- Konuyu başlatan
Hasp
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 36
Plan yapiyoruzzz sizinde destekleri beklerim
Benmi yaziyim has_ali_yalcnkaya bu benim adama yazmayin ayarladim ben ankara fa bu olayinstagram adresini ver ve tam olarak yer neresi
istanbulda olsa bende gelirdim yemin ediyorum abi bi zamanlar bende dolandırıldım bunun gibiBenmi yaziyim has_ali_yalcnkaya bu benim adama yazmayin ayarladim ben ankara fa bu olay
eee tabi :dKardeşim sen gelme adamın estetik operasyonu ağır geçer...burun ve kulaklar ayrı yere gidebilir...tekrar estetik ameliyata ihtiyaç duyabilir...suratı hindistan haritasına dönebillir...
hatta verme kartıda bir süre sahte kartı iyice korksun görsün dolandırılmanın nasıl bir his olduğunuAyn adam ayirliyoz simdi kim varsa haletcez insalah butun doladirdiklari bi iyi vurcamm yarin kartimi alip resmini atarim formuma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi iyi gecelerr
Kardeş ben instadan yazdım no falan verdim ara konuşcaz yav*ak falan dedim engel attı direk tirrek bi adam bu sana en yakın kargo hangisi ve hangi il söyle muşta , kelebek falan yollayayım ?Ayn adam ayirliyoz simdi kim varsa haletcez insalah butun doladirdiklari bi iyi vurcamm yarin kartimi alip resmini atarim formuma
Hadi iyi gecelerr
fikrini başka yöne çevirmişsin sen burdan yazınca sanacak ki aha beni arıyor.Kardeş ben instadan yazdım no falan verdim ara konuşcaz yav*ak falan dedim engel attı direk tirrek bi adam bu sana en yakın kargo hangisi ve hangi il söyle muşta , kelebek falan yollayayım ?
Keske yazmaydin adamami korkutursun alahtan ben mal gibi davraniyom abi felan diyom 2.30 buliscaz bakalimmm nolucak sey bide davalik olabilirmiyizKardeş ben instadan yazdım no falan verdim ara konuşcaz yav*ak falan dedim engel attı direk tirrek bi adam bu sana en yakın kargo hangisi ve hangi il söyle muşta , kelebek falan yollayayım ?
Satar ozaman1 veya 2 hafta bekle senden şüpelenmesinler
Biliyor ben oldumufikrini başka yöne çevirmişsin sen burdan yazınca sanacak ki aha beni arıyor.
Diğer taraftan kartı hızlıca satıp kurtulmak isteyecektir.
Kartın Alıcısıda çoktan yolda bekliyordur diğer tarafta hahahaha
Edit--- kartı almak isteyenin aynı kişi olduğunu bilmiyorsa ayvayı yedi
Sinirlerimi bozdun kardeşimGencler vermeedi karti satim dedi kendi isteginle aldin deedi bizim kilerde inandi 50 lira verdi bi karti satacam ne ederse artik zararin neresinden donersek kaar napiyim vermedi oc istediginj yazin sovun buna
Erkeeeek ?? Şaka bi yana sertlik ve şiddet(en son çare olarak kullanın) inanılmaz bir çare olabiliyor ciddenSinirlerimi bozdun kardeşim
afedersin ama sen nasıl sakin bi çocuksun o kartı sattım diyen ağzını yarardım o hadisizin nereye satıyor parasını paşa paşa alacaktın . Yanlış yaptın ben bile sinirlendim şuanda senin yerinde ben olsam nefes aldırmazdım o lavuğa .
Sert ol kardeşim sert. geri adım , korkak konuşan sen olursan her zaman ezilirsin bi tartışmada üstte hep sen olacaksın gerekirse çenesine yumruğunuda atacaksın . Bu devirde böyle şerefsiz insanlar laftan böyle anlıyor.
Ah ben olacaktım ah...
Kardeşim valla Rizede mevzular böyle işliyor en azından benim açımdanErkeeeek ?? Şaka bi yana sertlik ve şiddet(en son çare olarak kullanın) inanılmaz bir çare olabiliyor cidden
Rizede beni dövebilecek 1 tane yiğit tanımıyorum genelde çete gibi gezeriz arkadaşlarla sokakta zaten . Cebimizden kelebekte eksik olmaz kafayı fazla sıyırırsamda saplarım kaybedecek bişeyim yok .Benim gibi sakin bir insanı nasıl sinirlendirdiyse seni düşünemiyorum İDisaster kardeş.
Nasıl güzel dolandırıyorlar be. Bizimde önümüze böyle birileri çıkmıyorki dolandıralım.
Bu arada sinirlenmemeye çalışıyorum. Hakkatten bir keresinde sinirlendim kavgaya tutuştum.
Kendimi övmek gibi görmeyin Hiçkimseyi etrafta göremez oldum.
Çocuğun annesi akrabaları filan yanındaydı. Hepsine dişimin dibinden çıkanı söyledim. Zar zor ayırdılar
Anne küfürü yedi tüm akrabaları önünde. Varya pısırık pezevengin biriydi.
Arada yolda görürüm kafasını önüne eğip yoluna gider.
Çocuğun akrabaları bana fena saygı duyuyor şimdide.
Başka yol yokki. Deli varsa sende Zır deli olmalısın.Rizede beni dövebilecek 1 tane yiğit tanımıyorum genelde çete gibi gezeriz arkadaşlarla sokakta zaten . Cebimizden kelebekte eksik olmaz kafayı fazla sıyırırsamda saplarım kaybedecek bişeyim yok .
Aynen öyle ben zaten 4 yıldır aktif fitness da spor yapıyorum vücudum tam oturmuş diyebilirim istesem çoğu kişiyi tek de de indirim ego değil siz beni görseniz sizinde düşünceniz o olur fakatBaşka yol yokki. Deli varsa sende Zır deli olmalısın.
Bende artık baktım anlamıyor dalıyorum küfürle tekme tokatla artık ne varsa.
Yaa kimseye güveneceğim yok benim be kardeş. Çok yandı kafam benim görüyorum ki yok düzelmiyecek hayat bundan sonra.
Keşke sen olsaydin bizim mahalede kimse gelmedi satilar beni bende 3 kisi gitik cocuk benden buyuk ben napiyim vuracaktim olmadi para istiyor oc karti alamak icin sonra bizimkiler geldi tanitik bizim mahlrnin bebesi zart zurt diyolar la beni dolandirdi diyom o bu sefer se yapti bende 6 cekirdeli islemci var ne biliyim ben kotu oldigin felan neyse dedi 50 lira veriyim ben gidecem dedi 50 lira aldim simdi okartin alicisi var 150 arti bana bi kulaklik veriyor bendr okeyledim fake oldugunu biliyor bende gts 450 buldum bitane onu alcam letgoga bana onereceniz bi kart varmi gtx 750 yakin ve ucuz yada elinde fazla olun artik olan olduSinirlerimi bozdun kardeşim
afedersin ama sen nasıl sakin bi çocuksun o kartı sattım diyen ağzını yarardım o hadisizin nereye satıyor parasını paşa paşa alacaktın . Yanlış yaptın ben bile sinirlendim şuanda senin yerinde ben olsam nefes aldırmazdım o lavuğa .
Sert ol kardeşim sert. geri adım , korkak konuşan sen olursan her zaman ezilirsin bi tartışmada üstte hep sen olacaksın gerekirse çenesine yumruğunuda atacaksın . Bu devirde böyle şerefsiz insanlar laftan böyle anlıyor.
Ah ben olacaktım ah...