scooby doo sever
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 63
Sistemim bu şuan windows 10 home kulanıyorum youtube de video izlerken tam ekran geçerken yavaş hangi işletim sistemi kurulursa daha hızlı olur
Windows dışında bir şey kurmanız yeterli. Linux Mint öneririm. SSD yoksa iyi bir SATA SSD birde.Ekli dosyayı görüntüle 166760
Sistemim bu şuan windows 10 home kulanıyorum youtube de video izlerken tam ekran geçerken yavaş hangi işletim sistemi kurulursa daha hızlı olur
ben linux mint kurmaya çalıştım fakat bir hata var iso doyasını flasha yazdım linux mint kurarken kurulum türü yok yani windows un yanına kur seçeneği diski sil kur gibi seçeneklerin hiç biri yok boş kuramıyorum araştırdım ama birşey bulamadım kurulum türü seçenekleri yokWindows dışında bir şey kurmanız yeterli. Linux Mint öneririm. SSD yoksa iyi bir SATA SSD birde.
Xubuntu önerebilirim o zaman.ben linux mint kurmaya çalıştım fakat bir hata var iso doyasını flasha yazdım linux mint kurarken kurulum türü yok yani windows un yanına kur seçeneği diski sil kur gibi seçeneklerin hiç biri yok boş kuramıyorum araştırdım ama birşey bulamadım kurulum türü seçenekleri yok
ne yazikki aynı sorun xubuntuda da var acaba bir şeyi aktif mi etmem gerekiyorXubuntu önerebilirim o zaman.
aslında sistemde hata yok kurmadan çok akıcı biçimde kulanıyorum fakat kuramıyorum acaba güvenlik sisteminden dolayımı izin vermiyorBenim eski laptopta linux hata veriyordu ben win 8.1 e geçtim ama seninki daha kötüymüş win 7 veya linux diyorsan bak araştır linux bilgim yok ?
Debian tabanlılarda olabilir sadece bu sorun. Birde Fedora deneyin.ne yazikki aynı sorun xubuntuda da var acaba bir şeyi aktif mi etmem gerekiyor