• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bu Saati Takıp da ABD'ye Gitmeyin!

kullanmayan varmıdırki o modeli çok sağlam cihaz

Sırf ABD nin zırvalaması, bu bir bahane sadece. Amaç insanlara eziyet...

Evin girişindeki betona düşürmüştüm beton dökülürken. Üstünden her gün geçer bazen acaba çalışıyomudur diye düşündüğüm çok olmuştur. :)
Bu aletin en önemli özellliği ışığı olmasıdır. ilk ışıklılar beyaz ışıklıydı sonradan yeşil oldu. bir çok replikası vardır özellikle asahı modeli askerde çok görmüşümdür. :) ilk günlerde patlar terlemeden dolayı bozulur.

O zaman Türk Ordusunun büyük bir kısmı terörist damgası yer abd'ce

1998 yılından beri kol saati kullanmıyorum.
Cep telefonunda var zaten.
:D

askere giderken alıp şeffaf koli bandı ile kaplıyacam :D
YW742B.JPG

gerçi bunu hala satıyorlar

Ben de askerde iken(1977/4 tertip) Casio marka kol saati almıştım ama bendeki bu model değil, Casio'nun uzaktan kumandalı modeliydi. Hala sağlam ve kullanıyorum :)
images

Fakat konuda bahsedilen model gerçekten çok fazlaydı, 10 kişiden 4ü bu modele sahipti diyebilirim.

Çakmalarıda ne meşhurdu bir dönem :) CASIQ Marka :)

Efsaneydi Bir zamanlar şimdi o kadar yaygın değil :D

ilkokuldayken ben bu saatten az para kazanmadım. senden alırdım 25e öbür tarafa satardım 40a :D

çok kullandım en sevdiğim saat modeliydi:)
gördüğünü tutuklayıp yada takibe almak saçma. milyonlarca üretilmiş. bomba eğitimi alanlara saat vererek tanımak veya başka bir amaç içinde olsa pek inandırıcı gelmedi. Böyle önemli bir görev için bu kadar basit bir yöntem niçin uygulansın ki?

Ben de Beren Saati takarım koluma giderim abdye :D

Basına sızan bir belge var. Orada şüpheli eşyalar listesinde Casio F-91W de yer alıyor. Gerçekten çok enteresan :)

Amerika'ya gittik saati kaldı, sağol gene de aklımızda bulunsun :D

Pili bitmiyor bunun. Eskidi diye kullanmayı bıraktım hala bir köşede saat başı dıt deyip durur.

Benim de vardı bundan :d kordonu kopmuştu heralde evde hala çalışıyo ama ben başka bi saat kullanıyorum, efsane bi şeydi be.

vallaha taş gibi saat. hiç bi şey olmuyo :D benim ilk saatimdi.

Türkiye'de askere gitmeden önce çoğu kişi alır :D

Ben saatlerimi bozmuştum evde bu kalmıştı yeni saat almaya da gitmedim aylardır bunu kullanıyorum :D Param olsa da inadına ABD'ye gitsem :D

Dünyanın en çok satan saati. 20 milyondan fazla sattı. Ben abartıp PRG110T almıştım.
Evin girişindeki betona düşürmüştüm beton dökülürken. Üstünden her gün geçer bazen acaba çalışıyomudur diye düşündüğüm çok olmuştur. :)
Bu aletin en önemli özellliği ışığı olmasıdır. ilk ışıklılar beyaz ışıklıydı sonradan yeşil oldu. bir çok replikası vardır özellikle asahı modeli askerde çok görmüşümdür. :) ilk günlerde patlar terlemeden dolayı bozulur.

Kolay kolay bozulmaz, siz nasıl becerdiniz? Kolay kolay da su geçirmez. Sizin kullandığınız çakma olmasın.

kesinlikle katılıyorum.. bu devirde cep telefonu olan birisi için saat bir fazlalık.