Rehber Bu Ülkede Insanlar Işsizliğine Şükretsin

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Çalışıyorum işsizle aramdaki tek fark sabahın köründe hiç için kalkıp işe gidip geliyorum ama sonucunda hiçbirşey satın alamıyorum 4 haftanın 2 haftası parasız geziyorum birşeyler almak için kredi çekiyorum çünkü maaşla hiçbirşey alınmıyor 20 ay borca girdim 15 ay kaldı durumum iyice berbat.

kısaca işiniz olmadığı için şükredin ben şuanda işsiz bile kalamıyorum 15 ay borcum var 15 ay sonunda bende işsiz huzurlu hayatıma dönecem zaten çalışırkende hiçbirşey alınmıyordu bari kendimi yormayım işe gidip

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Kurban olayım 2 senedir güvenlik sektöründeyim gece çalışıyorum lafın gelişi sabahın köründe dedim ama 2 senede hiç mi birşey alınmaz alamadım, almanyada bu emeği versem ortanın bir üstü segment bosch beyaz eşya set ve sony televizyon en güzelinden pc ev sinema ses sistemi, audi c5 kasa 2.4 v6 quattro a6 almıştım düzenli şekilde çalışıyordum.

lanet olsun sisteme lanet olsun adaletsizliğe iğreniyorum artık, ben hakkımı alamıyorum arkadaş bıktım artık

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
İşsiz insanlar borçlarını kapatamıyor da onu napıcaz :)

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
İşsiz insanlar borçlarını kapatamıyor da onu napıcaz :)
Çalışırkende kapanmıyor ki değişen birşey yok aldığın para güzel besleneyim desen gıdaya faturaya yetmiyor, kısarak yesen ucu ucuna yetiyor, ne borç kapatması