Bu kadar yanlı hakem olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
radyodan dinliyodum ilk yarıda ilk dakikalar dışında bjk tek kale oynadı
ama herzaman iyi oynayan yencek diye birşey yok.
bazıları diyorki galatasaray cok güzel oynadı.
galatasaray hem kendi sahasında olacak hem rakibi 10 kişi hemde 2 penaltıdan gol atacak
e karşı takımın bu halde oyunu terketmedine şükretmek gerekir. bu şartlar altında bile bjk 2 gol atmış gerçi kaçırdıkları pozisyonlar da var.
Yönetime gelince büyük bir temizlik yapmak gerekir. Mustafa Denizliyi hangi akılla getirdiler anlamış değilim.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
beşiktaş tek kale oynadı ?!

ya bana siena - inter maçını mı izlettiler ne yaptılar..

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ilk yarı dedim
yani spiker bile belirtti ayrıyetten
ya adam bize rasgele anlattı cünkü hep bjk deydi top arada kontraya cıkıyordu gs.
2. yarı gs daha baskılı oynadı o şartlar altında da bjk den iyi bir oyun bekleyemezdik zaten değilmi

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Taralı tarafsız herkesin hemfikir olduğu bir gerçek var:

Bu yıl hakemler viziteyi düşürdü.
Bu hafta hakem sayesinde bir maç kazanıp eleştirilere karşı hakem avukatı kesilenler de unutmasın bunu :
Haftaya sizden daha çok para verene satarlar sizi de.
Futbolun spor olmaktan çıkıp mafya babası başkan-yöneticilerin bilmemne yarışı yaptığı bir alan haline getirirseniz başkasını bekleyemezsiniz zaten.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
radyodan dinliyodum ilk yarıda ilk dakikalar dışında bjk tek kale oynadı
ama herzaman iyi oynayan yencek diye birşey yok.
bazıları diyorki galatasaray cok güzel oynadı.
galatasaray hem kendi sahasında olacak hem rakibi 10 kişi hemde 2 penaltıdan gol atacak
e karşı takımın bu halde oyunu terketmedine şükretmek gerekir. bu şartlar altında bile bjk 2 gol atmış gerçi kaçırdıkları pozisyonlar da var.
Yönetime gelince büyük bir temizlik yapmak gerekir. Mustafa Denizliyi hangi akılla getirdiler anlamış değilim.
Sen tek kale maç ne demek bilmiyorsun bence.

Ben maçı tv'den izledim.Skor avantajını ele geçirmiş bir takım niye deli gibi saldırsın?Beşiktaş'ın üzerine gelmesini ve açık vermesini bekledi Galatasaray.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sen tek kale maç ne demek bilmiyorsun bence.

Ben maçı tv'den izledim.Skor avantajını ele geçirmiş bir takım niye deli gibi saldırsın?Beşiktaş'ın üzerine gelmesini ve açık vermesini bekledi Galatasaray.
tek kale maç ne demek? lütfen açıklarmısın
benim bildiğim tek kale maç lafı bir takımın sürekli bastırması sürekli atak yapması ve topa sürekli hakim olmasıdır

Doğrumu yanlışmı :) bence doğru farklı biliyorsanız da fikirlerinize saygı duyarım

oyunu dengede tutmak gibi bir seçeneği varken neden bukadar geriye çekilsinki maçın ilk yarısında.
belki dediğin doğru Galatasaray bilerek geri çekildi. bana ilk yarıda skor üstünlüğün bile olsa geri çekilmek mantıksız geliyor.zaten kendi evinde oynuyosun.
hem sonuçta geri çekilmiş niye çekildiğinden bize ne? çekilmiş bizimkilerde tek kale oynamış.

belaggio82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kadar yanlı hakemde olmaz.federasyonda olmaz
2012 ye adaymış arkadaş

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tek kale maç ne demek? lütfen açıklarmısın
benim bildiğim tek kale maç lafı bir takımın sürekli bastırması sürekli atak yapması ve topa sürekli hakim olmasıdır

Doğrumu yanlışmı :) bence doğru farklı biliyorsanız da fikirlerinize saygı duyarım

oyunu dengede tutmak gibi bir seçeneği varken neden bukadar geriye çekilsinki maçın ilk yarısında.
belki dediğin doğru Galatasaray bilerek geri çekildi. bana ilk yarıda skor üstünlüğün bile olsa geri çekilmek mantıksız geliyor.zaten kendi evinde oynuyosun.
hem sonuçta geri çekilmiş niye çekildiğinden bize ne? çekilmiş bizimkilerde tek kale oynamış.
Tek kale maç,rakibinin orta sahayı bile doğru dürüst geçemediği maç demektir.Gören de Beşiktaş oyunu tamamen Galatasaray yarı sahasına yıktı,Galatasaray çaresiz kaldı sanacak.Oyuncularımızı ancak faulle durdurabildiniz,bundan daha güzel futbol olur mu?Galatasaray çok akıllı oynadı,asla ezilmedi.Hücum futbolu deli gibi saldırmak değildir.Dün attığımız 4 gol haricinde,en az 4 tane de kaçırdık.Beşiktaş'ın 2 golünün dışında ne gibi tehlikesi oldu???Rakip ceza sahasından uzakta topa çok sahip olmak,tek kale oynamak değildir.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
http://macmerkezi.ligtv.com.tr/Istatistik.aspx?mId=1293&m=1&w=5
size iyi bilgiler verecektir.
bir şeye dikkat edin sayfanın 4-2 yazan yerin hemen altında dakikalar yazıyor birde üstünde küçük semboller var golleri, kartları fln gösteriyor..Birde topla eldiven resmi var mavi renkli üstüne farenizin imlecini getirip bekleyin bakın ne yazıyor.. o eldivenlerin hepsinin nası olduğuna bak sonra kim ezilmiş kim hakkıyla galibiyet almış görürsün.. radyo dinleyerek maç yorumu yapılmaz, bunuda öğren..

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
http://macmerkezi.ligtv.com.tr/Istatistik.aspx?mId=1293&m=1&w=5
size iyi bilgiler verecektir.
bir şeye dikkat edin sayfanın 4-2 yazan yerin hemen altında dakikalar yazıyor birde üstünde küçük semboller var golleri, kartları fln gösteriyor..Birde topla eldiven resmi var mavi renkli üstüne farenizin imlecini getirip bekleyin bakın ne yazıyor.. o eldivenlerin hepsinin nası olduğuna bak sonra kim ezilmiş kim hakkıyla galibiyet almış görürsün.. radyo dinleyerek maç yorumu yapılmaz, bunuda öğren..
Ona da inanmayıp,Ligtv Galatasaraylı derler :D

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ordaki cetvel cok yüzeysel geçmiş
şimdi size türkiyenin en çok aranan sitesi olan mynetin canlı yayın dakika dakika pozisyonları veren sayfasını gönderiyorum
ilk yarı ataklarının hepsini saydım

galatasaray 15 kere pozisyon bulmuşken
beşiktaş 21 kere pozisyon bulmuş .

http://macmerkezi.mynet.com/MatchLive.aspx?fixid=1293&wk=16

lig tv galaatasaraylı demedim dememde. ben öyle birilerini fişlemeye cok meraklı değilim sadece maçı dinledim ve gerçekleri söyledim
yazdıklarımda yalan olan tarafları gösterin sizden özür dileyeyim.
Hepimiz insanız yanlış yapabilriz maçı yanlış yorumlamış olabilrim
ama şuan için yazdıklarımın yalan olduğunu ıspatlayamadınız.

Tek kale maç,rakibinin orta sahayı bile doğru dürüst geçemediği maç demektir.Gören de Beşiktaş oyunu tamamen Galatasaray yarı sahasına yıktı,Galatasaray çaresiz kaldı sanacak.Oyuncularımızı ancak faulle durdurabildiniz,bundan daha güzel futbol olur mu?Galatasaray çok akıllı oynadı,asla ezilmedi.Hücum futbolu deli gibi saldırmak değildir.Dün attığımız 4 gol haricinde,en az 4 tane de kaçırdık.Beşiktaş'ın 2 golünün dışında ne gibi tehlikesi oldu???Rakip ceza sahasından uzakta topa çok sahip olmak,tek kale oynamak değildir
benim yazdıklarımı iyi okumadınız sanırım ilk yarının başlarında zaten gs bastırdı ben bunu da söyledim ama sonra bjk tek kale oynadı. yani senin tek kale maç tanımındakine uygun olarak tek kale oynadı. Dikkatli okuyun Tamamen ilk yarıda tek kale oynadık demedim

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ordaki çetvel cok yüzeysel geçmiş
şimdi size türkiyenin en çok aranan sitesi olan mynetin canlı yayın dakika dakika pozisyonları veren sayfasını gönderiyorum
ilk yarı ataklarının hepsini saydım

galatasaray 15 kere pozisyon bulmuşken
beşiktaş 21 kere pozisyon bulmuş .

http://macmerkezi.mynet.com/MatchLive.aspx?fixid=1293&wk=16

lig tv galaatasaraylı demedim dememde. ben öyle birilerini fişlemeye cok meraklı değilim sadece maçı dinledim ve gerçekleri söyledim
yazdıklarımda yalan olan tarafları gösterin sizden özür dileyeyim.
Hepimiz insanız yanlış yapabilriz maçı yanlış yorumlamış olabilrim
ama şuan için yazdıklarımın yalan olduğunu ıspatlayamadınız.

benim yazdıklarımı iyi okumadınız sanırım ilk yarının başlarında zaten gs bastırdı ben bunu da söyledim ama sonra bjk tek kale oynadı. yani senin tek kale maç tanımındakine uygun olarak tek kale oynadı. Dikkatli okuyun Tamamen ilk yarıda tek kale oynadık demedim
Maçı bile izlememişsin,hala bir yerleri referans göstermeye çalışıyorsun :D.Daha fazla uzatmak istemiyorum,geçmiş olsun.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya adam gibi bi tane hakem var onunda adı çıktı cimbomluya..

en fazla 2 sene sonra şampiyonlar igi maçlarına kadar yükseleceğine inanıyorum..

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
maçtı izleseydim ordaki yazan yazılardan farklı birşey mi görecektim :) nerdeyse dakika dakika yazılmış :)
ben sizi tebrik ediyorum. başarılarınızın devamını diliyorum maçta galatasarayın kötü oynadığını fln da söylemedim zaten sadece galatasaray büyük avantaj yakaladı bjk de büyük dezavantaj yakaladı. sanırım biraz yanlış anlaşıldım aşırı bi fanatik değilim sadece kendi görüşlerimi yazdım. çok büyük bir idda, bir yorumda yapmadım zaten :)

dikkat ettiyseniz hakeme de hiç suç atmadım.
hiçbir hakem yüzde yüz değildir hata yapabilir. 90 dk boyunca maçı kötü yönetti diyemem sadece delgadonun pozisyonunu haksız buldum.

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
geçen sene fener şampiyon olunca tüm galatasaraylılar hakemler fenerli oldu diye dil döküyorlardı,çok çabuk unutmuslar döktükleri nameleri

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
geçen sene fener şampiyon olunca tüm galatasaraylılar hakemler fenerli oldu diye dil döküyorlardı,çok çabuk unutmuslar döktükleri nameleri
fener şampiyon olsa da olmasa da hakemler fenerli,daha bu hafta Önder Turacı elle attı golünü.Hadi o neyse de,önce gol iptal edilip,sonra verildi.Ben daha önce böyle birşey görmedim.

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fener şampiyon olsa da olmasa da hakemler fenerli,daha bu hafta Önder Turacı elle attı golünü.Hadi o neyse de,önce gol iptal edilip,sonra verildi.Ben daha önce böyle birşey görmedim.
yadırganacak ne war ki hakem aldığı parayı geç hatırladı o kadar ;)

Beşiktaş Demirören sayesinde paranoyaklığa gidiyor her yenilgiden sonra hakem.. başarısızlıkta (!) T.direktör değiştir ee başkan sende hiç mi suç yok Beşiktaş gibi büyük we onurlu bir klübün haysiyetini şerefini iki paralık edip söylediğin bütün sözleri yiyen sen değilmisin federasyona ağırlığını koyamıyacaksan başkan olmayacaksın sayın demirören perşembe çık istifanı wer de sende bizde kurtulalım...
Çok iyi Beşiktaşlı olabilirsin ama iyi yönetici değilsin kabul et...

Yeteeeer Yıldırım demirören Yeteeeer Yıldırım demirören Yeteeeer Yıldırım demirören Yeteeeer Yıldırım demirören Yeteeeer Yıldırım demirören Yeteeeer

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ee tamam neyi ispatlamaya çalışıyosun hem cüneyt çakır da değil..

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben olay cuneyt cakır demıyorum zaten arkadasım..
sizde yenilince hakem hatası deyip duruyormussunuz demek,bak şekil a'da gösterdim sana çok yakın zamanda kendi soyledigin sozleri...Onu hatırlatmak istiyorum sadece..
Olay hakemler! siz yada biz değil! Bişiler var ortada sende bende karşı çıktığımıza göre...Ortada dönen bişiler var onu gösteriyor bu..
Ama siz bize yapılan bariz hakem hatalarını görmezden gelip zamanında sizede aynı şekilde olan hakem hatalarını unutup, sanki o hataların acısını beşiktaştan çıkarmaya çalışırcasına yüklenmeye çalışıyorsunuz.Bende yapmayın diyorum ve sadece hatırlatma yapıorum geçmişinizi!

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
fenerbahçeye yapılanlar çok bariz be kardeşim.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
havada abs mi yapsın napsın!!! mantıklı konuşun biraz.. ikisde aynı anda hamle yapıyorlar, bu durumda kaleciye dokunmaktan bahsedilemez.. top ortada ve ikiside hamle yapıyor , havada duramayacağına göre yada ayağını rüştüye geçiremeyeceğine göre...

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
resimde ilk hamle yapan rüştü değilmi ?

ister durarak gelsin isterse uçarak kalecinin eli değiyorsa futbolcu birşey yapamaz yaparsa faul olur.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hayır ilk hamle yapan rüştü değil kale arkası kamerdan gösterdiği üzere, servete top boşa çıkınca topa doru uçuyo o sırada rüştüde uçuyor, yani ikiside aynı anda havada. faul için kasıt gerek yani havada iken yapabiliceği hiç bişi yok bunu sende biliyorsun...

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
http://www.youtube.com/watch?v=l2gnpvqVuoo (52.saniye)
arkadaşım senin dediğine bişi demiyom bi kere de kurallara körü körüne bağlı kalmayın ya.. nobrenin pozisyonunda topa vurmayabilir, topun üstünden atlayabilr. yapamaz mı yapar.. burada ise yukardada yazdım ikisde aynı anda havada!, top ortadayken servet uçmuş zaten birbirlerinin dikineler ya rüştüye vuracak ya topa, ama siz rüştüye vurmasını isterdiniz demii, ozmanda kırmızı olması gerkirdi, 8. dakkadı gsnin 10 kişi olması gerektiğini yazardınız.. Hiç birinizde rüştü gibi bi kalecinin o topu nasıl sektirdiğiyle değil hakemle didişerek kendinize güneh keçisi arıyorsunuz...