Bu saatten sonra iPhone 4 alınır mı ?

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Xperia SP düşünüyorum ancak para konusunda sıkıntı olabilir SP alamazsam iPhone düşünüyorum sizce ?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Paran neye yetiyorsa onu alırsın kardeşim. Bu işleri fazla kasmaya gerek yok.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çok emin değilim ama iPhone 4 1000 lira civarında değil mi zaten? 150-200 lira daha koyup SP almak daha mantıklı.

ibrahimgs88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım yanlış bilgilendirmek istemem ama, ben arkadaşlarımdan duyduklarımı anlatayım. İphone 4 kullanan arkadaşlar artık şikayetci olmaya başladı. Eski bir tel olduğundan dolayı ve her geçen gün programların güncellenmesi ile telefon hafif kasmaya başlamış. Tek çekirdekli ve 512 mb ram. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi de. Xperia SP çok kaliteli bir telefon. İşlemcisi çift çekirdekli 1.7ghz. Hatta performans testlerinde S3den daha yüksek puanlar almış. Batarya konusunda da çok iyi. 2330 mah var. Eğer o fiyatı 1250 verebiliyorsan sp tavsiye ederim. Yoksa bazı yerlerde 1000tlye s3 var, onu almanı tavsiye ederim.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Yukarıdaki arkadaş için demiyorum genel olarak yorum yapacağım.
O 150-200 kolay çıkmıyor her zaman.
Adam belki 750'yi zor topladı son bir hamle ile 1000'e tamamladı.

750'den 1000'e zor bela çıkmış kişiye 200 daha bul demek 750'yi zor tamamlamış bir kişiye 500 daha bul demek gibi bir şey oluyor.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yukarıdaki arkadaş için demiyorum genel olarak yorum yapacağım.
O 150-200 kolay çıkmıyor her zaman.
Adam belki 750'yi zor topladı son bir hamle ile 1000'e tamamladı.

750'den 1000'e zor bela çıkmış kişiye 200 daha bul demek 750'yi zor tamamlamış bir kişiye 500 daha bul demek gibi bir şey oluyor.

Doğru ama birşey belirtmemiş arkadaş. 1000 liradan yukarı çıkamam diyorsan da S3 iPhone 4'ten daha mantıklı. :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Bütçeni artırabilirsen 1100 civarlarında s3 var dahada artırabilirsen sp de alabilirsin fakat emin ol iphone4 kasıyor filan bunlar fazla gerçekçi değil çoğu üst telefonla yapabildiklerini iphone4 ilede yapabilirsin unutma ki applenin güncelleme verdiği telefon hala ayakta durabilecek seviyededir.3gsin desteği kesildi fakat asphalt7yi kasmadan ısınarak da olsa oynatabiliyor

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
LG Optimus 4X HD al bu saatten sonra

ali202

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i phone 4 al arkadaş kasma falan yaşamassın çok iyi bir telefon ve sadece ios için alınır android kadar dandik bişey yok app store de androidde olmayan bir sürü oyun ve uygulama var

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Sp daha mantıklı paran neye yetiyorsa aynen Mesaj atcaksın Face twitter Arama konuşma Birde whatsapp tamam işte bu kadar

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Windows'a yönel bana göre. Daha çok yeni ama Android gibi kasma olmuyor çok fazla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben Xperia SP alıcam büyük ihtimal ,ama para konusunda sıkıntı yaşarsam max 1000 tl bütçem olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup:S3 mini al BENCE İPONE 4 512 RAM:4: VAR S3 MİNİDE 1RAM:thumbup:

Mdn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:thumbup:S3 mini al BENCE İPONE 4 512 RAM:4: VAR S3 MİNİDE 1RAM:thumbup:

iphone yazilimi ile hallediyor isini,donanimsal ozellige pekde ihtiyac duymuyor acikcasi... bu arada s3 mini mi iphone 4 mu deseniz LG Optimus L9 derim,incigini cincigini siz arastirin artik :D

leader00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SP hafta sonları 1100 e kadar düşüyor vatanda bence onu al bu saatten sonra iphone olarak 4s ya da 5 alınır bence.Çünkü 4 tek çekirdek ne kadar hızlı olur bilmem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende senin gibi kararsız kalmıştım s3 mü iphone 4 mü diye ama 4 aldım ne bir kasma ne başka bir şey hiç bir şeyinde sorun yok 35 filan uygulamam var hiç kasmıyor alıcaksan kesinlikle iphone al derim. :)

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence bu saatten sonra iphone 4s bile almak doğru bir hareket olmaz sp ile fiyat farkı çok değilse sp almak daha mantıklı olur

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
iphone takmayın bu kadar ya babamda 4s var hiç beğenmiyorum xperia sp de sizi gayet memnum eder sadece dahili hafızası kafama takılıyor 5.8 gb yetermi acaba

Falca9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de kafayı yemek üzereyim iphone 5s almak için bekliyorum ama telefon ekim gibi tanıtılıp piyasaya çıkması ve düşmesini bekleyene kadar zaten baharı bulur diye bir düşünce içerisindeyim. elimdeki telefon nokia e72 nasıl bunalımdayım anlatamam. bu yüzden iphone 5 siyah 16 gb alıp yoluma bakmak istiyorum sizce düşüncem mantıklı mıdır? bir de iphone5 sorunlar ile ilgili toplu bir konu varsa link atabilirseniz çok sevinirim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
iphone takmayın bu kadar ya babamda 4s var hiç beğenmiyorum xperia sp de sizi gayet memnum eder sadece dahili hafızası kafama takılıyor 5.8 gb yetermi acaba

Bana yetiyor hocam ama sizi bilemem.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar ben de kafayı yemek üzereyim iphone 5s almak için bekliyorum ama telefon ekim gibi tanıtılıp piyasaya çıkması ve düşmesini bekleyene kadar zaten baharı bulur diye bir düşünce içerisindeyim. elimdeki telefon nokia e72 nasıl bunalımdayım anlatamam. bu yüzden iphone 5 siyah 16 gb alıp yoluma bakmak istiyorum sizce düşüncem mantıklı mıdır? bir de iphone5 sorunlar ile ilgili toplu bir konu varsa link atabilirseniz çok sevinirim.

İlle de iPhone alacaksan bence 5 s i beklemek daha mantıklı olur hocam. Zaten bir iki aya tanıtırlar.

Falca9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlle de iPhone alacaksan bence 5 s i beklemek daha mantıklı olur hocam. Zaten bir iki aya tanıtırlar.

Evet üstad iphone almak istiyorum. Evet 5s çok daha yeni ve daha özelliklere sahip bir cihaz olacak farkındayım ama ne bileyim site de haberi falan da gözükmüyor. Hem elimdeki telefondan bıkmışlık istediğimi yapamama bir twittera girmek o kadar zulüm geliyo ki nasıl sineye çekiyorum anlatamam. ip5s 3 sene rahat götürürse ip5 2 sene rahat götürür diye düşünüyorum. özellikleri açısından gayet yeterli bir telefon bence. sadece ikna olmak istiyorum. ip5s Mantıken parası çok çok hazır olamayanlar için baharda alınabilecek bir telefon gibi gözüküyor bana ama benim o kadar vaktim yok ne yazık ki :(

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet üstad iphone almak istiyorum. Evet 5s çok daha yeni ve daha özelliklere sahip bir cihaz olacak farkındayım ama ne bileyim site de haberi falan da gözükmüyor. Hem elimdeki telefondan bıkmışlık istediğimi yapamama bir twittera girmek o kadar zulüm geliyo ki nasıl sineye çekiyorum anlatamam. ip5s 3 sene rahat götürürse ip5 2 sene rahat götürür diye düşünüyorum. özellikleri açısından gayet yeterli bir telefon bence. sadece ikna olmak istiyorum. ip5s Mantıken parası çok çok hazır olamayanlar için baharda alınabilecek bir telefon gibi gözüküyor bana ama benim o kadar vaktim yok ne yazık ki :(

Bana kalırsa bekleme seninde dediğin gibi telefon yeni olduğu için pahalı olacaktır ve mecburen ucuzlamasını bekleyeceksin buda neredeyse 1 yıl beklemek demek,teknolojinin sonu yok onu beklersin tam alacakken iphone 6 duyurulur bu kezde onumu alsam acaba dersin ve yine hop bekleyiş zaten telefonların özellikleri birbirine yakın ben iphone 5 kullanıyorum 10 numara telefon tavsiye ederim.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar.
Benden önce bahsi geçen tum mobil cihaz modellirinde hicbir şekilde kasma olmaz aslında.Kasma olan ceplerde ise kişi kendi tecihlerine uygun model alamamistir. Senin önceliği ne olacak onu düşün. Oyun dersen iphone 4 bazi durumlarda seni yari yolda birakabilir bataryasina hic deginmeyecegim zaten.Ama sadece uygulamari kullanirim gerisi vizz d er sen senin icin uygundur. Andriod modeller icinde aynisi sözkonusu dur.