- Reaksiyon puanı
- 630
birzamanlar başka bir forumdaydım (anladınız) hem çok ban yiyordum hemde üyelere sinir oluyordum çıktım geldim buraya
Mausem ÇalışmıyorduBen bu platforma bilgisayarımla ilgili şeyleri öğrenmek için katıldım ondan önce technopattaydim ama burayı daha iyi kullanıcılarını daha samimi ve bilgili oldukları için ve daha çok hoşuma gittiği için girdim. Peki ya siz?
Multiiiğğğbir sürü hesap kurdum hepsi de yandı mesela aslında @gh0st 07 adlı kişi bendim.
o hesabı bıraktım artık umurumda değil o hesap.Multiiiğğğ
İstersen yöneticilere söyle, belki birleştirirler hesapları. Bedavadan 51 mesaj kazanırsıno hesabı bıraktım artık umurumda değil o hesap.
stonks!İstersen yöneticilere söyle, belki birleştirirler hesapları. Bedavadan 51 mesaj kazanırsın
Ben de yakınlarıma sorayım belki kullanmadıkları hesaplar vardır beleş mesaj go brr.stonks!
neden ban yemiştin?Tecnopattaydım 2025 kadar ban yedim donanımarşivinden ban yedim ve son çare Sdn oldu fakat en iyiside sdn benim fikrim.
T*****pat'ta 2022'ye kadar ban yedim haksız yere. Geri dönmeyi düşünüyorum. Ama SDN'yi de bırakmayacağım. AhmetRyzen 1 yıl sonra geri dönüyor.
Bende sövücem. Eskiden bende ordaydım.15 Kez ban yedim ende sonunda 1 yıl ban yedim bugün banım açıldı. Direk technopat'a sövecemTekrar Girip Technopata Sövücem.
Hocam siz davetiye için katılmışsınız. --> Link10 Eki 2011 de üye olmuşum. Hatırlamam imkansız.
Clubhouse için katılanlar 9 yıl sonra Profesör olacak mı acaba?Hocam siz davetiye için katılmışsınız. --> Link
Canlı olarak görüntülüyoruz bir üyenin doğuşunuHaksız yere Technopat'ta ben yediğim için buraya geldim. 2 dk öncede hesabımı onayladılar.
Burada devam edeceğim artık sizin Gandalf dayınız olarak.Canlı olarak görüntülüyoruz bir üyenin doğuşunu