Bu özelliklere göre bu fiyat sizce nasıl ?

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
AMD Phenom II X6 1055T 6 x 2.80 GHz HexaCore işlemci

4096 MB DDR3 1333 MHz RAM

1000 GB S-ATA II Harddisk

1024 MB ATI Radeon 5450 HD HDMI

530 euro ya nasıl bu arkadaşlar alınır mı ?

Bu kasayı alıp bir de monitor almayı düşünüyorum. Bir de ucuz bir netbook. Hem performans hem de mobilite açısından ihtiyacı kapatır dedim. Toplam 800 850 euroya gelicek . O fiyata heryere taşıyabileceğim ve bu özelliklerde bir dizüstü alamam, böylesi daha mantıklı geldi.

mperk

Profesör
Reaksiyon puanı
55
Fiyat iyi bence
Dört dörtlük makina gibi duruyor yalnız Türkiyedeki fiyat mı bu ?

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Fiyatı bilmem ama parçalar güzel. Bir desktop ve bir netbook ihtiyacını karşılar diyosan ne âlâ ama ben olsam sağlam bi notebook almaya çalışırım.

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Fiyat iyi bence
Dört dörtlük makina gibi duruyor yalnız Türkiyedeki fiyat mı bu ?

yok hocam avusturada alıcam .

---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:32 ----------

Fiyatı bilmem ama parçalar güzel. Bir desktop ve bir netbook ihtiyacını karşılar diyosan ne âlâ ama ben olsam sağlam bi notebook almaya çalışırım.

kardeş bu özelliklerin yanından geçmeyen notebooklar 1000 euronun altında değil bir de benim yanımda taşıma niyetim var, o da açıp karşımda durucak world e ya da pdf ye bakıcam . Sözlüğe bakıcam falan o kadar yani , netbook işimi görür.

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
AMD Phenom II X6 1055T 6 x 2.80 GHz HexaCore işlemci

4096 MB DDR3 1333 MHz RAM

1000 GB S-ATA II Harddisk

1024 MB ATI Radeon 5450 HD HDMI

530 euro ya nasıl bu arkadaşlar alınır mı ?

Bu kasayı alıp bir de monitor almayı düşünüyorum. Bir de ucuz bir netbook. Hem performans hem de mobilite açısından ihtiyacı kapatır dedim. Toplam 800 850 euroya gelicek . O fiyata heryere taşıyabileceğim ve bu özelliklerde bir dizüstü alamam, böylesi daha mantıklı geldi.
Kasa oldukça uçuk ve iyi.Bunu birde HD destekli bir LCD ile taçlandırırsan uzun yıllar kullanabileceğin bir pc çıkacak ortaya. Oyunlarda AMD aday gösterliyor.Bende x2 550 modelini kullandım ve 4 GB kadar bellek ile hiç loading beklediğimi hatırlamıyorum oyunlarda , canavar gibiydi.Belki ileride ortamında müsaitse bir 5+1 veya 7+1 ile donatabilrsin.Korunma açısından UPS veya kaliteli bir Power supply alman gerekecek.Parçaların çekeceği elektrik az olmayacak. 750 Watt veya 1000 - 1200 Watt türü bir Powersupply marka alman gerekecek.markasız no name everest gibi standart 450 watt 30 40YTL lik powersupply ler ile o sistemi kediye emanet etmek gibi bir şey olur ..Malum ülkemiz elektrik kalitesi dalgalanmaları söz konusu parçaların zarar görebilir..

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
bana sorarsan al derim çünkü parçalar çok hoşuma gitti...
Ben olsam biraz daha paraya kıyıp eğer anakartta destekliyorsa 8 GB Ram alırdım..

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kasa oldukça uçuk ve iyi.Bunu birde HD destekli bir LCD ile taçlandırırsan uzun yıllar kullanabileceğin bir pc çıkacak ortaya. Oyunlarda AMD aday gösterliyor.Bende x2 550 modelini kullandım ve 4 GB kadar bellek ile hiç loading beklediğimi hatırlamıyorum oyunlarda , canavar gibiydi.Belki ileride ortamında müsaitse bir 5+1 veya 7+1 ile donatabilrsin.Korunma açısından UPS veya kaliteli bir Power supply alman gerekecek.Parçaların çekeceği elektrik az olmayacak. 750 Watt veya 1000 - 1200 Watt türü bir Powersupply marka alman gerekecek.markasız no name everest gibi standart 450 watt 30 40YTL lik powersupply ler ile o sistemi kediye emanet etmek gibi bir şey olur ..Malum ülkemiz elektrik kalitesi dalgalanmaları söz konusu parçaların zarar görebilir..

Monitoru öyle almayi düşünüyorum zaten kardeş :) zaten toplama değil bu bir siteden almayı düşünüyorum güç kaynağını da şöyle koymuşlar 420W LC-Power 8cm Netzteil Silent, var mı bir fikrin iş yapar mı ? :) Türkiyede değil viyanada kullanıcam 2 senedir ordayım daha elektrik gitmedi :D

---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:47 ----------

---------- Post added at 00:50 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

bana sorarsan al derim çünkü parçalar çok hoşuma gitti...
Ben olsam biraz daha paraya kıyıp eğer anakartta destekliyorsa 8 GB Ram alırdım..

okuyom ben ya :D biraz zaman geçsin de onu da alırız yavaş yavaş , bi kasayı alalım da

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Aaaaahhh aaaaahh. Öğrencilik hali işte bilmez miyim. Ama sen şanslısın. Ben bi laptop alana kadar neler çekmiştim.
Neyse hayırlı uğurlu olsun..

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sudan ucuz resmen burada o sistemi toplasak 2 Bin Liradan fazla tutar :)

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Monitoru öyle almayi düşünüyorum zaten kardeş :) zaten toplama değil bu bir siteden almayı düşünüyorum güç kaynağını da şöyle koymuşlar 420W LC-Power 8cm Netzteil Silent, var mı bir fikrin iş yapar mı ? :) Türkiyede değil viyanada kullanıcam 2 senedir ordayım daha elektrik gitmedi :D

---------- Post added at 00:48 ---------- Previous post was at 00:47 ----------

---------- Post added at 00:50 ---------- Previous post was at 00:48 ----------

okuyom ben ya :D biraz zaman geçsin de onu da alırız yavaş yavaş , bi kasayı alalım da

oyun Bilgisayarına iiyi ve Sertifkalı Bir Power Supply gerekir dostum , Performansını bile etkilyor emin ol ..isterse elektrikler gitsin onu taktıktan sonra dalgalanmayı kesen mekanizmalar bile var içinde. Ben Cooler master Power Kullnadım 600 watt hiç bir parçam bozulmadı.Elektriklerin çok gazabına geldim..