aramak mı lazım ?

- Bu ülkede Eskiden Yapılan Yolsuzluklar Kılıfına giriyordu Artık Girmeyecek. burda verilen 3.000.000$ chp'nin makbuz bile almadan T.özkan'a para aktarması. Güya Reklam için avans verilmiş o para Peki Fatura neden ortada yok ? Üstteki Tıkla yazan yere bakarsan nedemek istediğimi anlarsın. Ayrıca Hani yargı bağımsızdı ? Neden 20 temmuzda MHP'li Eski Bakan Koray Aydın, hakkında Karar vermesi gerekirken 5 ekim'e ertelendi? Çünkü Derin devlet öyle istedide ondan Mhp oy kaybına uğrayacak Diye Neyse... Son'a yaklaşıldı.

Zaten Yarın Milletin İradesi Ortaya Çıkacak. :)

forever

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en kral kanal daha ne istiyonuz komünist kanalı mı ?... (herkes alınmasın ..)

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bende gayet memnunum kanalturkten bu kanal hakkında bilginiz var madem peki diğer kannaları bu kdr detaylı araştırdınız mı.sonucta herkes kendı yayınını yapıyor begenen seyreder bu kdr...