Bu kurs üstüne para verip iş sahibi yapıyor !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
İşbul Meslek Akademileri'nce açılan kursa gelecek her genç, hem gün başına 15 TL alacak hem de iş sahibi olacak.

İşbul Meslek Akademileri, Milli Eğitim Bakanlığı ve İŞKUR ile başlattığı süreç kapsamında işsiz gençlerin mesleki eğitimler almalarına olanak sağlayarak iş gücü piyasasına katılımlarını sağlıyor. Toplamda bin işsiz gencin mesleki eğitim alacağı kurs kapsamında, kurs süresince başarılı olan gençlerin en az yüzde 50'si, çağrı merkezi sektörünün önde gelen firmalarında sertifikalı çalışanlar olarak istihdam edilecek. Bin gencin mesleki eğitim almalarına ve işe yerleşmelerine olanak sağlanacak. Gençler bu eğitimler için hiçbir ücret ödemedikleri gibi, eğitime geldikleri her gün için 15 TL cep harçlığı alacaklar. 19-28 yaş aralığında, en az lise mezunu olan ve son 24 ayda İşkur Projesi kapsamındaki eğitimlerden herhangi birine katılmamış olan herkesin başvurabildiği eğitimlerin ilki, Ümraniye'de 8 derslikli merkezde gerçekleşecek.

bukursustunepara3b98e5863b91a5fdby.jpg

Kaynak

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Üstüne para bile verseler gitmem :clap: :clap:

de Cuellar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hep cikar bu tur garanti is vaad eden kurslar. Sonunda patlamayanina denk gelmedim daha. Bakalim bu nasil olacak.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu meslek akademisine özgü bir şey değil.
Bu olay hemen hemen her şehirde ve bir çok dalda var. Geçen sene aylık 150TL civarı para alıyordu kursiyer. Bir çok kurs meslek lisesinde açıldığından ve dersi genelde meslek lisesi öğretmenleri verdiğinden kalitesi tartışılabilir.

Guest Part

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bu meslek akademisine özgü bir şey değil.
Bu olay hemen hemen her şehirde ve bir çok dalda var. Geçen sene aylık 150TL civarı para alıyordu kursiyer. Bir çok kurs meslek lisesinde açıldığından ve dersi genelde meslek lisesi öğretmenleri verdiğinden kalitesi tartışılabilir.

Sonuc ta egitimi veren lise öğretmeni bunda küçümsencek bir şey yok meslek sahibi olmayan bir çok kişinin işine yaraya bilir