Bu Taraftarlara Helal Olsun!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hepimizin bildiği gibi bugün Galatasaray avrupa maçı var.Twitter da, Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu,

Herkes bu twitti atıyor.Hepsine helal olsun diyorum.

Bu başlığı da bize örnek olsun diye açıyorum.Son zamanlarda, yok şuna kim oy verdi, bu kim oy verdi gibi konular dönüyor.

Biraz önce de bir arkadaşımız bir konu açtı ve kapatıldı.

Bu hepsine örnek olsun, benim yaptığım bir şey değildir, milyonlarca taraftarın yaptığı bir şey.

Renk fark etmeksizin.

"Türkiye'ye Moral İçin Oyna Galatasaray"

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Helal Olsun.
Kendini TÜRK Olarak gören ve Hisseden Herkesten bu Davranış Beklenir.
Aksi Hareket içinde olanların TÜRKLÜĞÜNDEN Şüphe Duyarım ve o Kişiler kendilerini bir sorgulasın derim.

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Başarılar Galatasaray

Yabancı ülkelerin takımları ile oynanan maçlarda her zaman TEK TAKIM olmalıyız.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
O eskidendi hajı...

Eskiden takım fark etmezdi, hangi takımımız Avrupa'daysa o gün o takımlı olurduk 70 milyon...

Ama kendini bilmezler böldüler bir kere, biri hep beraber sevindiğimiz UEFA kupasını gözümüze soktu durmadan, diğeri Avrupa'da alınan yenilgilerle dalga geçmeyi marifet bildi.

Beşiktaş için 8jk denildiği sürece, her futbol muhabbetinde 8-0'lık Liverpool mağlubiyeti ortaya atıldıkça artık zerre kadar umurumda değil ne Galatasaray ne Fenerbahçe...

ta ki gün gelir Galatasaray'lılar ve Fenerbahçe'liler kendileri bunu fark edip de bu saçma sapan 8-0 muhabbetini bırakana kadar.

Beşiktaş Liverpool'u yense Türk Takımı oley oley oley...
Beşiktaş Liverpool'a 8-0 yenilince Beşiktaş ile yıllarca dalga geç...

Sonra da birlik beraberlik, milli manevi duygular diye ortaya çık kendi Avrupa maçın olduğunda.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Kimse desteklemek zorunda değil, ama bu desteklemeyenler gelipte destekleyenlerin içinde ben desteklemiyorum yazmamalı.Herkesin derdi kendine.

Ben Fenerbahçeli olarak canı gönülden destekliyorum, bu her sene aynı geçen sene beşiktaş içinde aynıydı.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bastır GALATASARAY.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Daha önce Arif'le, Boliç'le, Tello'yla güldüğümüz Old Trafford'ta, Türkiye'ye Moral İçin Oyna Galatasaray!

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Türkiye ilk galibiyetini şu an aldı.İkincisi de akşam inşAllah.Türkiye'ye Moral İçin Oyna Galatasaray!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
liseli espirileri yüzünden avrupada mücadele eden bir türk takımını desteklemeyenler desteklemesin zaten. onların desteğine ihtiyaç yok!

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bir Fenerbahçe'li olarak akşam Beşiktaş'a gidip arkadaşımla Galatasaray'ın maçını izliycem. Başarılar Galatasaray :mrgreen:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Uefa siyah banda izin verdimi? Gsnin böyle bir girişimi oldu mu acaba?

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ingilizleri perişan edin Aslanlar Başarılar dilerim sizlere

izin istedilerse bile bize bunu taktırmazlar başka ülke takımlarına taktırırlar Fenerbahçemize izin vermediler ki

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
3-5 Zibidinin söylemleriyle gaza gelip AVRUPA'da Türk takımlarını desteklememek olmaz...TÜRKİYE içinde düşman olabilir, birbirimizden nefret bile edebiliriz ama AVRUPA'da TEKiz...
Bugün Ne kadar GALATASARAY'a destek verirsem, yarın da o kadar Fenerbahçe'yi destekleyeceğim... Bu kadar basit bir denklem... Elin rum u Puan olarak dibimize yaklaşmışken Avrupa'dan gelecek her puan bu kadar önemliyken, birbirimize çelme takma lüksümüz yok. Hele ki Fenerbahçemizin rum takımını her iki maçta da yenmesi ÜLKE PUANLARIMIZ adına cidden gerekli ve önemli bir durumdur...

Bugün GALATASARAYımıza, yarın ise Fenerbahçe'ye sonsuz başarılar...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Maçın kazanılması halinde, alınan şehit haberlerinin üstüne moral olacağını düşünmek ne yazık !

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3

Uefa ve Fifa bu olaylara(bizde ki teröre mesela) tarafsız yaklaşıyor.Onlara göre bu bir savaş ve tarafsızlar.Bu isteklere olumsuz yanıt veriiyorlar ama Afyon'da ki patlama sonrası mesela milli maçta izin vermişlerdi herhangi bir saldırı olmadığı için.Onların görüşü bu.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Aslanlarıma sonsuz başarılar inşallah türkiyenin yüzünü güldürürler

Dr.Yunus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabii ki bugün galatasarayı destekliyoruz . ama bir 10 yılda bunun havasını atacaklar o sinir bozucu :D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bütün Türk takımlarına Avrupa'da başarılar da Galatasaray'ın Manchester'ı yenmesi bana niye moral oluyor ben onu anlamadım?

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben Fenerbahçemizin böyle olduğunu düşünmüyorum.Bizi Uefa'ya şikayet edip,Chealse'yi havaalanında karşılayan ve Spartak lı oyunculara ASLAN diyerek destekleyen bir takımın taraftarını kim ne derse desin desteklemem.
Onlar bi hata yaptı ve hatalarının bedelini ödeyecekler.