Bu Nasıl Bir Hata :D

sercomxlivex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 gün önce işden eve geldiğimde bilgisayarımı açmaya çalıştım ve karşıma iki şık çıktı sistemdeğişikleri nedeniyle hata olduğu ve onarılarak başlat ve normal başlat seçenekleri çıktı. bende onarılarak başlat dedim ve karşıma böyle bir yazı çıktı ( 1. ) arko mavi ve yazılar beyazdı bu yazı çıktığında ilkde dedim bilgisayar perte çıktı sonra f10 kullanarak sistem onarmaya çalıştım fakat işletim sistemini bulamadı o zaman çöktüğünü düşündüm öylesine kurcalarken güvenli mod u tıkladım sistem açıldı ardından yeniden başlat dedim ve bilgisayarım açıldı değişiklikler var mı diye bakar ken ise aygıt yöneticisinde şöyle bir aygıt yer aldığını gördüm VSO Devices altında pcouffin device for 32bits systems yazıyor lakin üstünde soru işareti var ama düzgün çalıştığını belirtiyor şimdi bu bilgisayara bundan sonra bişey olur mu lütfen bana yardımcı olun mesleğim web tasarım ve eşsiz bir arşivim var bunları yok olmasından tırsıyorum şimdiden saolun yardımlar için!.. ne yazmışım beee :P

( 1. ) STOP: c000021a {Fatal System Error}
The initial session process or system process terminated unexpectedly with a status of 0x00000000 (0xc0000185 0x0010037c)
The system has been shut down.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sistemin düzgün kapatılmadıgından kaynaklanan bı hata gibi algıladım.ama yinede arşivini yedeklemeni öneririm. malum sistem bu çökermi çöker valahaha :D:D

sercomxlivex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah redfoks bi bilgin var mı bu aygıtla ilgili olaydan sonra çıktı yırtık dondan çıkar gibi

VSO Devices altında pcouffin device for 32bits systems

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
bu kadar yıllık bilgisayarcıyım VSO Devices diye bişe görmedim.

bence o sanal donanımdır. çünkü sanal donanımlar soru işareti olduğu halde çalışmaya devam edebilir.
sağlam bi virüs sanal donanım oluşturmuş olabilir. bu oluşum sırasında antivirüs araya girip yarım bırakmış olabilir. soru işaretinin nedeni de o olabilir :)

sen yedeklerini al, sonra da yeni ve sağlam bi windows kur bence. en temizi bu yöntem.
formattan sonra tekrar bakarsın VSO Devices var mı diye.

----
Edit:
----
bak ne yazmışlar

VSO device is the burn engine used by certain software from VSO.

"VSO aygıtı VSO programının yakma(CD-DVD Yazma) motorunda kullanılır." gibi bişe.

------
Soru:
------
Sen yeni bi CD-DVD yazıcı program yükledin mi?
Ya da başka biri yükledi mi?

h_ka_n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün aygıt yöneticisine baktığımda bende aynı donanımla karşılaştım. Windows 7 kullanıyorum. Daha önce ne XP'de ne Vista da ne de Windows 7'de böyle bi donanım görmemiştim. Bi kaç gündür ISO dosyası falan yazdırıyorum. Onla alakalı bişey olabilir mi ki?

---------- saat 13:39 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:35 eklenmişti ----------

galiba buldum bu donanımın ne olduğunu geçenlerde VSO ConvertXToDVD adlı bi program kurmuştum. Divxleri DVD yapıp ISO dosyası haline getiriyor daha sonra DVD'ye yazabilen bi program. Büyük ihtimalle bu programın oluşturduğu sanal bi donanım...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yani diyorki senin bu program olmamış :D siteme atlamış. Sen sil şunu bakim diyo :D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende de çıktı bu yaa win 7 de mavi ekran hatası verdirdi bir kaç kere baktım burda bişey var arattım google amcaya uzaklarda arama çaren SDN de dedim hakkaten de bujrda :D