Efe Zoroğlu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Bilmiyorum Ağabey Onun için sordum Ama adam iyi dayamışRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?
Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordum Ama adam iyi dayamışRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?
Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordum Ama adam iyi dayamışRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?
Mantıklı bir bakış açısı ama çekmek imkansız olamaz bence.aydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordum Ama adam iyi dayamışRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?
Aydoğan sen bu zeka ile buralarda ne işin var git Microsoft da çalış Bende ne açılardan hiç titretmeden ne fotograflar var Canım Benim Tunıngmert işi biliyoraydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordum Ama adam iyi dayamışRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?
Volkan Taş dedi ki:Mantıklı bir bakış açısı ama çekmek imkansız olamaz bence.aydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordum Ama adam iyi dayamışRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?
Cekmek imkansiz degil.COk basit fotograf makinelerinde bile yolcuk=luk yaparken otobusten giderken camdan disaridaki fotograflari cok net bir ekilde cekebilirsiniz.Volkan Taş dedi ki:Mantıklı bir bakış açısı ama çekmek imkansız olamaz bence.aydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordum Ama adam iyi dayamışRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?
TuningMert dedi ki:Hayır. o araç integra type-r.dandik ve eski diye araba modelimi ayrılır yahu Benim yolladığım resimdeki aracın kadranı Mph üzerinden yapılmış kadran.rakamlar az gelebilir.ama wolfun yolladığı resimdeki integranım kadranı ise kmh üzerinden
Netsky dedi ki:Aydoğan sen bu zeka ile buralarda ne işin var git Microsoft da çalış Bende ne açılardan hiç titretmeden ne fotograflar var Canım Benim Tunıngmert işi biliyoraydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordum Ama adam iyi dayamışRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?
pajero dedi ki:neymiş markası dogruyu bulamadık mı
aydogan dedi ki:Netsky dedi ki:Aydoğan sen bu zeka ile buralarda ne işin var git Microsoft da çalış Bende ne açılardan hiç titretmeden ne fotograflar var Canım Benim Tunıngmert işi biliyoraydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordum Ama adam iyi dayamışRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?
Tamam atıcam seni arabaya, delikanlıysan o fotoğrafı o açıdan çekersin. Ayrıca Microsoft'ta çalışmak bir zekâ ölçütü değildir.
Wolf-sdn dedi ki:aydogan dedi ki:Netsky dedi ki:Aydoğan sen bu zeka ile buralarda ne işin var git Microsoft da çalış Bende ne açılardan hiç titretmeden ne fotograflar var Canım Benim Tunıngmert işi biliyoraydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordum Ama adam iyi dayamışRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?
Tamam atıcam seni arabaya, delikanlıysan o fotoğrafı o açıdan çekersin. Ayrıca Microsoft'ta çalışmak bir zekâ ölçütü değildir.
Aydoğan Ağabey konuda Bu Hızda giden bir Otomobil de Bu Fotografı nasıl çekmişler demiyor.Arabanın Markasını soruyor .Kızma sakın gine