Efe Zoroğlu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
![784DB5A78DDD43399EC4CB2EE9F02796.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimage.donanimhaber.com%2Fimage.php%2Fupfiles%2F81278%2F784DB5A78DDD43399EC4CB2EE9F02796.jpg&hash=80a1d93f57a77073a11715b05553e7dd)
Bilmiyorum Ağabey Onun için sordumRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?
Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordumRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?Ama adam iyi dayamış
![]()
Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordumRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?Ama adam iyi dayamış
![]()
Mantıklı bir bakış açısı ama çekmek imkansız olamaz bence.aydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordumRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?Ama adam iyi dayamış
![]()
Aydoğan sen bu zeka ile buralarda ne işin var git Microsoft da çalışaydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordumRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?Ama adam iyi dayamış
![]()
Volkan Taş dedi ki:Mantıklı bir bakış açısı ama çekmek imkansız olamaz bence.aydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordumRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?Ama adam iyi dayamış
![]()
![]()
Cekmek imkansiz degil.COk basit fotograf makinelerinde bile yolcuk=luk yaparken otobusten giderken camdan disaridaki fotograflari cok net bir ekilde cekebilirsiniz.Volkan Taş dedi ki:Mantıklı bir bakış açısı ama çekmek imkansız olamaz bence.aydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordumRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?Ama adam iyi dayamış
![]()
![]()
TuningMert dedi ki:Hayır. o araç integra type-r.dandik ve eski diye araba modelimi ayrılır yahuBenim yolladığım resimdeki aracın kadranı Mph üzerinden yapılmış kadran.rakamlar az gelebilir.ama wolfun yolladığı resimdeki integranım kadranı ise kmh üzerinden
![]()
Netsky dedi ki:Aydoğan sen bu zeka ile buralarda ne işin var git Microsoft da çalışaydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordumRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?Ama adam iyi dayamış
![]()
Bende ne açılardan hiç titretmeden ne fotograflar var Canım Benim Tunıngmert işi biliyor
pajero dedi ki:neymiş markası dogruyu bulamadık mı
aydogan dedi ki:Netsky dedi ki:Aydoğan sen bu zeka ile buralarda ne işin var git Microsoft da çalışaydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordumRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?Ama adam iyi dayamış
![]()
Bende ne açılardan hiç titretmeden ne fotograflar var Canım Benim Tunıngmert işi biliyor
Tamam atıcam seni arabaya, delikanlıysan o fotoğrafı o açıdan çekersin. Ayrıca Microsoft'ta çalışmak bir zekâ ölçütü değildir.
Wolf-sdn dedi ki:aydogan dedi ki:Netsky dedi ki:Aydoğan sen bu zeka ile buralarda ne işin var git Microsoft da çalışaydogan dedi ki:Bence araba gitmiyor, göstergelerle oynamışlar, o hıza çıkan bir arabada o fotoğrafı makinayı titretmeden ve o açıdan çekebilmek imkansız.Wolf-sdn dedi ki:Bilmiyorum Ağabey Onun için sordumRuNaL dedi ki:araba fiat markamı?Ama adam iyi dayamış
![]()
Tamam atıcam seni arabaya, delikanlıysan o fotoğrafı o açıdan çekersin. Ayrıca Microsoft'ta çalışmak bir zekâ ölçütü değildir.
Aydoğan Ağabey konuda Bu Hızda giden bir Otomobil de Bu Fotografı nasıl çekmişler demiyor.Arabanın Markasını soruyor.Kızma sakın gine
![]()