Bu Telefonlardan Hangisi

cebrailpamuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar.bir telefon alıcam.sizden bir görüş istiyorum.şu telefonlardan alicam bunlardan alicam.
-s6
-s6 edge
-note5
-s6 edge plus
-lg g4
-xperia z3 plus
Sizce bu telefonlardan hangisi almalıyım?[emoji187]

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Note 5 hayal kırıklığı.

Bence S6 edge yeterince büyükken S6 Edge +'a daha çok para bayılmak önemsiz.

S6 ile S6 edge arasında tasarım sizin için önemliyse S6 edge, sadece performans için cihaz alacaksanız S6.

G4 güzel bir cihaz ama kronik sorunları var. Şansa oynarsınız. Bazısında kronik sorunu olmayadabiliyor.

Z3+ ise tek sorunu ısınma ama.

S810'un revize edilmiş versiyonu.

One m9 gibi ısınmaz ama ısınacaktır.

YeniCherry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence hedeflerini azalt bazılarını elemelisin note 5 ile note 4 arasında pek fark olcağını düşünmüyorum ki ikiside yeterince hızlı ve sorunsuz

s6 ve s6 edge'ye gelince s6 edge biraz daha keyf meselesi biraz fark ödeyerek havalı bi görünüm sağlamak için benim görüşüm diğer özelliklerden tek farkı 50 mAh batarya fazlalığı

xperia hakkında bişey söyleyemem denemedim daha ve g4 de fazla bi fark yarattığını söyleyemicem sırf deri kılıf için deymez bence :D

cebrailpamuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar.ya
Ya
Note5

S6 edge bu ikiliden hangisi

YeniCherry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
büyük ekranda keyf yapmak istiyosan note 5 ama geliş fiyatı yüksek olucak dendi 4.500 lira falan diyenler oldu daha fazla araştırmadım :D s6 edge kullanımca çok güzel bi cihaz ve klas görünümü de cabası artık geri kalanına sen karar vericeksin hangisini kullanman güzel olursa onu al :D

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Aynen 6s'i bekle. Ben şuan zam işi olmadı diye S6'ya ne yapsam diye düşünüyorum samsung fiyatı çok düşürücek.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar.bir telefon alıcam.sizden bir görüş istiyorum.şu telefonlardan alicam bunlardan alicam.
-s6
-s6 edge
-note5
-s6 edge plus
-lg g4
-xperia z3 plus
Sizce bu telefonlardan hangisi almalıyım?[emoji187]
bunlar arasında şuan en iyi ve donanımlı note 5 görünüyor eger micro sd senin için sorun değilse sorunsa g4 e bak derim.....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone6s al diyen bi halttan anlamıyor SGN5 yada SONY XPERIA Z3 Plus varken... alternatif LG G4 kronik sorunlu olduğuda yalan...

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Bu kadar seçenek olduğuna göre bütçe sıkıntısı olmadığını düşünerek s6 edge + diyorum. Bekleyip iPhone 6s de alabilirsin.

eren_ea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s6 edge plus veya note5 e verecek kadar bütçeniz varsa xperia z5 premium tanıtıldı bekleyiniz 4k ekranı olan ilk telefon olacak televizyonlarda bile bu görüntü kalitesi yok,illa da alacam diyorsanız note5 ve s6 edge plus'tan birini tercih edebilirsiniz,note 5 daha ziyade günlük kullanım ve professional work telefonudur bu yüzden bence s6 edge plus daha iyi gibi duruyor.