Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hatanı anladım ekran kartın olmadığı için driver konusunda sıkıntı veriyor sana tavsiyem güvenli modda başlatıp ekran kartı driverini imha etmen ama bu şekilde ekran kartın çalışmayacak tekrar sürücü kurman gerekecek bu yol ile yapacaksın
Gelişmiş seçenekler->başlangıç ayarlar(ya da buna benzer bir şey )->tekrar başlat tuşuna bas ->yeniden başlayınca güvenli modu açacaksın
eğer olmaz ise
Otomatik tamir modu otomatik açılması lazım(adını tam hatırlamıyorum )->Gelişmiş seçenekler->sorun giderme->sonra aynısı
ondan sonra bilgisayarına herhangi bir yolla bu programı Display Driver Uninstaller Download version 18.0.0.9 kur ve driverini sil bundan sonra her şey gerektiği gibi devam edecek
Yardımınla hepsini hallettim şimdi tek bir sıkıntı kaldı ekran kartından görüntü alamıyorum ekran kartının fanları çalışıyor hatta servisten çalışıyor bilgisiyle geri geldi lakin nedense ben alamıyorum bilgisayarda sağlam acaba vga dvi dönüştürücü yerine vga hdmi mı denesem biliyorsan başka bir yol önerirsin sevinirim, şimdiden sağol.
Tamamdır hallettim ekran kartından görüntü gelmemesinin sebebi dvi çıkışının tanımlı olmaması onun yerine vga hdmi dönüştürücü aldım ve hallettim herkese teşekkürler