Yukarıdaki arkadaş için demiyorum genel olarak yorum yapacağım.
O 150-200 kolay çıkmıyor her zaman.
Adam belki 750'yi zor topladı son bir hamle ile 1000'e tamamladı.
750'den 1000'e zor bela çıkmış kişiye 200 daha bul demek 750'yi zor tamamlamış bir kişiye 500 daha bul demek gibi bir şey oluyor.
:thumbup:S3 mini al BENCE İPONE 4 512 RAM:4: VAR S3 MİNİDE 1RAM:thumbup:
İphone 4 mü s3 mini mi. kararsizim yardimci olurmusunuz..
iphone takmayın bu kadar ya babamda 4s var hiç beğenmiyorum xperia sp de sizi gayet memnum eder sadece dahili hafızası kafama takılıyor 5.8 gb yetermi acaba
Arkadaşlar ben de kafayı yemek üzereyim iphone 5s almak için bekliyorum ama telefon ekim gibi tanıtılıp piyasaya çıkması ve düşmesini bekleyene kadar zaten baharı bulur diye bir düşünce içerisindeyim. elimdeki telefon nokia e72 nasıl bunalımdayım anlatamam. bu yüzden iphone 5 siyah 16 gb alıp yoluma bakmak istiyorum sizce düşüncem mantıklı mıdır? bir de iphone5 sorunlar ile ilgili toplu bir konu varsa link atabilirseniz çok sevinirim.
İlle de iPhone alacaksan bence 5 s i beklemek daha mantıklı olur hocam. Zaten bir iki aya tanıtırlar.
Evet üstad iphone almak istiyorum. Evet 5s çok daha yeni ve daha özelliklere sahip bir cihaz olacak farkındayım ama ne bileyim site de haberi falan da gözükmüyor. Hem elimdeki telefondan bıkmışlık istediğimi yapamama bir twittera girmek o kadar zulüm geliyo ki nasıl sineye çekiyorum anlatamam. ip5s 3 sene rahat götürürse ip5 2 sene rahat götürür diye düşünüyorum. özellikleri açısından gayet yeterli bir telefon bence. sadece ikna olmak istiyorum. ip5s Mantıken parası çok çok hazır olamayanlar için baharda alınabilecek bir telefon gibi gözüküyor bana ama benim o kadar vaktim yok ne yazık ki![]()