ZEYNEPTRKMN
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Saçma sapan, antin kuntin şeyler konuşmak zorunda olduğum, nedense hep izlendiğimi bildiğim, paranoyak olup olmadıgım konusunda da şüphelerimi şiddetle kuvvetlendıren bir iş yeri burası.. İsmi Lazım değil çok büyük bir büroda yaklaşık 100 personele yakın '' %95 'i kız olmak suretiyle '' çalışmanın en can alıcı yönü kızların ''gossip girl '' dizisini aratmayacak profosyonellikle dedikodu yapmaları.. Bir insan nasıl olurda edebini bi yerlerde unutmuş olur anlamıyorum, bu kadar merak neden, kime ne giydiğim kıyafetten, saç şeklimden ve hatta içime giydiğim çamaşırın renginden.. Öncelikle bazı cümlelerimde bu kadar açık olmak zorunda oldugum için bana vakit ayırıp yazımı okumak isteyen herkesten özür diliyorum .. Haleti ruhiyemi arz etmez isem şuracıkta bayılacağım sinirden.. Parmaklarımı cadı kazanına dönmüş bu ortamdan bir nebze uzaklastırmıs kendımle konuşmanın fayda etmediği noltada artık yazmak zorunda kaldıgımı hissediyorum.. Kızlar neden bu kadar meraklı ? daha doğrusu bu merak mı, eleştirmek isteyişin bir başka şekli mi ki, ben bunda daima bir ima arıyorum artık.. Ya da şahsım neden kimsenin kılık kıyafet, şaç şekliyle ilgilenmiyorum.. Kız mı değilim, merakım mı kaybolmuş yoksa karşımdaki insanı düşünüp, nerde fren yapacağımı mı biliyorum ? Kırmamaya çalıştığım onca insana yüzüm mü yumuşak geliyor da bu cüreti buluyorlar kendine ?
demiş bir atasözü... Ölende mi suç, öldürende mi diye ...
Yakında cevabını vereceğim gibi...
ZEYNEPTRKMN
demiş bir atasözü... Ölende mi suç, öldürende mi diye ...
Yakında cevabını vereceğim gibi...
ZEYNEPTRKMN