bu sistemle kasma normal mi?

arda çakır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 623

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Harici kartı aygıt yöneticisinin görüntü bağdaçtırıcısı kısmından görebilirsin. R6 M225DX'in oyun performansı iyi değil. Yüksek ayarlarda kasma olabilir.

arda çakır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Harici kartı aygıt yöneticisinin görüntü bağdaçtırıcısı kısmından görebilirsin. R6 M225DX'in oyun performansı iyi değil. Yüksek ayarlarda kasma olabilir.
düşük ayarlarda bile kasıyor fifayı. peste bi problem yok acaba düşüktede kasması normalmi fifayı

faati12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
FIFA 16 Minimum Requirements
CPU: Intel Core2 Quad Q6600 @ 2.4 Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent)
CPU Speed: Info
RAM: 4 GB
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 650 or AMD Radeon HD 5770
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 15 GB

faati12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hem işlemcin hem ram'in hem ekran kartın düşük, fifa 16 icin yeterli degil.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Ekran kartınız çok kötü dostum.
Yazdığına göre olay sadece fps değil, uyduruk iki ekran kartı kendi içinde dahili crossfire edildiğinden ötürü bir de micro-stutter sorunu ekleniyormuş.
Buna rağmen AMD'nin 2014 yılında dizüstüler için ürettiği en yavaş kart olan M230'dan daha yavaşmış.
AMD Radeon R6 M255DX

İşin garip tarafı ekran kartınızın ismi şuradaki resmi listede bile geçmiyor.
List of AMD graphics processing units - Wikipedia, the free encyclopedia
Ekleme: Nedeni buldum. Bazı OEM firmalarının isteği üzerine özel üretim düşük maliyetli bir kartmış. O yüzden harici sürücü desteği bile vermiyormuş. OEM firmasından indirmek gerekiyormuş sürücüleri yani Levono'dan indirmelisin. AMD.com'dan indireceğin sürücüleri tanımıyormuş.

arda çakır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartınız çok kötü dostum.
Yazdığına göre olay sadece fps değil, uyduruk iki ekran kartı kendi içinde dahili crossfire edildiğinden ötürü bir de micro-stutter sorunu ekleniyormuş.
Buna rağmen AMD'nin 2014 yılında dizüstüler için ürettiği en yavaş kart olan M230'dan daha yavaşmış.
AMD Radeon R6 M255DX

İşin garip tarafı ekran kartınızın ismi şuradaki resmi listede bile geçmiyor.
List of AMD graphics processing units - Wikipedia, the free encyclopedia
Ekleme: Nedeni buldum. Bazı OEM firmalarının isteği üzerine özel üretim düşük maliyetli bir kartmış. O yüzden harici sürücü desteği bile vermiyormuş. OEM firmasından indirmek gerekiyormuş sürücüleri yani Levono'dan indirmelisin. AMD.com'dan indireceğin sürücüleri tanımıyormuş.
verdiginiz bilgiler için teşekkürler lenovodan indirmeyi deneyecegim