Bu tarz örnekleri nereden bulabilirim?

Semdulge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Fotoğrafların altına ufak bilgiler yazmak için bir kısım yapmak istiyorum ancak sıfırdan yapabilecek tecrübeye sahip değilim, para da ödemek istemiyorum.

Altta vereceğim fotoğraftaki düzeni internetten png ya da psd olarak bulma imkanım var mıdır? İsmi nedir, ne olarak aratırsam taslaklarına ulaşabilirim?

866836b4-f62f-4b2f-b816-12ab52a01db7.jpg

İyi forumlar.

Son düzenleme:

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ne tarz birşey istediğini yazıp yanında psd yazarsan çıkar büyük ihtimal.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
515
Photoscape indir çok yer kaplamaz,youtube ye arka plan hazırlama felan yazarsan programı 5 dk da çözeceğini düşünüyorum sonra her işini görürsün.

Semdulge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Photoscape indir çok yer kaplamaz,youtube ye arka plan hazırlama felan yazarsan programı 5 dk da çözeceğini düşünüyorum sonra her işini görürsün.
Teşekkürler ama sorumun cevabı bu değil, bana lazım olan photoshop üzerinde kullanabileceğim psd ya da png tarzında hazır taslak.

Routinues

Asistan
Reaksiyon puanı
168
Teşekkürler ama sorumun cevabı bu değil, bana lazım olan photoshop üzerinde kullanabileceğim psd ya da png tarzında hazır taslak.
Kardeşim onu yapmakta ne var? Açacaksın PS'yi kendi boyutlarına göre bir yeni proje oluştur arka planını hangi renk ayarlamak istiyorsan ayarla daha sonra kaydet. Hangi projenin üstüne eklemek istiyorsan oraya yerleştir sonra üstüne imza mı atıyorsun adını mı yazıyorsun ne yapıyorsan artık orası sana kalmış.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Upload edecek yer yok, zor da geldi açıkçası.

Örnek veriyorum 800w x 350h bir çalışma dosyası açılmış. Bir dikdörtgen oluşturup transform araçlarıyla 30 derece sağ aşağıya doğru döndürülmüş. Bir resim daha 30 derece sağa aşağıya döndürülmüş ve bu layerin altına konmuş. Üst layer ya sarı renkte çoğaltılmış, ya da stroke ile sarı renk eklenmiş.

Bunun haricinde yazıları dümdüz yazmış geçmiş. Resmi ve logoyu oturtmuş. Örnek görselde hiçbir uğraş görmüyorum 5 dakikalık bir işin eseri.

Dediğiniz hazır datalara mock-up denir. Bu tarz bir mock-up bulmak zor. Haaa dersen gibi facebook profile picture mock - up o zaman zart diye bulursun. Örnekteki görsel hiçbirşeye benzemiyor. Kolay tanınan bir sitenin şablonu da değil sanırım. Kendin yapacaksın :)