• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Bu kasa alınır mı?

Sxhimori

Öğrenci

Bilgisayarım laptop ve artık kasmadan çok sıkıldım şokda şöyle birşey buldum alınır mı?

Sistem:

Ekli dosyalar

• IMG20230520194353.jpg
    IMG20230520194353.jpg
    86.4 KB · Görüntüleme: 100
dostum pc alacaksan böyle aktüel mağazalardan alma. bi sakatlık çıkar gibime geliyor. güvenilir pc satan yerlerden almak daha mantıklı.

Bilgisayarım laptop ve artık kasmadan çok sıkıldım şokda şöyle birşey buldum alınırmı​

BU
fiyat gereksiz pahalı geldi. 1650 o fiyata gereksiz bence. Onun yerine toplama alırsanız aynı fiyata 3050 li filan alabilirsiniz diye düşünüyorum.

Öyle böyle dfeğil aşırı kötü sistem

o fiyatlara 3060 olan sistemler bulursun. Ve işlemcisi en kötü 12100F olur...

Öyle böyle dfeğil aşırı kötü sistem

o fiyatlara 3060 olan sistemler bulursun. Ve işlemcisi en kötü 12100F olur...
internetten alışveriş konusunda güvenemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarım laptop ve artık kasmadan çok sıkıldım şokda şöyle birşey buldum alınır mı?

Sistem:
Alınmaz o fiyata 3050 sistem alırsın yahu

Benim ailemde güvenmezdi artık birşey satın alacaksak gaminggende var mı diyorlar gaminggen aldım ben pcmi tavsiye ederim

Hangi çağdayız yapmayın Allah aşkına. Resmen çöp o sistem.

İnternetten alışverişe nasıl güvenemiyorsunuz bu devirde. Hayatımız internet artık.

Not: Üstte arkadaşın attığı sistem için mesela İTOPYA'nın İstanbul'da ve Ankarada'da galiba 2-3 subesi var oradan gidip alabilirsin. Ama onlar güvenilir site bilindik site yanlış olmaz çok rahat alabilirsin.

Hangi çağdayız yapmayın Allah aşkına. Resmen çöp o sistem.

İnternetten alışverişe nasıl güvenemiyorsunuz bu devirde. Hayatımız internet artık.

Not: Üstte arkadaşın attığı sistem için mesela İTOPYA'nın İstanbul'da ve Ankarada'da galiba 2-3 subesi var oradan gidip alabilirsin. Ama onlar güvenilir site bilindik site yanlış olmaz çok rahat alabilirsin.
Daha doğrusu ailem güvenmiyor