Bilgisayarım İyi Ama Düşük Sistemli Bilgisayardan Düşük Performans Sağlıyor.

pingwasheree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar, Şu an kullandığım bilgisayar diğer bilgisayardan daha yüksek performans sağlaması yerine sağlamıyor. İkisindede güncel windows 10 yüklü ve bütün güncelleştirilmeler yapılı. Sizlerle bilgisayar özelliklerini paylaşacağım.

Lenovo z50-75 : Lenovo Z50 75 80EC00K0TX 8 GB 1 TB Radeon R6 M255DX 15.6" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ekran Kartı: Sistem:
lenovo ekran kartı.PNG
lenovo sistem.PNG

Sistem Özelliği:
lenovo sistem özellik.PNG

HP :
Ekran Kartı: Bu Da Ekran Kartının Devamı:
hp dxdiag ekran kartı.PNG
hp dxdiag ekran kartı devamı.PNG

Sistem:
hp dxdiag sistem.PNG

Son Olarak Sistem Özelliği:
hp sistem özellik.PNG

Çözüm bulursanız çok sevinirim. Not: lenovo bilgisayarını kullanıyorum. Fps çok düşük sadece 1 tane oyun var o da minecraft ve opera kullanıyorum hp de ise google chrome kullanıyorum. Görev yöneticisinden kontrol ettim arkada uygulama yok lenovo bilgisayarda arkada uygulama felan çalışmıyor. Teşekkürler.

Son düzenleme:

baklava1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kanka bence işlemciye overclock yapmakta fayda var gibi.

pingwasheree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kanka 1.8 ghz ile ne oynuyabilirsin ki xD
Oyun oynamak istemiyorum. Sadece işimi görsün yeter. İşimi görsün derken Discord Spotify... felan yükleyebileyim. Minecraft oynarım bana yeter xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka 1.8 ghz ile ne oynuyabilirsin ki xD
Unutmadan söyleyim bir de edit programı camtasia studio işimi görüyor sony vegasla uğraşamam :)

Neden kimse cevap vermiyor :(

Son düzenleme:

baklava1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun oynamak istemiyorum. Sadece işimi görsün yeter. İşimi görsün derken Discord Spotify... felan yükleyebileyim. Minecraft oynarım bana yeter xd

Unutmadan söyleyim bir de edit programı camtasia studio işimi görüyor sony vegasla uğraşamam :)

Neden kimse cevap vermiyor :(
kanka şuradan DriverPack Solution Lite indirerek yapabilirsin .Ayrıca youtubeden overclock adlı şeye bakabilirsin :)

temmuzz

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Amd A10 iyi bir işlemci değil ki, büyük işler beklemeye gerek yok.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Hocam içinde iGPU(entegre ekran kartı) bulunmaktamı? Intel HD graphics örneğin bir entegre ekran kartı. Minecraft oyununda oynarken iGPU'yu seçmessem 30 fps zar zor sonra NVidia denetim masasından yüksek performanslı nvidia kartını kullan diyince oyun 120 fps(Linux'da 300 fps'e çıkabiliyor) oluyor.

pingwasheree

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam içinde iGPU(entegre ekran kartı) bulunmaktamı? Intel HD graphics örneğin bir entegre ekran kartı. Minecraft oyununda oynarken iGPU'yu seçmessem 30 fps zar zor sonra NVidia denetim masasından yüksek performanslı nvidia kartını kullan diyince oyun 120 fps(Linux'da 300 fps'e çıkabiliyor) oluyor.
bilmiyorum ki üstadım