yusufalonee
Asistan
Ben bu platforma bilgisayarımla ilgili şeyleri öğrenmek için katıldım ondan önce technopattaydim ama burayı daha iyi kullanıcılarını daha samimi ve bilgili oldukları için ve daha çok hoşuma gittiği için girdim. Peki ya siz?
ben bir zaman hem technopat sosyalde hem de sdn forumda takılıyordum ama sdn forum hesabı yandı ben de yenilerini kurdum.(neden yandığını boşverin)aynı şekil bende bilgilenmek amacı ile katıldım ayrıca tek kayıt olduğum forum burası. burası haricinde donanım arşivi okuyucusuyum
Multi olduğunuzu itiraf ediyorsunuz yani.ben bir zaman hem technopat sosyalde hem de sdn forumda takılıyordum ama sdn forum hesabı yandı ben de yenilerini kurdum.(neden yandığını boşverin)
Önce ki hesabınızın ismi neydi acaba?teknoloji ile büyük bir bağım var diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bir zaman hem technopat sosyalde hem de sdn forumda takılıyordum ama sdn forum hesabı yandı ben de yenilerini kurdum.(neden yandığını boşverin)
He multisin yani vay hayin vayteknoloji ile büyük bir bağım var diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bir zaman hem technopat sosyalde hem de sdn forumda takılıyordum ama sdn forum hesabı yandı ben de yenilerini kurdum.(neden yandığını boşverin)
ama ben sonradan technopat sosyal ile ilişkiyi kestim iki hesap yok yaniHe multisin yani vay hayin vay
raporlama sebebin neydi??????????Raporladım bu arada![]()
Ben de technopat denen saçma yerden geldim. Virgül koymadım ve de'yi ayrı yazmadım diye sınırsız banım var. Onun dışında ilk konum arkadaşıma sistem alacaktık. 1650S ve 580. Profilimden bakabilirsinizBen bu platforma bilgisayarımla ilgili şeyleri öğrenmek için katıldım ondan önce technopattaydim ama burayı daha iyi kullanıcılarını daha samimi ve bilgili oldukları için ve daha çok hoşuma gittiği için girdim. Peki ya siz?
bir zamanlar öyleydiMulti olduğunuzu itiraf ediyorsunuz yani.
eski bir üyeymişsin(ama ben bunu kötü bir şey olarak görmüyorum tabii ki de.10 Eki 2011 de üye olmuşum. Hatırlamam imkansız.![]()
banın açılınca gerimi döneceksin ?Tecnopattaydım 2025 kadar ban yedim donanımarşivinden ban yedim ve son çare Sdn oldu fakat en iyiside sdn benim fikrim.
banın açılınca gerimi döneceksin ?