XxmamixX
Öğrenci
Izoly S133x İ5 3.46ghz 8gb 1tb 4gb 22" Masaüstü Bilgisayar - n11.com
Yeni bilgisiyar alicagim oyun bilgisiyari istiyorum sizce bu işimi gorurmu?
Yeni bilgisiyar alicagim oyun bilgisiyari istiyorum sizce bu işimi gorurmu?
İ5 de kaçıncı nesil onenirsin?i5 birinci nesil giriş seviyesi işlemcisi var, eğer bendeki gibi ise performanslı bir i3 al daha iyi... ekran kartının performans değerlerini bulamadım nedense ... ne notebookcheck de ne de bendeki programda... ayrıca ekran kartı ram hızı kaç belli değil... acele etme derim başka sistemlere de iyice bak, bakalım burdakiler ne diyecek ?... zira indirim oranı aldatmaca.
birinci nesil, giriş seviyesi olmasın yani 3 basamaklı numarası değil 4 basamaklı ve yenilerden olsun bari... o kadar para veriyorsan bir de kaliteli almalısın. ayrıca oyun için alıyorsan ekran kartı iyi olup işlemci kötü olursa darboğaz olabilir... senin dediğin ekran kartının yorumlarını forumlarda okumalısın mutlaka... başka var mı bir bakalım.
Uzak dur, adam öpecek keriz arıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Benim bilgisayarımdan bile berbat bu ki benim PC'yi satmaya kalksam 1000TL zorlukla satarım. Belki sıfırı 1400-1500 eder. Abartılı rakamla.
ETME ! Ekran kartı GTX 1050 var ya mübarekbu biraz daha pahalı ama kaliteli duruyor, sizce nasıl?... yalnız ekran yok! ama darboğaz yapmaz herhalde oyunlarda.
HP Pavilion PC570-P018NT AMD A12 9800 3.8GHz / 4.2GHz 16GB Fiyatı
Gönül ister Ryzen olsun ama bütçen kısıtlıysa güzel bir bilgisayar seçmişsin benceAmd alsam hangi seriyi onerirsin?
ETME ! Ekran kartı GTX 1050 var ya mübarekSadece ekran kartının içindeki APU bile Low ayarda 50-60FPS verir.
Gönül ister Ryzen olsun ama bütçen kısıtlıysa güzel bir bilgisayar seçmişsin bence
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu fiyata alacaksan kaçırma. Sana bir pc toplatsak bu ayarda yapamayabiliriz bu fiyata üstelik monteyi sen yapmadığın için hem hp garantin olacak hem de bir sıkıntı çıkarsa siz yaptınız herşeyi, ben anlamam diyebilirsin.
2 si 1 arada alekran yok, yani ekran kartı var ama 22inc full hd ekranı yok... sadece kasa veriyorlar . o açıdan söledim![]()