Redmi Airdots Alıcaksanız İnternetten Almayın Gerçekten Çok Çakma Var Sadece Teknosa,Mi Store Gibi Bilindik Yerlerden Almanızı Tavsiye Ederim Çünkü Tonla Çakması Var Bu Kulaklığın Bildiğim Kadarıyla Aman Dikkat150TL Bütçeye hangisi alınır HepsiBurada'ya bi giriyim dedim 3ü 1 arada seçenek çıktı karşıma
Bana hepsi aynı gibi geldi
Sizce bunların hangisini almalıyım veya başka bir marka tavsiye edermisiniz.
evet biliyorum çok çakması var 150TL Olanın satıcısı hepsiburada zaten onda sıkıntı olmaz ama diğerleri nasıl öyle bi düşük modeli felanmı onun için konu açıyım dedimRedmi Airdots Alıcaksanız İnternetten Almayın Gerçekten Çok Çakma Var Sadece Teknosa,Mi Store Gibi Bilindik Yerlerden Almanızı Tavsiye Ederim Çünkü Tonla Çakması Var Bu Kulaklığın Bildiğim Kadarıyla Aman Dikkat
Kesinlikle Saticisi Hepsiburada Olanı Tercih Et Gider Ayak Çakma Ürün Alma Eğer Satıcı Hepsiburada İse Problem Cikarmaz En Azindan Ürünün Arkasinda Duruyorlarevet biliyorum çok çakması var 150TL Olanın satıcısı hepsiburada zaten onda sıkıntı olmaz ama diğerleri nasıl öyle bi düşük modeli felanmı onun için konu açıyım dedim