"Elmayı çok sevdiği için oraya gömdüm" Sevgilisini evlenmek için öldürmüş

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sevgilisini evlenmek için öldürmüş
bolgec.gif
Konya Cinayet Bürosu dedektifleri 2 yıl önce kaybolan Ebru Erdoğan'ın sevgilisi tarafından kaçırılarak öldürüldüğünü ortaya çıkardı.

Zanlı, sevgilisini gömdüğü elma ağacını göstererek, "Elmayı çok sevdiği için oraya gömdüm" dedi.:hammer::hammer::hammer:

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 23 yaşındaki Ebru Erdoğan, 6 Temmuz 2009 tarihinde kayboldu. Erdoğan'ın kaybolmasından 1 gün sonra baba Mehmet Erdoğan durumu polise bildirdi. Polis kaybolan Ebru'nun bulunması için çalışma yaptı ancak ilk aşamada bir sonuç alınamadı. Bunun üzerine Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri devreye girdi.

Dedektifler, ilk önce Ebru'dan haber alamayan aileyle görüştü. Aile, Ebru'nun sağlık problemleri olduğu ve sürekli hastaneye gittiğini söyledi. Bunun üzerine polis, Türkiye genelindeki tüm sağlık kuruluşları üzerinde Ebru Erdoğan'ın kayıp olduğu tarihten sonra tedaviye gidip gitmediğini araştırdı. Ebru'nun hastanelerde kaydı çıkmayınca polis, genç kızın öldürülmüş olabileceğini düşünerek görüştüğü çevrede çalışma yaptı.

EVLENELİM DİYEN SEVGİLİSİ ÖLDÜRMÜŞ

23 yaşındaki genç kızın görüştüğü kişileri tek tek bulan dedektifler, Abdullah O. isimli bir sevgilisinin olduğunu tespit etti. Aynı ilçede oturan Abdullah O, polisle yaptığı ilk görüşmede, "Biz evlenmeyi düşünüyorduk, en son görüştüğümde tekrar geri evine bıraktım" dedi. Polis, şüpheli hareketler sergileyen Abdullah O'yu yakın takibe aldı. Abdullah O'nun, Ebru kayıp olduğu tarihten itibaren kendi ailesiyle sorunlar yaşamaya başladığını ve sürekli kavga çıkardığını öğrendi. Aylar süren çalışmanın ardından polis, Ebru'yu sevgilisi Abdullah O'nun öldürdüğünü düşünerek savcının talimatıyla gözaltına aldı. Gözaltına alınan Abdullah O, 4 saat sonra cinayeti itiraf etti.

"ELMAYI SEVERDİ, ELMA AĞACININ ALTINA GÖMDÜM"

Cinayet itiraf eden Abdullah O, cesedi Seydişehir ilçesi Kesecik köyündeki arazide iki elma ağacının arasına gömdüğünü belirterek yerini gösterdi. Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları kazıda 2 yıl önce kaybolan genç kızın cesedini buldu. Cesedi göstermesinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altına adliyeye sevk edilen Abdullah O'nun soğukkanlılıkla verdiği ifade herkesi şaşırttı. Zanlı ifadesinde, "Ebru'yu gönüllü olarak kaçırdım, evlenmek istiyorduk. Bir gece evimde kaldı sabah ailem Ebru'yu istemedi, ben de tekrar evine götürmek istedim. Ebru bunu istemedi yolda tartıştık, bir kaç defa yumruk attım. Daha sonra araçtan sürükleyerek indirip, yol kenarında bulunan akarsuda boğdum. Cesedi araca koydum, Kesecik köyüne götürerek orada bulunan iki elma ağacının altına gömdüm. Elmayı çok sevdiği için oraya gömdüm" dediği öğrenildi.

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/05/21/sevgilisini-evlenmek-icin-oldurmus

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Elmayı çok sevdiği için elma ağacının altına gömdüm...

Hay Allah senin b...nı versin ki vermişte sana tevbe nasib olsun mu olmasın mı demekte bile emin olki tereddütteyim Rabbim her neye mustehak isen seni öyle yapsın...

Dikkat ettiniz mi son zamanlarda bu kahrolası cinayet,tecavüz...haberleri ziyadeleşti mi yoksa ben mi öyle görüyorum?İşin sosyolojik taraflarını üstadlarına bırakarak kendi fikrimi şöyle belirteyim ultra medeni takılanlar beğenmeyebilir ama toplum olarak her ne kadar manevi ve dini değerlerimizden uzaklaştıksak başımıza böylesi belalar fazlasıyla gelmeye başladı ve özelde ensestte ve tecavüz vakalarının bir çoğu medyaya yansımıyor bunuda göz ardı etmeyerek ve hiç kimse bu sapık ruhlulardan emin değildir zira muhakkak ki Ebru(Rabbim rahmet etsin inşaallah mazlum halde canını Allaha teslim etmiştir de çektikleri günahlarına kefaret olmuştur ve şimdi mutludur yattığı yerde...)birinin kızı,kızkardeşi,arkadaşıydı...ve yarın bizim veya yakınlarımızın başına böylesi bir şey gelmeyeceği garantisini kimse veremez(Rabbim hepimizi tüm vatan evlatlarını tüm bunlardan muhafaza etsin).

Ne oranda bana katılırsınız bilmem ama maneviyattan dinden uzaklaşan bir nesil yetiştirirseniz böylesi sapık ruhluların,katil,cani ve tecavüzcülerin yetişmesine de imkan verirsiniz.İllaki tüm kardeşlerimi bu yazdıklarımdan tenzih ederim ama çiğ süt emmiş insanlarda fazlasıyla vardır.Kimseyi kızdırmak niyetinde değilim ama şunuda kabul edelim bu gün bir ebeveyn bir çok aktiviteye çocuğunu en erken yaşlarda gönderebilir ve buna devlet eliyle bir yaş sınırlandırması yapılmazken aynı özellik çocuğunu erken yaşta Kur an öğrenmeye göndermek isteyen ebeveynlere tanınmaz yaş sınırlandırması yapılır nedenini ise anlamak çok zor(zor değil belli ama hadi biz yinede anlamamazlıktan gelelim).Dediğim gibi bunlar benim görüşüm katılırsınız katılmazsınız ayrı bir konu haklı olduğuma inanıyorum ve saygı çerçevesi içinde yapılacak her türlü eleştiriyide kabul ederim ancak Allah aşkına bir çoğunun evlerinde(kendim hiçbir dizi seyretmediğim için kendimide katmadım)yaş sınırlanması olan filmlerde bile(+7....) ailece oturup seyrediliyor ve böyle bir ortamda çocuklar büyüyor sizce bu sağlıklı mı?...