- Reaksiyon puanı
- 4,665
Merhaba arkadaşlar. Dün gece arkadaşımla yürüyüş yaparken bizim sahanın yanında bir durdum. Sonra baktım site de kavgalı olduğum ve nefret ettiğim birisi, ablamlar voleybol oynarken onların olduğu kısma top atıyor. Bir de ablamın arkadaş grubu onun yaşına göre büyük yani 16 yaşında falan olan insanlar. (Yani en azından bana göre büyükler). Müdahale etmediler. Ben de ne yapacak diye izlemeye başladım. Baktım hemen diğer hareketinde bilerek olduğuna yemin edebileceğim şekilde ablamın kafasına top attı ve çok sert bir şekildeydi. Ben bu konu da inanılmaz hassas olduğum için direk sahaya girip çocuğun ağzını burnunu kırma raddesine geldim. İttim ve yüzüne yumruk attım bir kaç tane o kadar ama cidden sert yumruklar attım dudağı patlamış olabilir. Sorun şu ki; biliyorum insanlar sorunlarını konuşarak çözer. Ama ben orada gidip o çocukla konuşsaydım ve düzgün bir şekilde uyardaydım, korkmuş damgası yiyip küçük düşecekmişim gibi hissettim. Ve sinirden ağlayacak duruma da geldiğim için tutamadım kendimi. Ben bunu nasıl çözerim? Böyle olaylar çok yaşadım ve dayak yediklerim de oldu. Küçük düşeceğim korkusunu yenersem her şey çözülecek gibi. Zaten hep böyle giderse vahşinin tekine dönüşeceğim galiba.