emirhaningtheworld
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 16
AMD işlemcili sistemlere bakabilirsin anakartları daha güzel oluyorgaming.gen.tr ve benzeri sitelerdeki hazır sistemlere bakınca bununla aynı fiyatta ama 8GB ram’li ve 240GB SSD’li olduklarını görüyorum, sizce bu sistem nasıl? değiştirebileceğim neler var
6300 TL
maksimum 6300~6500 fiyat bandında amdli bi sistem önerebilir misiniz peki, teşekkür ediyorum şimdidenAMD işlemcili sistemlere bakabilirsin anakartları daha güzel oluyor
ram kısmını tam ss alamamışım, 16 yapmıştım zaten. teşekkürler yorum için, indirim bitmeden alacağım gibiTek eksisi ramın 8 olması tamı 16 GB yap süper olur
İ3 10.nesil işlemcide hayat güçlü bir işlemci eğer sonraki yıllarda yetmezse anakart'a 10. Nesil i5 takabilirsiniz
Ssd'de fiyat performans ürünü.
Ekran kartıda bu çip sıkıntısı olan günlerde gayet iyi.
Sistemlere baktım çoğunun psu su kötü bu sistemin anakartını bi tık daha iyisini yapabilirsen daha iyi olurmaksimum 6300~6500 fiyat bandında amdli bi sistem önerebilir misiniz peki, teşekkür ediyorum şimdiden
Mesaj otomatik birleştirildi:
ram kısmını tam ss alamamışım, 16 yapmıştım zaten. teşekkürler yorum için, indirim bitmeden alacağım gibi![]()
Rami 16 gb yaptıysan,al .Anakartıda Z490 yapamayacağına göre,hiç elleme,ucuz yollu bu anakartı al geç.gaming.gen.tr ve benzeri sitelerdeki hazır sistemlere bakınca bununla aynı fiyatta ama 8GB ram’li ve 240GB SSD’li olduklarını görüyorum, sizce bu sistem nasıl? değiştirebileceğim neler var
6300 TL
Biostar H410MHSistemlere baktım çoğunun psu su kötü bu sistemin anakartını bi tık daha iyisini yapabilirsen daha iyi olur
Tamam anakartı değiştirmenize değecek bir anakart yokmuşBiostar H410MH
Biostar H410MHG
MSI B460M-A PRO
MSI B460M PRO
Biostar B460GTQ
Biostar B460GTA
bazıları stokta olmayabilir ama sitede seçenekler bu şekilde
öneriniz hangisinden yana olurdu?
anakartı değiştirmene gerek yokBiostar H410MH
Biostar H410MHG
MSI B460M-A PRO
MSI B460M PRO