Bu kadar yanlı hakem olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İNTERNETHABER
Nur Akman

İlk yarının son derbisinde Galatasaray Beşiktaş'ı 4-2 yendi. Futbol yorumcularına göre; maça hakem Cüneyt Çakır damgasını vurdu. Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın hakem Cüneyt Çakır'a veryansın etti.

DEMİRÖREN BURNUNDAN SOLUYORDUMaçın ardından kameralar karşısına geçen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in sinirli hali belli oluyordu. "Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ediyorum" diyen Demirören "gereklı açıklamayı Perşembe günü yapacağım" dedi.
Ama maçın hakemine çok sinirlendiğini de "Son haftalardaki tüm maçlarda, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarında boy gösteren hakem hataları çok düşündürücü" sözleriyle dile getirdi.

YÖNETİCİLER HAKEMİN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Demirören, "Maç biter bitmez 4 Beşiktaş yöneticinin hakemin üzerine yürüdü. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ise "Az bile yaptılar" cevabını verdi.
TÜM DÜDÜKLERİ GALATASARAY İÇİN ÇALDI
Sergen Yalçın "böyle bir derbi maçı yöneten hakem ilk kez görüyorum" diye başladı ve şöyle devam etti:

"Her bir düdüğünü Galatasaray için kullanır mı bir hakem? Geceye damgasını vuran Cüneyt Çakır'dı. Aslında ligin ilk yarısına damgasını vuran hakemlerdi. Bu maçta da hakem Beşiktaş'ın aleyhine elinden geleni yaptı. Delgadoyu'da haybeye oyundan attı. Delgado orada ona bir şey anlatmaya çalışıyordu. Oyunla ilgili konuşmak gerekirse Beşiktaş'ın yabancı oyuncularının çok kötü olduğunu düşünüyorum."

O KADAR ÇOK KART GÖSTERMEDİ Kİ
Rıdvan Dilmen de Sergen'e katıldığını belirtti ve şunları söyledi:
"Ben de Delgado'nun haksız şekilde atıldığını düşünüyorum. Birinci golün faul olması lazım, penaltı soru işareti, Delgadoyu haksız yere attı. O kadar çok kartı göstermedi ki... Hakemin etkisi var ama Galatasaray'ın daha fazla pozisyonu var."

HOLOSKO BOŞUNA PENALTI GÖRDÜ
Hakan Ünsal ise hocaların taktiksel hatalar yaptığını söyledi. "Maçı birbirine ikram eden hocalara Cüneyt Çakır da eklenince böyle bir sonuç ortaya çıktı. Galatasaray Çakır olmadan da kazanabilirdi. Holosko pozisyonu tam önümde meydana geldi. Boşuna bir penaltıydı. Holosko Çakır'a masumane bir şey anlatlaya çalışıyordu. Türkçe bilmemesi ona pahalıya mal oldu.
DELGADO NASIL SARI KART GÖRDÜ?
Maçta kendisine "bana sarı kart göster" işareti yaptığını sanan Delgado'ya maçın hakemi Cüneyt Çakır ikinci kez sarı kartını çıkararak onu oyundan attı. Ancak Delgado "öyle dememiştim" dedi.
Delgado şunları söyledi:

"Hoca bana ilk faulümde sarı kart verdi. Sonra ikinci yarıda 10 saniye içinde iki kez faul yapıldı. Ben ikincisinde kesinlikle sarı kart istemedim. Bana neden ilk faulümde sarı kart verdin dedim. Baros'a kart istemedim. Ben İngilizce olarak söyledim, sanırım hakem duymadı duysa göstermezdi. Bu hareket rakip için yapılsa sarı kart ama ben öyle yapmadım."
Alıntı

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bana 3 tane hakem hatası göstersinler..
2 penaltıda zaten hiçbirşey yok.

PcMaKeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hep aynı tas aynı hamam bu internetsporun işi yokmu! ispanyadada maç oynanıyor biraz örnek alın böyle makaleler yayınlamayın :/

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Hakem yüzünden fenerede yenildik.. Yeter artık yönetmeyi bilmiyorsanız bırakın bu işi..
Yabancı hakem yönetse daha iyi olurdu valla.. Türk hakemlere güvenim yok..

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Yuh artık ya bu yenilgiyi de hakeme bağlayacak kadar pişkin insanlar kalmış mı?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Hakeme bayaa saydım bugün. Kulakları çınlamıştır

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hakemler tamam da bizimkilerde de bişey yoktu be ruhsuzlar ordusu...

deolgado hariç yanlış karar hatırlamıyorum özetten izlediğim kadarıyla holosko acemice yaptı uğur da penaltı yapmak için herşeyi yaptı..

ama gs nin ikinci golü bizim hangi maçtı bi maçtaki werilmeyen golümüzün aynısı.. aklına gelen warsa söylesin o maçı iki gölümüz verilmedi hatta nobre vurmuştu böle pozisyonda

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
delgadonun dediğine inanıyorlar ben iannmıyom ama;

"“Bana yapılan faul sonrasında hakeme İngilizce olarak ‘Yaptığım ilk faulde bana kart gösterdin burada rakibe niye göstermiyorsun’ diye sordum. Amacım kesinlikle rakibe kart gösterilmesini istemek değildi. Pozisyon sonrasında rakip için kart isteme hareketini yapmadım. Çünkü bu hareketin kart gerektirdiğini biliyorum. Sadece bana gösterilen kartı sorguladım. Ama hakemin duyduğunu sanmıyorum."
açıklama bu beşiktaşın sitesinde o akdar profesyonel demiş ki; rakibe kart göstermesini istemiyom bana gösterdin ona niye göstermiyosun demiş.. şimdi eğri oturup doğru konuşalım zaten bana gösterdin ona niye göstermiyorsun demek ona da kart istiyorum demek değil mi? ayrıca hareket yapmıyorum diyor elini baya sallıyo..

Burda veryansın eden arkadaşlar bu kartı savunduğumudan değil, çünkü Türkiyede hakemler itiraza çok çabuk kart gösteriyorlar.. bakınız Gs - Fb maçı, sadece size yapılıyormuş gibi davranmayın..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Lehimize çalınan ilk faul 31. dakika idi.Diğerlerini yazmaya gerek yok.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yuh artık ya bu yenilgiyi de hakeme bağlayacak kadar pişkin insanlar kalmış mı?

hala hakem diyen arkadaşlar var, onlara sözüm biraz objektif olun, Delgado'nun ilk pozisyonu net sarı, ikincide de ne olursa olsun bi itiraz söz konusu, madem öyle konuşmayacaksın.

penaltıların 2side çok netti

kesinlikle, +1, penaltının yorumluk bi işi yok.

faul yapmayınca keyfi faul çalınmıyo arkadaşım, bunda sizin futbol takımınızın suçu çok büyük, Galatasaray 3. golde tam 9 pas yapıp, 26 saniye topla oynamış, nerde takım defansınız.

lutfu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu medya ve yorumcular hep böyle yapıyo

hep aynı konu

kim yendi

galatasaray tebrik ediyorum

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Teşekkürler aslanlar!!!!
adamlar faullu oynuyordu adamların işi gücü Lincolnu indirmekti zaten herkeste gördü hakem hatası demeyelim ama hakemin görmediği bazı yerler var ama!

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
nyoo
hala hakem diyen arkadaşlar var, onlara sözüm biraz objektif olun, Delgado'nun ilk pozisyonu net sarı, ikincide de ne olursa olsun bi itiraz söz konusu, madem öyle konuşmayacaksın.

Arda da aynı şeyi yaptı. Hatta düşünce kart kart diye işaret yaptı. Ona neden göstermedi acaba?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ben fanatik bjk liyim .maçı da canlı izledim.Futbol kalitesi yönünden gs üstündü.Pozisyonlara giren onlardı.2 gömlek büyük geldiler bize bu kadromuzla.Siz tuttrurmuş hakem diyorsunuz.Hakeme gelene kadar bin tane feryat edilecek konu var.

Renklere sevdalıyız...içindekilere değil.Ve bu sene o formanın içinde de cok az ruh var ..

kumlukoz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ardanin yaptigi hareket futbolun utanc noktasidir. birde alkislanacak hareket derlerya bisey demiyor.
olay söyle. arda kendini yere atiyor ve dönup hakeme faul degil yada karta gerek yok. peki neden kendini yere attin. ayaktami duramiyon. gsli futbolcularin dungece dokunulmazligi vardi. tak düdük. linkola dokun aninda duduk. ya ayhanin tekmesini neden görmedi öküz hakem. diyecek birsey yok. hepmi hekemler evet hep hakemler adam gibi yapsinlar. ne zaman bjk hekemlerle mac almis. hafizanizi yorabilir. ama digerleri gs,fb, vb. tak tak sayabilir herkes.

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ardanin yaptigi hareket futbolun utanc noktasidir. birde alkislanacak hareket derlerya bisey demiyor.
olay söyle. arda kendini yere atiyor ve dönup hakeme faul degil yada karta gerek yok. peki neden kendini yere attin. ayaktami duramiyon. gsli futbolcularin dungece dokunulmazligi vardi. tak düdük. linkola dokun aninda duduk. ya ayhanin tekmesini neden görmedi öküz hakem. diyecek birsey yok. hepmi hekemler evet hep hakemler adam gibi yapsinlar. ne zaman bjk hekemlerle mac almis. hafizanizi yorabilir. ama digerleri gs,fb, vb. tak tak sayabilir herkes.

O kadar yağmur yağmış.Sen o zeminde 90 dakika koş, ondan sonra ayakta durabiliyor musun bi dene bakalım.Her zaman Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyon olmasının ezikliğini yaşıyor Beşiktaş taraftarı.Dün hakeme söyleyecek tek söz bulamazsınız.Önce gidin tüpçü başkanınızdan ve 10 maçta 17 puan kaybettiren ve psikolojik desteğe ihtiyacı olan teknik direktörünüzden hesap sorun.MHK Başkanına ana avrat küfür eden bir başkanı olan takımın taraftarı olmaktan utanmalısınız!

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Evet yazarlara sonuna kadar takılıyorum (!)Beşiktaş 20 30 tane poziyona girdi atamadı . Mükemmel oynadılar . Galatasaray vasattı 4 tane pozisyonu var dı hakemde hemen penaltı verdi. Penaltıların uzaktan yakından alakası yoktu . zaten attımız golde tamamen rastlantıydı tesadüftü barosun önüne düşüverdi top dimi ! O yüzden yenildi beşiktaş . Hazmedin yenilgiyi çatır çatır oynayıp kazanmış Galatasaray canlı izlemedim ama indirip maçı öyle tekrar izledim. Beşiktaşın defans blogundaki adamların atılmamasına dua etsin beşiktaş. Kasap mı oyuncu mu onlar ? Tek bi hakem hatası vardı servetin gol ü rüştü eline almış gibi gördüm ben.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arda kadar iyi kalpli adam yok şu süperlig de ..yaptıklarıyla ben anlıyorum bunu..kart istemekle alakası yok zaten.

bizim faul sayısı 31 de 1 oldu sizinki 14 tü. ve zapo ya kart vermedi adam barış özbeğe neler neler yapıldı. az bilekart gösterdi.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
2 penaltıda tertemizdi. Hatta Holosko evet penaltı dedi hakemin kararından sonra. Kırmızı kartta doğruydu..EE daha neyi tartışıyorsunuzki!!!

Baros'un attığı 2. gol harikaydı, e tabi o güzel pası veren Lincoln'ü kutlamak lazım.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
orda faul değil anlamında elini kaldırdı.. bi arkadaş vermiş videosunu hatta.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet ben verdim o videoyu Arda orada kart istemiyor;

--- hocam ben kendim düştüm faul yok, diyor

zafercem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
olur bal gibi de olur. cüneyt çakır'ı geçen yıl kupa maçında biz fenerliler iyi tanıdık. siz o zaman uyansaydınız dünkü maçta cüneyt çakır eyyamcılık yapamazdı.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
baş parmağı ve işaret parmağını birleştirip yumruk şeklinde nasıl bi foul yok demektir o öyle.. Yapmayın yahu.. İzledik gördük.. Hangi videoyu verdin izlemedim ama kart kart dedi sonra da kalktı bir yok dedi.. Arda işte her zamanki hali

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben fanatik bjk liyim .maçı da canlı izledim.Futbol kalitesi yönünden gs üstündü.Pozisyonlara giren onlardı.2 gömlek büyük geldiler bize bu kadromuzla.Siz tuttrurmuş hakem diyorsunuz.Hakeme gelene kadar bin tane feryat edilecek konu var.

Renklere sevdalıyız...içindekilere değil.Ve bu sene o formanın içinde de cok az ruh var ..
Hocam sen Beşiktaş başkanı olsana.Futbol terörü,yenilince bile sakinliğini koruyan başkanlar olursa biter.Arkandayız.

Arda'nın adım atacağı yerde Beşiktaşlı'nın ayağı vardı.Çarpışmamak için kendini yere bırakmış olabilir.Sen kaza yapacak olsa,arabayı tarlaya doğru sürmez misin?Ben Arda'nın yaptığına dürüstlük diyorum.Beşiktaş,Galatasaraylı oyuncuları faul yapmadan durduramadı.Dünkü maçın özeti budur.

fomerfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beşiktaş her sene hakemerle kaybediyo zaten beşiktaşı yenenler kötü oynuo hakemlerin yardımıyla kazanıyo hep yabancı oyuncuları çok iyi futbolcular yöneticiler çok profesyonel (51 tane futbolcu transfer etmişler) kimse bjk yi sevmiyor. bence sadece kendilerini kandırıyorlar .demirören perşembe ne diyecek acaba???????