Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[MENTION=356305]FullScreen[/MENTION] Ben söyleyeyim, adblock reklam engelleyici bi program daha doğrusu eklenti tarayıcına yükleyebilirsin. Hangi tarayıcıyı kullanıyosun?
görebileceğiniz gibi tekrar hatırlatma butonu var önbelleğiniz kaldığı sürece ona tıkladığınız zaman bir daha görmezsiniz boşuna başka şeylerle uğraşmayın.
Adblock a rağmen yine çıktı bu kahrolası reklam..Tekrar hatırlatma diyerek adımları tamamladım.
Sonra bunlar çıktı
BANA BU ANKETİ GÖSTERMEYİN @hit.gemius.pl metnini taşıyan cookie dosyası güncellenmiştir. Bilgisayarınızdan bu cookie dosyasını silmezseniz anket bilgisayarınızda bir daha görüntülenmeyecektir.
ÖNEMLİ BİLGİ!
Eğer birden fazla web tarayıcısı kullanıyorsanız cookie güncellemesini her bir tarayıcı için yapmanız gerekmektedir. Başka bir deyişle kullandığınız her web tarayıcısıyla linke tıklayıp siteyi ziyaret etmeniz gerekmektedir. Eğer internet messenger kullanıyorsanız, Internet Explorer tarayıcısıyla (bu tarayıcıyı kullanmıyorsanız dahi) cookie güncellemesini yapmanız gerekmektedir.