- Reaksiyon puanı
- 11
Uzun zamandır araştırma içindeydim ve sonunda uygun fiyatlı bir pc buldum link aşağıda sizce alınır mı? İzoly VMaxTi i5-10400F 8GB 256GB M2 GTX1050Ti 24"Oyun Bilgisayarı
20000 tl bütçe varİzoly turbox Everest Dragon vs alınmaz bütçe söyle önereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sinerji Ultimate Ryzen 5 5500 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Can Sungur] Buna bakın kat kat daha iyidir 1050 ti nedir
Monitör klavye vs dahil mi20000 tl bütçe var
EvetMonitör klavye vs dahil mi
Eyvallah kardeş![]()
Wind Force V2 | Intel i9-14900KF | 2 x 16 GB DDR5 | MSI RTX 4070 Ti Super 16 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Rampage Titan K9 Usb Kablolu Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Rampage Titan K9 Usb Kablolu Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Hisli Gaming Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Gamepower Bane Mouse Oyuncu Optik USB Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Bane Oyuncu Gaming Mouse Rgb 2500dpi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23,8 Gaming VA Freesync 1920X1080 1MS(Mprt) 165Hz Dp HDMI MM Vesa 3 Yıl ELMB, Eyecare, Flicker-Free Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23,8 Gaming VA Freesync 1920X1080 1MS(Mprt) 165Hz Dp HDMI MM Vesa 3 Yıl ELMB, Eyecare, Flicker-Free Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
rica ederim hocam izoly almaktan çok çok daha iyi bir bilgisayar aldınızEyvallah kardeş
İzoly pişmanlıktır. Elinizde pimi çekilmiş bomba var gibi düşünün. Gereksizdir.Uzun zamandır araştırma içindeydim ve sonunda uygun fiyatlı bir pc buldum link aşağıda sizce alınır mı? İzoly VMaxTi i5-10400F 8GB 256GB M2 GTX1050Ti 24"Oyun Bilgisayarı
Yeter ya her yerden sen çıkıyosun ne konu açsan sen varsın nası buluyon beni sabah akşam yatmıyonda forumamı giriyonİzoly pişmanlıktır. Elinizde pimi çekilmiş bomba var gibi düşünün. Gereksizdir.
Foruma en çok ben yazıyorum. Dolayısıyla ne kadar konu açarsan aç ben hepsine yazarım kurtulamazsın benden öcüyüm ben öcü(!)Yeter ya her yerden sen çıkıyosun ne konu açsan sen varsın nası buluyon beni sabah akşam yatmıyonda forumamı giriyon
Uyarmaya çalıştım ama sanırım beni sevmiyor arkadaş.İzoly milleti dolandırıyor bazı alışveriş sitelerindeki bilgisayarlarına bakıyorum en eski bileşenler.