Bu sistem toplanır mı

Sinyor10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herşey güzel sadece ram bellek 8 gb olmalı işletim sisteminide 64 bit kurarsın ok

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Daha iyisi toplanır. İşlemciye o kadar yüklenmene gerek yok. GTX 960 bekleneni vermedi cuda çekirdeklerinden çok kısmışlar GTX 770 daha performanslı. Maximum bütçe nedir ? Kasa ve anakart seçimin çok mantıklı.

Sinyor10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha iyisi toplanır. İşlemciye o kadar yüklenmene gerek yok. GTX 960 bekleneni vermedi cuda çekirdeklerinden çok kısmışlar GTX 770 daha performanslı. Maximum bütçe nedir ? Kasa ve anakart seçimin çok mantıklı.
çok fazla bütçem yok, en fazla 2500 civarı
4690 yerine ne kullanabilirim.
gerekli düzeltmeleri yaparsan sevinim.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
çok fazla bütçem yok, en fazla 2500 civarı
4690 yerine ne kullanabilirim.
gerekli düzeltmeleri yaparsan sevinim.

huSlclK.png

Bu sistemi tavsiye ederim ekran kartından 2 adet kaldı acele etmenizi öneririm. Fiyat performans sistemidir. Piyasadaki optimizasyonu tam tüm oyunları ultrada kasmadan oynarsınız.

Sinyor10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
huSlclK.png

Bu sistemi tavsiye ederim ekran kartından 2 adet kaldı acele etmenizi öneririm. Fiyat performans sistemidir. Piyasadaki optimizasyonu tam tüm oyunları ultrada kasmadan oynarsınız.

ekran kartı amd alternatifi ne önerirsin
ve mümkünse bütçemi minimum tutmak istiyorum

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
çok soruyorum kardeşim kusura bakma ama
970 ile 780 in fiyatları çok yakın peki performans konusunda nasıllar

Önemli değil istediğini sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum. GTX 780 ile GTX 970 arasında çok fark yok fakat 970 de 3.5 gb vram sorunu var 3.5 gb dan sonra ram görevini çok yavaş yapıyor. Fazla ram isteyen oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz ama GTX 780'den iyidir.

Sinyor10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önemli değil istediğini sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum. GTX 780 ile GTX 970 arasında çok fark yok fakat 970 de 3.5 gb vram sorunu var 3.5 gb dan sonra ram görevini çok yavaş yapıyor. Fazla ram isteyen oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz ama GTX 780'den iyidir.
çok arada kaldım, para işi pedere bağlı olduğu için. ama galiba tercihimi ya http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...t-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html?srt=UP ten kullanıcam ya da http://www.vatanbilgisayar.com/zota...t-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html?srt=UP

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=451883]Sinyor10[/MENTION] MSİ olanı almanızı öneriyorum. 3.5GB Vram kullanmanız için ayarları köklemekle kalmayıp 4K'ya geçmeniz gerekiyor. Günümüzün ve geleceğin oyunlarını high ultra arasında akıcı bir şekilde çok rahat oynatıcak bir oyundur. Pişman etmez.

Sinyor10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Sinyor10 MSİ olanı almanızı öneriyorum. 3.5GB Vram kullanmanız için ayarları köklemekle kalmayıp 4K'ya geçmeniz gerekiyor. Günümüzün ve geleceğin oyunlarını high ultra arasında akıcı bir şekilde çok rahat oynatıcak bir oyundur. Pişman etmez.
ortalama olarak kaç sene götürür bu sistem (oyunları illa ultrada olmasına gerek yok)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ortalama olarak kaç sene götürür bu sistem (oyunları illa ultrada olmasına gerek yok)

Rahat 4 yıl gider. Daha sonra ram'i ekran kartını upgrade etme ihtiyacı yaşayabilirsin. İlerisini göremediğim için kesin konuşamıyorum ama öyle aşırı sistemi yoran oyunlar olmadığı sürece baya götürür yani.