Bu saatten sonra Galaxy S4 alıınr mı ?

maalouf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almak istediğim telefon galaxy s4 i9505 yani Arabistan dan gelicek eğer alırsam. Sizce almalı mıyım ? 2 yıl götürse yeter. Sizce iyi bir telefon mu ? Ve i9500 mü i9505 mi almalıyım ? şimdiden teşekkürler.
edit : acaba Android L alır mı ? Alırsa da ondan sonra güncelleme alır mı ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

S4 yerine Nexus 5 alsanız 2 yıl değil 3 yıl rahat götürür ve her güncellemeyi alırsınız sıkıntınız olmaz ve daha ucuz diye biliyorum nexus 5, s4'e göre.

Android L yi alırmı bilmiyorum ama samsung'un güncelleme desteği sağlam büyük ihtimal verir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Not: Sanırım Samsung snapdragon 800 kullanmıyor ve nexus 5'de snapdragon 800 var böyle bir işlemcili telefonu kaçırmanızı önermiyorum tabi karar size kalmış.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba,

S4 yerine Nexus 5 alsanız 2 yıl değil 3 yıl rahat götürür ve her güncellemeyi alırsınız sıkıntınız olmaz ve daha ucuz diye biliyorum nexus 5, s4'e göre.

Android L yi alırmı bilmiyorum ama samsung'un güncelleme desteği sağlam büyük ihtimal verir.

Not: Sanırım Samsung snapdragon 800 kullanmıyor ve nexus 5'de snapdragon 800 var böyle bir işlemcili telefonu kaçırmanızı önermiyorum tabi karar size kalmış.

Düzeltme yapayım i9505 te Chipset: Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 dür. 800 değil. Yanlış bilgilendirme olmasın.

maalouf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben hafıza kartı destekli ve batarya değişebilir bir telefon istiyorum. Ve tasarım olarakta S4 daha hoş sanki. Bir de SnapDragon 600 2 yıl götürür mü ? Zaten 1 yıl sonra garantisi biticek diye biliyorum rootlar saf android rom atarım. Sizce götürür mü ? Teşekkürler.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Düzeltme yapayım i9505 te Chipset: Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 dür. 800 değil. Yanlış bilgilendirme olmasın.

Ben zaten samsung s4 snapdragon 800 kullanmıyor dedim :D

Ben hafıza kartı destekli ve batarya değişebilir bir telefon istiyorum. Ve tasarım olarakta S4 daha hoş sanki. Bir de SnapDragon 600 2 yıl götürür mü ? Zaten 1 yıl sonra garantisi biticek diye biliyorum rootlar saf android rom atarım. Sizce götürür mü ? Teşekkürler.

600 götürürmü bilemem yani 600 ile 800 arasında dağlar kadar fark var. Tasarıma olarak s4 daha hoşunuza gidiyor olabilir veya çıkan bataryası vs fakat sağlam uzun ömürlü arkasında google olan bir telefon almak çok daha mantıklı bir hareket olur.

Ne kadar doğuru bilmiyorum sadece duyduklarımı söylemek istiyorum S4'ün ara yüzünde kasmalar olduğunu söylüyorlar.

maalouf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Peki sizce SnapDragon 600 2 yıl götürebilecek bir işlemci mi ? yada exynos 5 octa işlemcili i9500 mü almalıyım ? Lütfen yardım edin teşekkürler
Edit : ikinci mesajınızı görmedim teşekkürler.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Snapdragon en iyi işlemci Snapdragonlu olanı alın, 2 yıl bence götüremez. 2 yıl içinde ne oyunlar çıkıcak 600 doğuru düzgün oynatıcakmı orası tartışılır. Nexus 5 alın kafanız rahat devam edin, ha yok ben tasarımını beğenmiyorum diyorsanız G2 alabilirsiniz oda snapdragon 800 lü ve 2 yıl rahat götürür emin olun.

maalouf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

600 götürürmü bilemem yani 600 ile 800 arasında dağlar kadar fark var. Tasarıma olarak s4 daha hoşunuza gidiyor olabilir veya çıkan bataryası vs fakat sağlam uzun ömürlü arkasında google olan bir telefon almak çok daha mantıklı bir hareket olur.

Ne kadar doğuru bilmiyorum sadece duyduklarımı söylemek istiyorum S4'ün ara yüzünde kasmalar olduğunu söylüyorlar.

Özür dilerim uğraştırıyorum ama bu son sorum. Sizce exynos 5 octa lı olan i9500 mü yokas i9505 mi ? Bir de yazılımcılar i9505 e destek veriyormuş doğru mudur ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Maalesef bu konuda bir bilgim yok :/

Mantıken i9505, i9500'e göre daha iyi sonuçta üst modeli o yüzden desteği daha iyi olabilir.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S4 kullanıcı olarak söylüyorum eğer telefon alıcaksanız ve fazla para vermiyicekseniz s4 yerine g2 32gb alabilirsiniz tek eksisi hafıza kartı takılamıyor ama şunu söyliyim s4ün yazılım sıkıntıları insanı bezdiriyo çıkarılabilir batarya demişsin eğer yanında ufak çanta falan taşımıyosan hiç bulaşma bi onu tak bi bunu tak zaten ikisini doldurmak falan insan bi süre sonra istemiyo g2nin artıları çok çok fazla

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme konusunda bir beklenti kalmadı adamlar bir kitKat verdi hiç bir şey değişmedi, Android L gelmez gelse de yine bir şey değişmez. Uzun ömürlü kullanım için iPhone, Nexus alınmalı ya da Motorola gibi stock Android kullanan cihazlar seçilmelidir. Kamerası çok iyi, performansı hâlâ çok iyi bir cihaz S4, en azından şu an için gayet yeterli ama 2 yıl için bir şey söyleyemem S5 çıkmış ve daha da yeni modeller gelecekken, ne de olsa eski seri.