Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bilgisayarımı yenillemek istiyorum ama araştırmaya pek vaktim olmadı.Geçen gün kuzenimle bir teknoloji mağazasına gittik orada gezinirken şu laptop dikkatimi çekti : http://www.teknosa.com/urunler/1250...book?from=suggestion&term=toshiba satellite l sizin düşüncelerinize almak istiyorum fiyat performans açısından ne düşünüyorsunuz ? Ayrıca başka laptop tavsiyesi de alsam fena olmaz değerlendirme yapmış olurum bu işlerden anlayan arkadaşlara aradığım özellikleri söyleyeyim ;
-Marka olarak Toshiba düşünüyorum,Ancak Sony'de çok tavsiye ediliyor kararsız kaldım
-İşlemci i5 veya i7
-Ram 8gb
-Ekran kartı-bu konuda çok bilgim olmamakla birlikte- 2gb
-Hard Disk 750gb veya 1TB
-Bütçe Maksimum 1800 TL civarı düşünüyordum ancak yukarıda ki gibi ürünler bulursan miktar az çok artabilir..
Aslında bu saydığın özelliklerin hepsi yukarıda paylaştığım laptopta bulunmakta ama yine de yeni tavsiyeler almak istiyorum bir oyunsever olarak özellikle yeni nesil oyunları zorlanmadan açacak ve uzun zaman beni uğraştırmayacak bir bilgisayar arıyorum çünkü eski bilgisayarımdan gerçekten çok çektim
Başınızı ağrıttım kusura bakmayın,herkese iyi forumlar tavsiyelerinizi bekliyorum..
-Marka olarak Toshiba düşünüyorum,Ancak Sony'de çok tavsiye ediliyor kararsız kaldım
-İşlemci i5 veya i7
-Ram 8gb
-Ekran kartı-bu konuda çok bilgim olmamakla birlikte- 2gb
-Hard Disk 750gb veya 1TB
-Bütçe Maksimum 1800 TL civarı düşünüyordum ancak yukarıda ki gibi ürünler bulursan miktar az çok artabilir..
Aslında bu saydığın özelliklerin hepsi yukarıda paylaştığım laptopta bulunmakta ama yine de yeni tavsiyeler almak istiyorum bir oyunsever olarak özellikle yeni nesil oyunları zorlanmadan açacak ve uzun zaman beni uğraştırmayacak bir bilgisayar arıyorum çünkü eski bilgisayarımdan gerçekten çok çektim

Başınızı ağrıttım kusura bakmayın,herkese iyi forumlar tavsiyelerinizi bekliyorum..