Cpt Price
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 38
Biliyorsunuz son zamanlarda kur fiyatları fırladı. Ekonomi batı insan oturup düşününce Allah'ım neden Türkiye diye düşünüyor. Burada amacım Türkiye'yi kötülemek değil bende ülkemi seviyorum benzersiz bir ülkeyiz çok derin tarihimiz var, ama bazen düşünüyorum yurt dışında insanlar çok basit şekilde para kazanabiliyorlar. Bu inanması zor bir gerçek ama maalesef böyle kendim 1 ay boyunca Avrupa'da bulundum insanları gerçekten garipler, yada bana öyle geldi bunun sebebini bilmiyorum artık üzülerek söylüyorum ama Avrupa ülkeleri bizden çok öteler. Her açıdan örneklersem Almanya'da bazı otobanlarda hız sınırı yok. Bunun Türkiye'de olduğunu düşünmek bile istemiyorum. Her gün trafik kazasında kim bilir kaç kişi ölürdü, ve gerçekten kurallara uyuyorlar. Nerdeyse dört dörtlük diyebileceğim bir yerdi. Yolar tertemiz, insanlar mutlu neşeli ve en çok dikkatimi çeken yerleşim mantıkları. Halkın tamamı tek bir şehirde durmuyor. Bizde biliyorsunuz 16 milyon insan İstanbul'da internet de bir makalede gördüm İstanbul kütüğüne kayıtlı sadece 2 - 3 milyon insan varmış. Gerçekten garip aslında bütün problemlerin sebebi bu. Yok İstanbul trafiği yok şöyle sebebi bariz belli bende 5.343 km² alana 16 milyon insanı toplasaydım yine aynı problem ortaya çıkardı. Burada problem bu insanlar neden İstanbul'u tercih ediyorlar. Şu anda bu yazıyı neden yazdığımı bile bilmiyorum artık ülkede olan son olayların okuyunca duyunca insan otomatikman kinini bir yere kusmak istiyor. BU ÜLKE NEREYE GİDİYOR LÜTFEN BİRİSİ BANA BUNU SÖYLESİN