Bu Reklam Nedir Başıma Bela Oldu !

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nasıl kökünden kurtulurum bundan ?

sn2jb.jpg

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ipsos dünyanın başta gelen araştırma anket yapan şirketlerinden biri bende gördüm bunu en iyisi adblock kullan

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=356305]FullScreen[/MENTION] Ben söyleyeyim, adblock reklam engelleyici bi program daha doğrusu eklenti tarayıcına yükleyebilirsin. Hangi tarayıcıyı kullanıyosun?

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=272383]burakorpinar[/MENTION] chrome ve mozilla firefox .. genelde chrome kullanırken çıkıyor..

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
görebileceğiniz gibi tekrar hatırlatma butonu var önbelleğiniz kaldığı sürece ona tıkladığınız zaman bir daha görmezsiniz boşuna başka şeylerle uğraşmayın.

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Adblock a rağmen yine çıktı bu kahrolası reklam..Tekrar hatırlatma diyerek adımları tamamladım.

Sonra bunlar çıktı

BANA BU ANKETİ GÖSTERMEYİN
“@hit.gemius.pl” metnini taşıyan cookie dosyası güncellenmiştir. Bilgisayarınızdan bu cookie dosyasını silmezseniz anket bilgisayarınızda bir daha görüntülenmeyecektir.

ÖNEMLİ BİLGİ!

Eğer birden fazla web tarayıcısı kullanıyorsanız cookie güncellemesini her bir tarayıcı için yapmanız gerekmektedir. Başka bir deyişle kullandığınız her web tarayıcısıyla linke tıklayıp siteyi ziyaret etmeniz gerekmektedir.
Eğer internet messenger kullanıyorsanız, Internet Explorer tarayıcısıyla (bu tarayıcıyı kullanmıyorsanız dahi) cookie güncellemesini yapmanız gerekmektedir.

Bir problemle karşılaşmanız durumunda, bizimle temasa geçebilirsiniz.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
TTnet uzun zamandır yapıyor bu saçmaşığı. Çok şükür süperonline ın böyle saçmalıkları yok.