Bu laptoplardan hangisi bana göre ?

ısınmasın-kasmasın- uzun ömürlü olsun.. hangisi?

• asus k53sv-sx071

Kullanılan: 0 0.0%
  • asus k53sv-sx061

• asus k53sv-sx045r

• asus k53sv-sx144d

• asus n61ja

• asus n61jq

• asus n53sn-sz002v

• asus n53-sz076v

• sony vaio vpcf13ufx/h

• Kullanılan toplam oy
    4

feeldattrend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar=)

Yeni laptop alacağım ilk önce laptoptan beklentilerimi söyleyeyim.

İnşaat mühendisliği öğencisiyim, öğrencilik ve meslek hayatımda ofis ve autocad, sap2000 vb. programları rahat rahat kullanmak istiyorum. Yoğun zamanlarımda (ki bu sene fazlasıyla yoğun olacağım) bilgisayarı uzun süre açık tuttuğumda ısınma, kasma problemleri olmasın, sabahladığımda laptop benden önce uyumasın =)

İnternetle aram iyidir. Fakat bilgisayar oyunu pek oynamam oynadıklarım da fifa, fm, dota falan olur öyle çok gereksinimi olan oyun oynamam

Bilgisayarı biraz yoğun kullanırım. Onun için internette 2-3 sekme açıp yanına 2 program açtığımda kitlenmesin bilgisayar.

Alacağım bilgisayarı meslek hayatımda da kullanacağım. Özetle ısınma, kasma problemi yaşamayacağım çok kaliteli olmasa da kaliteli ses ve ekran özellikleri olan uzun ömürlü bilgisayar istiyorum

Bütçem 1500-2000 tl arasıdır. Fakat listede daha pahalı modeller vardır. Eğer arkadaş o kadar vermişken azcık daha ver madem uzun ömürlü kullanacaksın diyorsanız gerçekten değecekse 150-200 tl fazlasını da veririm =)

Bu kriterleri göz önüne alarak ben uzun bi araştırma yaptım ve sonuç olarak anketteki modelleri tercihinize sunuyorum. Sizce hangisi benim için en ideal laptop ?

İsteyen arkadaşlar neden o markayı ve modeli seçtiğini konu altında mesaj olarak paylaşırlarsa çok sevinirim. Bu şekilde bana çok daha yardımcı olmuş olurlar. Bilgisayardan teknik anlamda çok anlamam bunun için tavsiyeleriniz benim için çok önemli karar sizin ben alıp kullanacağım lütfen kendinze bilgisayar alıyormuş gibi titiz oylarsanız sevinirim :thumbup1:

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bunu öneririm :) Biraz daha fazla verebilirim derseniz şu olabilir.Farkları ekran kartı ve çözünürlüğü biraz daha iyi :)