Bu Kızı Tavlamalıyım - Yardım!

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar;
Calıştığımız iş yerinde bir kız var ve aramız gayet iyi... Kızdan hoşlanıyorum... Ben onun patronu oluyorum... Onu tavlamam lazım ama nasıl? bir kaç kez yem attım ama yemedi... Bir iki kez "akşam işin yoksa yemek ısmarlayım" dedim... Kız işim var dedi... Şimdi kıza direk "senden hoşlanıyorum, ciddi bir ilişki düşünüyorum" diyebiilrim fakat reddedebilir. Redetmesinde bir sorun yok ama aynı iş yerinde olduğumuz için kendisini zor duruma düşürmek istemiyorum... Yani kendisini bir şekilde kendime aşık ettirmem lazım... Söz konusu kızlar olunca tam bir salak olduğum için tecrübesi olan siz arkadaşlardan güzel tüyolar bekliyorum...

NOT: Kendisi evli değil, iki yıldır da bir ilişkisi yok... Ayrıca niyetim ciddidir, uçkur meselesi değildir...

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam biraz garip ama sanki reddetmiş kız sizi işim var diyerek. Evli mi? İlişkisi var mı? Bunlardan hiç söz etmemişsiniz.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hocam biraz garip ama sanki reddetmiş kız sizi işim var diyerek. Evli mi? İlişkisi var mı? Bunlardan hiç söz etmemişsiniz.

evet ben de öyle düşündüğümden zaten üstelemedim daha fazla... onun için ilgisini kendime nasıl çekerim diye sordum:) hayır evli değil, ilişkisi de iki yıldır yok...

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Bence ilk önce kızın hoşlandığı bir var mı onu öğren, yemeği reddetmesi arkadaşı, yada hoşlandığı birisi olduğuna alamet.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Onu ne kadar iyi tanıyorsunuz? Kişiliğini, sevdiği şeyleri, ailesini, yaşam tarzını, hobilerini?

Bunları bilmiyorsanız zaten 1-0 geridesinizdir bence. İlk önce onu tanıyın ve sonra konuşmayı deneyin.

Eğer ben konuşamam diyorsanız arkadaşından sizin hakkınızdaki fikirlerinizi öğrenmesini isteyebilirsiniz.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Tavlamak ne yav ?

Aranda gayet iyiymiş, direk dolandırmadan söyle gitsin.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Az buçuk tipiniz varsa başarı,güzel giyim ve sağlam ağzınız olsun kızın hoşlandığı biri yoksa dikkatini çekebilirsiniz. Sağlam genel kültür her konuda cidden sağlam bilginiz olmanız kızlar tarafından takdir toplar. Ama zorla kurulan ilişkiyi kendim adıma konuşmam gerekirse sevmiyorum hatta ben abartıp tek ufak olmsuz hareketinde vazgeçiyorum.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Niyetim ciddi diyorsun ama kızdan nasıl bahsediyorsun.Tavlamam lazım,yem attım.Tavuk mu bu insan mı?Baştan hatalısın.Bir de patronusun kızın ekmeğiyle oynama vazgeç bu işten.Oluruna bırak.:yes:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Cevaplarına hastayım başgan :D

Eyv. :P

Şimdi bu kız arkadaş olarak görüyordur sizi,
Kız milletinin aklından ne geçer bilinmez,
Kıza senden hoşlanıyorum vs. Dedin mi o kızı kaybetme ihtimalide var.Çünkü o arkadaş olarak görüyorsa sizi böyle bi teklif onu üzebilir ve o olan arkadaşlığınızda sakata gelir.

Size karşı hoşlanma gibi bir duygusu var mı önce bunu bir deşifre edin.

Zor iş anlayacağınız. ://

asdasd91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zamana bırak derim bayanlar öncelikle konuşmanıza bakar sohbetiniz iyiyse zamanla çok şeyin değişeceğini görürsünüz

ciddi düşündüğünüz biri için tabirleriniz biraz yanlış olmuş

teklifleriniz de ısrarcı değil sabırlı olmayı tercih edin karşınızdaki bayan kendi dünyasını anlamanızı bekler bu da güzel sohbetlere ve zamana bağlıdır.

AeonfluxTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Niyetim ciddi diyorsun ama kızdan nasıl bahsediyorsun.Tavlamam lazım,yem attım.Tavuk mu bu insan mı?Baştan hatalısın.Bir de patronusun kızın ekmeğiyle oynama vazgeç bu işten.Oluruna bırak.:yes:
abi koptum resmen yaa tavuk mu bu :)