Bu Laptopu Almak İstiyorum

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bilgisayarımı yenillemek istiyorum ama araştırmaya pek vaktim olmadı.Geçen gün kuzenimle bir teknoloji mağazasına gittik orada gezinirken şu laptop dikkatimi çekti : http://www.teknosa.com/urunler/1250...book?from=suggestion&term=toshiba satellite l sizin düşüncelerinize almak istiyorum fiyat performans açısından ne düşünüyorsunuz ? Ayrıca başka laptop tavsiyesi de alsam fena olmaz değerlendirme yapmış olurum bu işlerden anlayan arkadaşlara aradığım özellikleri söyleyeyim ;

-Marka olarak Toshiba düşünüyorum,Ancak Sony'de çok tavsiye ediliyor kararsız kaldım
-İşlemci i5 veya i7
-Ram 8gb
-Ekran kartı-bu konuda çok bilgim olmamakla birlikte- 2gb
-Hard Disk 750gb veya 1TB
-Bütçe Maksimum 1800 TL civarı düşünüyordum ancak yukarıda ki gibi ürünler bulursan miktar az çok artabilir..

Aslında bu saydığın özelliklerin hepsi yukarıda paylaştığım laptopta bulunmakta ama yine de yeni tavsiyeler almak istiyorum bir oyunsever olarak özellikle yeni nesil oyunları zorlanmadan açacak ve uzun zaman beni uğraştırmayacak bir bilgisayar arıyorum çünkü eski bilgisayarımdan gerçekten çok çektim :)

Başınızı ağrıttım kusura bakmayın,herkese iyi forumlar tavsiyelerinizi bekliyorum..

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bilgisayarımı yenillemek istiyorum ama araştırmaya pek vaktim olmadı.Geçen gün kuzenimle bir teknoloji mağazasına gittik orada gezinirken şu laptop dikkatimi çekti : http://www.teknosa.com/urunler/1250...book?from=suggestion&term=toshiba satellite l sizin düşüncelerinize almak istiyorum fiyat performans açısından ne düşünüyorsunuz ? Ayrıca başka laptop tavsiyesi de alsam fena olmaz değerlendirme yapmış olurum bu işlerden anlayan arkadaşlara aradığım özellikleri söyleyeyim ;

-Marka olarak Toshiba düşünüyorum,Ancak Sony'de çok tavsiye ediliyor kararsız kaldım
-İşlemci i5 veya i7
-Ram 8gb
-Ekran kartı-bu konuda çok bilgim olmamakla birlikte- 2gb
-Hard Disk 750gb veya 1TB
-Bütçe Maksimum 1800 TL civarı düşünüyordum ancak yukarıda ki gibi ürünler bulursan miktar az çok artabilir..

Aslında bu saydığın özelliklerin hepsi yukarıda paylaştığım laptopta bulunmakta ama yine de yeni tavsiyeler almak istiyorum bir oyunsever olarak özellikle yeni nesil oyunları zorlanmadan açacak ve uzun zaman beni uğraştırmayacak bir bilgisayar arıyorum çünkü eski bilgisayarımdan gerçekten çok çektim :)

Başınızı ağrıttım kusura bakmayın,herkese iyi forumlar tavsiyelerinizi bekliyorum..
Kardeş güzel işlemcini i5 yap çünkü i7 çok hızlı ısınıyor kardeş bu laptopu al winodws 8 i windows 7 yaptır çünkü windows 8 de bazı oyunlar açılmıyor crysis 3 gibi

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler kardeşim aynı özelliklere sahip bir i5 al diyorsun yani doğru mu anladım ?

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
şunu söylemeyi unnutum ram i 4 gb al

- - - Mesaj Güncellendi - - -

aynen

efnandiren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
o işlemci ile muhteşem oyun oynanır sana katılıyorum efnandiren

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ya hocam alınır mı bu eşşek ölüsü gibi gez biraz araştır git bir ultrabook al.

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bütceni 2000-2100 liraya cıkartabilirmisin?

evet çıkarabilirim..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ya hocam alınır mı bu eşşek ölüsü gibi gez biraz araştır git bir ultrabook al.

haklısınız belki evet ama pek anlamadığım için sizin fikrinizi sordum zaten eğer tavsiyeleriniz varsa lütfen paylaşın hepsini değerlendiriyorum ancak bu şekilde doğru seçim yapabilirim zaten..

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş güzel işlemcini i5 yap çünkü i7 çok hızlı ısınıyor kardeş bu laptopu al winodws 8 i windows 7 yaptır çünkü windows 8 de bazı oyunlar açılmıyor crysis 3 gibi

Ne alakası var ben evimde gayet güzel oynuyorum ne alaka win 8 ile :) :)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Valla hocam ben 1.5 yıl once i5 "2.30 turbo 3.0 " / 8gb ram/ 640 HDD / GT540M 2gb optimus /casper marka makine aldım 1400 tl ye sen hesap et senin o dediğin makine hakakten 2100 lira yapıyor mu ? bari git asus al en azından kasa kalitesinden kurtarırsın ama toshiba veripte boşa heba etme paranı para kolay kazanılmıyor.

neons41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla çok kararsız kaldım şimdiye kadar toshiba'yı en iyi marka olarak bilirdim ve alacağım zamanda kesin bir toshiba alıcam derdim ama o kadar farklı markalar telaffuz ediliyor ki kararsız kaldım.işlemci konusunda da bir anlaşamamazlık söz konusu kimisi i7 al diyor kimisi i7'e gerek yok i5 al diyor.cidden çok karıştı kafam en iyisi açayım teknoloji marketlerin sitelerini sabaha kadar bir durum değerlendirmesi yapayım..

Ha bu arada ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler hepsini değerlendiricem bundan sonrada tavsiyeler bekliyorum..

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
valla çok kararsız kaldım şimdiye kadar toshiba'yı en iyi marka olarak bilirdim ve alacağım zamanda kesin bir toshiba alıcam derdim ama o kadar farklı markalar telaffuz ediliyor ki kararsız kaldım.işlemci konusunda da bir anlaşamamazlık söz konusu kimisi i7 al diyor kimisi i7'e gerek yok i5 al diyor.cidden çok karıştı kafam en iyisi açayım teknoloji marketlerin sitelerini sabaha kadar bir durum değerlendirmesi yapayım..

Ha bu arada ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler hepsini değerlendiricem bundan sonrada tavsiyeler bekliyorum..
korkma i7 işle yada mcili her zaman iyidir. i7 işlemcili olsun bir ram 32gb veya 16 gb desteklesin. SSD olmayandan alırsan ilerde 128 gb veya 240 gb SSD alırsın performasn bayagı artar. şimdiden alacagın bilgisayar hayırlı olsun hayırlı günlerde kullan.

Beholder

Doçent
Reaksiyon puanı
30
kardeş uyumluluk yaptın öyle açılıyor ben birisini arkadaşında oyunlar açılmıyordu uyumluluk yaptık düzeldi

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
i5 i3 2 çekirdek mobilerin hepsi ayni sadece torboboss la mhz degişir l5 i7 4 çekirdek i7 daha iyidir çoklu görevde:D