• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bu sistemde ac unity kasması normalmi

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
fx8350
r9 290x
8gb ram 1600ghz + 8gb ram 1333 ghz
asus m5a99x evo r2.0
sistemim bu ac unıty hing ayarlarda 27 fps falan alıyor oyun bide ssd yüklü ekran kartımı yetersiz geliyor. overclock yapmalımıyım

Normalde kasmaması lazım ama oyun sorunlu ve aşırı Bug'lu çıktı. Kaldı ki AMD tarafında Driverlerde tam değil şuan. Optimizasyonlar tam olunca rahat oynarsın.

amd driverlarını otomatik indirsek sıkıntı olurmu bıde ındırırken hızlı ve özel yukle seçeneklerı oluyor hangısını tercih edersınız

Normal çünkü oyunda optimizasyon diye bir şey yok. Konsollarda da durum aynı. Bu konu da söylemiştim.

http://forum.shiftdelete.net/oyun-d...sin's-creed-unity-oynamak-isteyen-var-mi.html

amd driverlarını otomatik indirsek sıkıntı olurmu bıde ındırırken hızlı ve özel yukle seçeneklerı oluyor hangısını tercih edersınız

Sıkıntı olmaz. Özel profesyonel kullancılar içindir. Bu seçenekte istediğiniz gibi değişiklikleri yapabilirsiniz. Nelerin yüklemesine falan karar verebiliyorsunuz.

Oyunun çoğu yerinde böyle buglarla karşılaşmak mümkün.

289650screenshots2014-11-1100007jpg-e14c24.jpg

2732023-289650_screenshots_2014-11-11_00006.jpg

original.jpg

peki call of duyt advanced warfare multiplayer önerirmisiniz titanfalla benzetiyolar. ben begendim titanfall advanced warfare oynamak istiyorum ama pek emin degilim

Ubisoft hangi oyuna optimizasyon yaptiki watchdogs da ayni sekilde.

Ya bende de FX8350-Asus R9 280X - 8GB Ram'de AA ayarı FXAA-HBAO+ve detayların hepsi "High"da 20-38fps arası geziyor.Bazen kalabalık yerlerde 18 lere düşüyor.Ani fps düşüşleri ve çıkışları oluyor.Acayip uyuz oldum oyuna.Ne hevesle yüklemiştim oynucam diye.Böyle bir sistem 20-30 fps almak çok canımı sıktı.Ubisoft oyunu adam edene dek oynamamaya karar verdim.Bu arada patchlerin hepsi yüklü.En son 1.03 mü ne çıkmış zaten.Hepsini kurdum hala aynı.Sizde de böylemi beyler?

PC de problem yok. Oyun problemli. Bakalım ubifail bu işin içinden nasıl çıkacak.

peki call of duyt advanced warfare multiplayer önerirmisiniz titanfalla benzetiyolar. ben begendim titanfall advanced warfare oynamak istiyorum ama pek emin degilim
O oyunun sadece MP si para eder zaten.. Kostümü en özgür orda kullanabiliyorsun.
SP si oynamaya bile değmez. Bölümlerde hangi kostüm özelliklerini kullanabileceğini sana sınırlandırıyor maalesef.