fiyat gereksiz pahalı geldi. 1650 o fiyata gereksiz bence. Onun yerine toplama alırsanız aynı fiyata 3050 li filan alabilirsiniz diye düşünüyorum.Bilgisayarım laptop ve artık kasmadan çok sıkıldım şokda şöyle birşey buldum alınırmı
BU
internetten alışveriş konusunda güvenemiyorumÖyle böyle dfeğil aşırı kötü sistem
o fiyatlara 3060 olan sistemler bulursun. Ve işlemcisi en kötü 12100F olur...
internetten alışveriş konusunda güvenemiyorumO fiyat bandında 3060 lı kasalar var.
1-) MENTOR-FOX/Intel Core i3 12100F/ASUS GeForce RTX 3060 DUAL V2 OC 12GB/16GB DDR4/512GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Alınmaz o fiyata 3050 sistem alırsın yahuBilgisayarım laptop ve artık kasmadan çok sıkıldım şokda şöyle birşey buldum alınır mı?
Sistem:
Benim ailemde güvenmezdi artık birşey satın alacaksak gaminggende var mı diyorlar gaminggen aldım ben pcmi tavsiye ederiminternetten alışveriş konusunda güvenemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
internetten alışveriş konusunda güvenemiyorum
Nasıl ikna edebilirimAlınmaz o fiyata 3050 sistem alırsın yahu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim ailemde güvenmezdi artık birşey satın alacaksak gaminggende var mı diyorlar gaminggen aldım ben pcmi tavsiye ederim
internetten alışveriş konusunda güvenemiyorum
Daha doğrusu ailem güvenmiyorHangi çağdayız yapmayın Allah aşkına. Resmen çöp o sistem.
İnternetten alışverişe nasıl güvenemiyorsunuz bu devirde. Hayatımız internet artık.
Not: Üstte arkadaşın attığı sistem için mesela İTOPYA'nın İstanbul'da ve Ankarada'da galiba 2-3 subesi var oradan gidip alabilirsin. Ama onlar güvenilir site bilindik site yanlış olmaz çok rahat alabilirsin.
Onlara şokla diğer siteler arasındaki devasa fiyat farkını göster ayrıca ısrar et artık internetten alışveriş olduğunu ikna etmeye çalış zor bir iş kendimden biliyorum ancak başarabilirsinNasıl ikna edebilirim
o7Onlara şokla diğer siteler arasındaki devasa fiyat farkını göster ayrıca ısrar et artık internetten alışveriş olduğunu ikna etmeye çalış zor bir iş kendimden biliyorum ancak başarabilirsin