Bu Siteden Nefret Ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Şahsen haber sitelerinde bile o resimlere bakmıyorum. İnsanlık ayıbı.
Ben şahsen bir insan olarak böyle şeyleri görmekten hoşnut değilim.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Konu siyasi olduğu için değil, mozaikli olsa bile bir insanlık ayıbının görsellerini içerdiği için silindi arkadaşlar.

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rahatsızlık duyan bakmasın arkadaşım. Kaba tabir ile söylüyorum, her malın bir alıcısı vardır. Bu forumda açılan her konu bütün üyeleri ilgilendirecek diye bir mevzu mu var? Her insanın hassasiyet açısı farklıdır. Benim hassas olduğum konuda sen rahat olabilirsin ama benim hassasiyetim üzerine yorum yapma. Bak bir konu silinmiş ve konunun silinmesinden rahatsız olan üyeler tepkilerini dile getirmiş. Bunun ötesini berisini karıştırmanın kurcalamanın ne alemi var?
[MENTION=291218]thekillingroad[/MENTION] bu konuda tepki koyan herkes kime düşman olacağını kimden nefret edeceğini iyi bilir. Bizler Antisemitist değil Antisiyonist'iz. İsrail içerisinde dönen dolapları da iyi biliriz. Sen en iyisi bu konu ile ilgili fazla dert çıkarma kendine..

Anlaşılıyor ki senin hassasiyetin ile bizim hassasiyetimiz düşüncelerimiz farklı.. Hadi selametle kal..

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Din, Millet, Futbol gibi büyük kitleleri ilgilendiren konular tehlikeli konulardır. Böyle konu başlıklarında zaten tansiyon yüksekken bir de farklı görüşler bir araya geldiğinde ne birbirimize tahammül edebilir halimiz kalır ne de dostluk, kardeşlik kalır. Birçok üye birbiri hakkında daha önceden olumlu fikirlere sahipken şimdi görüyorum ki birbiriyle neredeyse ipleri kopartmış hale gelmiş. Ayrıca sosyal medya maalesef bu tarz konu başlıkların çöplüğü halini aldı. Bir olay olduğunda bunun demokratik olarak birçok dışavurumu olmasına rağmen hemen eller klavyeye gidiyor. Bu çok tehlikeli bir durum. Ben bu konuda moderatör arkadaşların kötü niyetle birşey yaptığını düşünmüyorum. Diğer bahsi geçen ve rahatsız olunan konu başlıkları hakkında da moderasyona mesaj atılır. Kaldırılması gerekiyorsa kaldırılır. Bir yerde farklı görüşler eğer şit mesafede tutulmazsa, kısa süre içinde baskın olan düşüncenin sahiplerinin fikirleri o platformun ana temasının önüne geçer. Ekşi Sözlük örneğini vermeme gerek yok sanırım. Fikir özgürlüğü ile nefret suşu arasında çok ince bir çizgi var.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Konularım ve mesajlarımın silinmesinden bende çok şikayetçi oldum. İsrail terörünün haber yapılmasına karşı değilim fakat o resimler burada yayınlanmamalıydı.

Çocuk cesetleri üzerinden insanlarda duyarlılık oluşturmaya çalışmak çok ayıp birşey bence.
Şehit askerlerimizin cesetleri üzerinden yada terörist cesetleri üzerinden duyarlılık oluşturmak ne kadar yanlışsa bu da o kadar yanlış. Bunu biraz düşünün!!!

Ayrıca bu filistin davasında öfkenize yenik düşüp yolunuzdan sapmayın, kırıcı sözler etmeyin.

Hassasiyetler farklı olabilir, ilgili resimleri paylaşan medya gurubu şehit asker cenazelerini gösterildiğinde, amaçları teröre dikkat çekmek değil, şehitler üzerinden cici hükümetimizi yıpratmak istiyorlar bu nedenle sürekli şehit haberleri yapıyorlar, yapmayın diyorlardı. Bilmem anlatabildim mi...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=142183]CuMaAli[/MENTION] O konuyu üyelerden gelen şikayetler üzerine sildim çok güzel görüntüler vardı tam teknoloji sitesine yakışan görüntüler.

Son günlerde ne sıkıntın var bilmiyorum ama yaptıklarını tüm yönetim görüyor. Formun giriş ve çıkış kapıları herkese açık kimseyi zorla burada tutmuyoruz.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Şahsen haber sitelerinde bile o resimlere bakmıyorum. İnsanlık ayıbı.
Ben şahsen bir insan olarak böyle şeyleri görmekten hoşnut değilim.

Rahatsızlık duyan bakmasın arkadaşım. Kaba tabir ile söylüyorum, her malın bir alıcısı vardır. Bu forumda açılan her konu bütün üyeleri ilgilendirecek diye bir mevzu mu var? Her insanın hassasiyet açısı farklıdır. Benim hassas olduğum konuda sen rahat olabilirsin ama benim hassasiyetim üzerine yorum yapma. Bak bir konu silinmiş ve konunun silinmesinden rahatsız olan üyeler tepkilerini dile getirmiş. Bunun ötesini berisini karıştırmanın kurcalamanın ne alemi var?
@thekillingroad bu konuda tepki koyan herkes kime düşman olacağını kimden nefret edeceğini iyi bilir. Bizler Antisemitist değil Antisiyonist'iz. İsrail içerisinde dönen dolapları da iyi biliriz. Sen en iyisi bu konu ile ilgili fazla dert çıkarma kendine..

Anlaşılıyor ki senin hassasiyetin ile bizim hassasiyetimiz düşüncelerimiz farklı.. Hadi selametle kal..

Demiştim zaten de de işte okuduğunu anlamak önemli konu.

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Farkında mısınız bilmiyorum? Bu konuyu açan ve bu konuya olumlu şekilde destek veren kişiler, hümanist değil İslami bir açıdan yaklaşıyorlar bu konuya. Zalime bir şekilde dur demenin, içlerin de yanan yangını söndürmenin bir çaresini arıyorlar. Ayrıca olaylara İslami açıdan baktığınızda nefret suçu kavramının bu konu ile alakasız olduğunu göreceksiniz.

1400 yıl önce de yahudiler düzen bozucuydu, savaş çıkartıcıydı ve mazlum eziciydi. Kur'an ve Hadisler de yahudiler için söylenenleri aşağı yukarı hepimiz biliyoruz. Şimdi Kur'an ve Hadisler de mi nefret suçuna iştirak etmektedir? Bakın ne dedim antisemitist deği antisiyonist..

İsrail dünyanın dört bir tarafında elinde bulundurduğu medya gücü ile bu savaşı kendi lehinde göstermektedir. Adnan Oktar ne diyor: Durduk yere füze atarsan İsrail de bombalar. Yani Filistin de durum bundan mı ibaret?

Eğer mesele resimlerse başına +16 +18 veya benzeri bir etket eklerdin mümkünse spolier içine alır konu içine bir not düşerdin. Neyse daha fazla uzatmayacağım. Görüldüğü gibi düşüncelerimiz de yoğun bir zıtlık var.

Bu arada zaten bizler okudunu anlamaz cahil görgüsüz insanlık adına birşey bilmeyen ortalık karıştırıcı nefret duygularını yükselten provokatif insanlarız..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Konunun her türlü siyaset içereceğinden şüphe yok o yüzden kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...