Bu saatten sonra iPhone 4 alınır mı ?

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Alınır niye alınmasın az önce ios 7 attım çokda güzel oldu :) ios olduk dan sonra sürüm fark etmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5 almayın. ben 6 aydır 5 kullanıyorum. odan once 3 yıl 3gs kullandım. 3gs ile hiç sorun yaşamamışken 5 le çok yaşıyorum. ekranında ölü oikselle çıktı, telefon bir kere yere duştu yamuldu. hiç hoş bir telefon değil.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
iphone 4 u almayi dusunme bence 100 - 150 lira cikarabilirsen biraz bekleyip ustune para koysan s3 yada sp alabilirsin ki onlar 4e fark atar

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
iphone istiyorsan o kadar paran varsa neden olmasın valla benim çevremde daha yeni alan oldu yaz başında aldılar şundan bundan şikayet ediyorum dediklerini de duymadım demek ki alınırmış :)

Reaksiyon puanı
16,128
lumia 720 alması daha mantıklı olur iphone4'ün desteği bitecek lumia520 de iyi bir tercih.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yeni iphone pahalı olur diyen arkadaşlar apple fiyat politikasını hala çözemediniz mi
bu gün iphone 5 ne kadara satılıyorsa 5s çıktığında da fiyatı o olur. 5 lerinde fiyatı biraz düşer.
her sene aynı muhabbet yeni çıkacak çok pahalı olur belli zaten fiyatı neyi merak ediyorsunuzki
ayrıca çıksın bekleyelim fiyatı düşer diye heveslenmeyin o anca samsung da olur. geçen sene 2150 ye aldığım iphone 5 bu gün 2200 lira (genpa garantili) uygun fiyat bulunca hemen alacaksın sonra o fiyatıda bulamazsın.

Falca9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
apple mağazası istanbulda ne zaman açılacak ? ve açıldığında apple avrupaya dağıttığı anda türkiye ye de girişi hemen olur dimi? bu kolpa satıcılar 3000tl den sokamazlar artık cihazları ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ıphone hem dayanıklılık yönünden hem görünüş yönünden hem sadelik yönünden hem uygulama yönünden çok iyi zaten app store'de cıkan bütün uygulamalar sonradan google playe kaktırıyorlar bence 4s al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben de kafayı yemek üzereyim iphone 5s almak için bekliyorum ama telefon ekim gibi tanıtılıp piyasaya çıkması ve düşmesini bekleyene kadar zaten baharı bulur diye bir düşünce içerisindeyim. elimdeki telefon nokia e72 nasıl bunalımdayım anlatamam. bu yüzden iphone 5 siyah 16 gb alıp yoluma bakmak istiyorum sizce düşüncem mantıklı mıdır? bir de iphone5 sorunlar ile ilgili toplu bir konu varsa link atabilirseniz çok sevinirim.

Sabreden derviş muradına ermiş. Bence sabredin çünkü; iPhone 5S alma imkanınız varken bu şansı geri tepip sırf sabırsızlıktan dolayı bu mükemmel telefonu kaybetmeniz hem hoş olmaz, hem de bir süre sonra aradaki "dağlar kadar" farkı görünce pişmanlık duyup kendinize kızacaksınız. Oysa buna ne gerek var?! Biraz bekleyin, rahat edin... :)