Bu Kulaklıkların Hangisi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xWhozz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
150TL Bütçeye hangisi alınır HepsiBurada'ya bi giriyim dedim 3ü 1 arada seçenek çıktı karşıma :D

Bana hepsi aynı gibi geldi :D

Sizce bunların hangisini almalıyım veya başka bir marka tavsiye edermisiniz.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    57.2 KB · Görüntüleme: 90

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,331
150TL Bütçeye hangisi alınır HepsiBurada'ya bi giriyim dedim 3ü 1 arada seçenek çıktı karşıma :D

Bana hepsi aynı gibi geldi :D

Sizce bunların hangisini almalıyım veya başka bir marka tavsiye edermisiniz.
Redmi Airdots Alıcaksanız İnternetten Almayın Gerçekten Çok Çakma Var Sadece Teknosa,Mi Store Gibi Bilindik Yerlerden Almanızı Tavsiye Ederim Çünkü Tonla Çakması Var Bu Kulaklığın Bildiğim Kadarıyla Aman Dikkat

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Redmi Airdots Alıcaksanız İnternetten Almayın Gerçekten Çok Çakma Var Sadece Teknosa,Mi Store Gibi Bilindik Yerlerden Almanızı Tavsiye Ederim Çünkü Tonla Çakması Var Bu Kulaklığın Bildiğim Kadarıyla Aman Dikkat
evet biliyorum çok çakması var 150TL Olanın satıcısı hepsiburada zaten onda sıkıntı olmaz ama diğerleri nasıl öyle bi düşük modeli felanmı onun için konu açıyım dedim

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,331
evet biliyorum çok çakması var 150TL Olanın satıcısı hepsiburada zaten onda sıkıntı olmaz ama diğerleri nasıl öyle bi düşük modeli felanmı onun için konu açıyım dedim
Kesinlikle Saticisi Hepsiburada Olanı Tercih Et Gider Ayak Çakma Ürün Alma Eğer Satıcı Hepsiburada İse Problem Cikarmaz En Azindan Ürünün Arkasinda Duruyorlar