Bu sistemde kasmalar normalmi sorun ne olabilir?

oski53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahcıı modu kolay açılan birşey hemen yapabilirsin,ben zaten açmadan da kullanabileceğini kastetmeye çalışmıştım.diğer soruya gelirsek ssd içindeki dosya için performans artışı sağlar işletim sistemini içine kurarsan o hızlanır oyun kurarsan o hızlanır.dediğin gibi windowsu ssdye oyunu hddye kurarsan ufak performans artışı alırsın tek hddye göre o da işletim sisteminden kaynaklı olur.diğer türlü dediğin performans artışını alamazsın kullanmak istediğin dosyanın ssd içinde olması lazım.ssd aldıktan sonra windowsu kur ve içine en çok kullandığın dosyaları at müzik resim video birkaç oyun.power da güzelmiş ben beğendim :)
zaten benim ssdnin sevdiğim yanı dosya yazma hızı değil rastgele erişim süresi,hemen farkedebileceğin birşey dosyaya tıkladığın anda açılışını göremiyorsun bile,bu arada bende ssd yok almadım dizüstüm sata2 destekliyor yeni bilgisayar aldığımda alıcam inş.

ahcii modu nasil açiliyor açmanin açmamakla farki olrumu ?ve bu ssdlerin ömürleri çok kisa...

oski53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sonunda psu almiş durumdayim belli bir miktar düzeldi fakat sorun tamamen geçmiş degildir ama olsun sonucta psu yeniledim ve cook uzun yillari çikartirim bu psu ile sli bile yapilabilir...cok rahat hemde hatta 3 kart bile götürür...benim sorunum biraz araştirdim micro stuttering sorunu....bunun yüzünden oyunlarda ani fps düşmeleri aliyorm anlik bişy bu dewamlili yoq...bunun bir çözümü varmi?