Yardım Bu monitör'ü alacağım sizce?

nekreyazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar,

Uzun süredir monitör arıyorum. Bunda karar kıldım

FPS ağırlıklı oyun oynuyorum. Sizce bu tercih doğru olur mu?

Birde 2. el

Bunun 2.eli vardı aklımda ama VA panel diye biraz uzak durdum. Sizlerin düşüncesi nedir?

BlueScreenofDeath

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
34
İlk baştakini alabilirsin marka bakımından bide hz bakımından oyun performasını arttıracağını düşünüyorum.Ama fiyat bakımından biraz sıkıntı.

nekreyazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İlk baştakini alabilirsin marka bakımından bide hz bakımından oyun performasını arttıracağını düşünüyorum.Ama fiyat bakımından biraz sıkıntı.
Diğeri nasıl sizce hocam? 2. el temiz 240hz 2K Va panel. FPS oyunlarında hz önemli o yüzden onu da düşündüm de

Reaksiyon puanı
220
Merhabalar,

Uzun süredir monitör arıyorum. Bunda karar kıldım

FPS ağırlıklı oyun oynuyorum. Sizce bu tercih doğru olur mu?

Birde 2. el

Bunun 2.eli vardı aklımda ama VA panel diye biraz uzak durdum. Sizlerin düşüncesi nedir?
Samsung Odyssey G7 27 2K 1MS 240 HZ G-SYNC QLED 1000R CURVED i tercih ederdim ben.
Aynı zamanda ikinci el monitör almanı önermem. Ölü pikseliydi çiziğiydi osuydu busuydu uğraşılmaz bence. Satıcılar her zaman dürüst olmuyor:)

nekreyazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Samsung Odyssey G7 27 2K 1MS 240 HZ G-SYNC QLED 1000R CURVED i tercih ederdim ben.
Aynı zamanda ikinci el monitör almanı önermem. Ölü pikseliydi çiziğiydi osuydu busuydu uğraşılmaz bence. Satıcılar her zaman dürüst olmuyor:)
Valla 2. eli var G7'nin hocam o yüzden. Adam 6 aylık ürün hiçbir sorunu kesinlikle yok diyor, kargo ile alıcam geldiğinde test edicem eğer bunu alırsam