Bu kasa mı yoksa bu leptop mu :)

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Laptop yoksa laptop, ama benim taşıma gibi bir derdim yok sabit dursun sürekli diyorsanız kasayı alın.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Kasa daha performanslı olur. Taşıma zorunluluğunuz yoksa kasa alın .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu nasıl bir kafa yapısıdır ya:) kasa resmi ile iş mi ögrecez. ki ben üye de değilim resimleri hiç göremiyorum:)
bir kere laptoplrda 940m var ki aslında eski gt230m serisinin makyajlanıp makyajlanıp sürülmüşü gib ibir şey.
çok bir performans bekleme. ha oc bir gpu bu nedenle oyunları açıyor. ama naparsan yap gerçek bir 256 mb gpu performansı veremez.
şöyle düşün bu 230 lar yeni çıktığında nfs hp vardı piyasada. arkadaşın pc sinde oynardık laptop. sonra bir aradşta 256 mb agp sanırım bir ekran kartına sahip pc vardı onda açtım oyunu. abi o nasıl bir farktır ya. bariz daha iyi oynuyor.
o nedenle eğer oyun odaklı isen yerin de varsa taşımam dersen ki oyun ısı da ürettirir. pc bozulup durmasın dersen masaüstü.
sen 1700 küsürü bir kasaya yatırsan en kötü gtx ekran kartı olur bir 750 watt psu yanına i3 işlemci koysan gene yeter. i5 koyacaksan da 4 çekirdekli modelini koy yoksa boşuna 200 lira fazladan vermiş olursun:)