• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bu üç telefondan sizce hangisi?

Sizce hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

KadirSenkaya

Asistan
600 TL'ye kadar bir Android telefon alacağım. Bu üç telefonu belirledim.

Aslında ilk başta Desire C'den emindim. Daha sonra LG'nin ekranı ve işlemcisi daha güzel geldi. En sonunda da Miro'yu beğendim. Sizce hangisi?

1- HTC Desire C
2- LG Optimus L5
3- Sony Xperia Miro

Yahu arkadaş heryerde söylüyorsun dersiniz ama neyse :D
Atrix al kardeşim 600 liraya güzel telefon.

SONY iyi LG fena sayılmaz... olmayan seçenek MOTOROLA Atrix oda iyi tabi bulursan...

Lg Optımus l7 veya 3d max alabilirsin 2. el 0 ları 750 2. el 400 Dür

Atrix donanım özellikleri açısından yazdığın telefonların hepsinden çok yüksek, tek sorun güncelleme alamaması

Gold'da indirim vardı. Ben de 589 liraya Atrix aldım. Şu an için memnunum. Hem fiyat hem de özellik açısından çok iyi.

Bence de alacaksan Motorola Atrix al. Benim arkadaş 2 hafta önce aldı, Biraz kullandım performans olarak benim Galaxy S'den daha iyi gibi. Ram'in 1 GB olması en büyük artılarından birisi bence. Tavsiyemdir.

iphone 3gs al bence;) :drool: 100 tl daha ver... olmazsa da atrix al ama sorunsuzunu bulman gerekiyor. Magazadan al yani. Guncelleme konusunda sıkıntılı ama malzeme kalitesi, pil ömrü vs. açısından bayaa iyi :cool:

iphone 3gs al bence;) :drool: 100 tl daha ver... olmazsa da atrix al ama sorunsuzunu bulman gerekiyor. Magazadan al yani. Guncelleme konusunda sıkıntılı ama malzeme kalitesi, pil ömrü vs. açısından bayaa iyi :cool:
Mağazadan aldım ben de. Söylediğin gibi tek eksiği yazılım güncellemesi. ICS de alsa dört dörtlük telefon olurdu :)