Bu poz onun son gülüşü oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
132157.jpg

Bu poz onun son gülüşü oldu!

08 Mayıs 2010 Cumartesi 11:51
Kız arkadaşı aşkına karşılık vermiyordu... Konuşmak istediğini söyleyerek kızı göle götürdü... Önce fotoğraflarını çekti, sonra ise...

Aşkına karşılık vermeyen genç kızı konuşmak istediğini söyleyerek Mavi Göl’e götüren Mehmet K., önce genç kızın fotoğraflarını çekti, ardından defalarca bıçaklayarak öldürdü.
BİR mobilya mağazasında sekreter olarak çalışan Betül Çelik’in (18) cesedi Çubuk’ta Mavi Göl’ün kenarında bulundu. Bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen genç kızın katil zanlısı olarak, çalıştığı mağazanın sahibi Mehmet K. (28) gözaltına alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü, göl kıyısındaki cesedi gören köylülerin ihbarı üzerine harekete geçtiler.

Cinayeti işlediğini itiraf etti

Olay yerine giden Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu dedektifleri, cesedin Betül Çelik’e ait olduğunu belirledi. Dedektifler, elde ettikleri ilk bilgiler ışığında, Çelik’in çalıştığı mağazanın sahibi Mehmet K.’yi gözaltına aldı. Başkentte 8 tane mobilya mağazası bulunan Mehmet K., polise verdiği ifadede cinayeti işlediğini itiraf etti. İddiaya göre Mehmet K., ifadesinde, şunları anlattı:

‘Cesedi sürükleyerek göle attım’

“Betül, yaklaşık bir yıldır yanımda çalışıyordu. Cinayet günü birlikte öğle yemeğine gittik. Kendisiyle olmak istediğimi söyledim, reddetti. Başkasıyla olduğunu düşünerek kıskançlık krizine girdim. Betül’ü, gölün Çubuk Viyadüğü tarafına götürdüm. ‘Senin güzel gülüşünü her zaman görmek istiyorum’ diyerek fotoğraflarını çektim, sonra da bıçakladım. Cesedini sürükleyerek, göle attım.”
Son sözü ‘Neden’ oldu
Mehmet K., ifadesinde, şu iddialarda bulundu: “Kısa süreli ilişki yaşadık. Beni başkalarıyla aldattığını düşünmeye başladım. Ondan intikam almak için plan yaptım. Öldürmeden önce ondan bana bir hatıra kalsın düşüncesiyle fotoğraflarını çektim. İlk bıçak darbesinde ‘Ne yaptın’ diye bağırdı. Kendimi tutamadım bıçağı saplamaya devam ettim.”

http://www.internethaber.com/bu-poz-onun-son-gulusu-oldu-250279h.htm

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Millet iyice psikopat oldu şu haberlere bak birisi benzin döker öbürü bıçaklar.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ulan millet de profesyonel olmuş.

Belki de sevgilisi bile olmayan biri için kıskançlık krizine girmişmiş. Tabi kıskançlık krizi hafifletici sebep ya.

Ulan psikolojiyi de kullanmaya başladık ya, helal olsun artık.

Reklamlarda Dyo ustalarına "Helal Olsun" ustaları diyorlar ama bizim millet olmuş "helal olsun ustası".

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Mal herif, kendisiyle olmak istiyorum dedim reddetti başkasıyla yaptığını düşündüm diyor. Pislik herif, bu kadar namusa düşkünsen sen niye yapmak istiyorsun. Şe..siz.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yazık olmuşş kıza.:(

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
İnsan gerçekten sevmiş olduğu bir kişiyi böyle vahşice öldürebilir mi? Tahmin ettiğiniz gibi ortada sevgi felan yok, sadece hayvanlar gibi cinsel istek duymuş ve kendisiyle birlikte olmayınca öldürmüş. Adına da aşk demiş sevgi demiş. Bu millete aşkı-sevgiyi yeniden mi öğretmek gerekiyor yani? Yapmayın, olmuyor böyle.

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ben idam cezasından yanayım kardeşi. bu ne ya... istediğini öldür 7-8 yıl yat sonra çık. bazen benimde adam vurasım gelmiyo değil yani...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Millet kız arkadaş bulamıyor bunlarada çok geliyor bıçaklıyor

Yazık hakkaten spy :)

Yahu her konuya şunu yazmak zorunda mısın arkadaşım bulamıyorsan nedenini biraz da kendinde ara. Şöyle bir mevzuda yaklaşım şekli bu mu olmalı?
Elin psikopat beyinsiz sapığına söv kapat konuyu be.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İnşallah haketiği cezayı alır hayvan herif nasıl kıydın insan sevdiğini öldürür mü.

mert__

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bişeden haberi yok kızın sırıtıyor ya çok vahim bi durum.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ne desek boş cezalar yetersiz.