Bu Kadar Kız Bir Arada Çalışırsa Konu ister İstemez... ?

ZEYNEPTRKMN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saçma sapan, antin kuntin şeyler konuşmak zorunda olduğum, nedense hep izlendiğimi bildiğim, paranoyak olup olmadıgım konusunda da şüphelerimi şiddetle kuvvetlendıren bir iş yeri burası.. İsmi Lazım değil çok büyük bir büroda yaklaşık 100 personele yakın '' %95 'i kız olmak suretiyle '' çalışmanın en can alıcı yönü kızların ''gossip girl '' dizisini aratmayacak profosyonellikle dedikodu yapmaları.. Bir insan nasıl olurda edebini bi yerlerde unutmuş olur anlamıyorum, bu kadar merak neden, kime ne giydiğim kıyafetten, saç şeklimden ve hatta içime giydiğim çamaşırın renginden.. Öncelikle bazı cümlelerimde bu kadar açık olmak zorunda oldugum için bana vakit ayırıp yazımı okumak isteyen herkesten özür diliyorum .. Haleti ruhiyemi arz etmez isem şuracıkta bayılacağım sinirden.. Parmaklarımı cadı kazanına dönmüş bu ortamdan bir nebze uzaklastırmıs kendımle konuşmanın fayda etmediği noltada artık yazmak zorunda kaldıgımı hissediyorum.. Kızlar neden bu kadar meraklı ? daha doğrusu bu merak mı, eleştirmek isteyişin bir başka şekli mi ki, ben bunda daima bir ima arıyorum artık.. Ya da şahsım neden kimsenin kılık kıyafet, şaç şekliyle ilgilenmiyorum.. Kız mı değilim, merakım mı kaybolmuş yoksa karşımdaki insanı düşünüp, nerde fren yapacağımı mı biliyorum ? Kırmamaya çalıştığım onca insana yüzüm mü yumuşak geliyor da bu cüreti buluyorlar kendine ?

demiş bir atasözü... Ölende mi suç, öldürende mi diye ...
Yakında cevabını vereceğim gibi...

ZEYNEPTRKMN

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
bir iş yerinde %95 i kız çalışılan hepsi dedikodu yapio sen bu duruma sinir oluyosun kısaca bi özet çıkardım da bir seyi anlamadım snein giydigin iç çamaşırını nasıl görebiliyorda dedikodu yapabiliyolar çok merak ettim :) Neler var ya surda pc ye zombileşmiş sekilde bakıp durmadan kod yazan tipler yerine dedikodu yapan kızı tercih ederdim aslında :) Firma ne üstüne eleman alınıyomu :D IT işinde çok iyiyim :D php css html uzmanlık alanım :D

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
benimde sık düştüğüm bir ruh halidir bu ki bazen bunaltır beni bazense umursamam sende öyle yap mesela öncelikle kendini bu konuda sorgulamayı bırak ben buyum de ve ikincisi bu yapılanları yani yanlış olarak gördüğün şeyleri düzeltmeye çalış

tabi herkesin arasına dalıp pis dedikoducular sizi ayıp ayıp denmez:) aralarında bu durumdan çok ta keyif almayanlarla bir araya gel göreceksinki zamanla çoğunluk bile olabilirsiniz çünkü insanların çok küçük bir kısmı etraflarına izsanları toplar büyük bir kısmı ise ortama uymayı seçer

kendini taktir et şımarmadan ve ikinci adımı at

bu sıkıntıdan kurtaracağı gibi keyifli bir yanıda vardır

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
dedikodu kadar lanet birşey yok hayatta fakat etrafımda gördüğüm çoğu insan bilerek bilmeyerek dedikodu yapıyorlar suizanda bulunuyorlar bunu sadece kızlar değil erkeklerde çok yapıyor bilerek bilmeyerek sen yinede iyi niyetli ol bence şunu hatırlarsan iyi gelir diye düşünüyorum: Kıyamette bir kimse, sevap defterinde, yapmadığı ibadetleri görür "Bunlar seni gıybet edenlerin sevaplarıdır" denir) [Harâiti]

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Nerede çokluk ... diye başlayan bir laf vardır. Kızlar dedikodu, erkekler kavga eder ama bundan zevk de alırlar. En çok zararı ise senin gibi arada kaynayanlar alır. Ya insanlığı bir kenara bırakıp ortama ayak uyduracaksın, ya bir noktadan sonra umursamayıp (hissizleşip) alışmaya başlayacaksın ya da son hız o ortamdan uzaklaşacaksın (tabii imkan varsa) :)

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@ZEYNEPTRKMN kaç kurtar kendini ordan :yes: Başka türlü akıl sağlığını koruman mümkün olmicak gibi...

Şehzade~

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=258663]ZEYNEPTRKMN[/MENTION] kaç ordan çabuk:yes:

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Erkek olduguma şükrediyorum..... ve degerini cok daha iyi anlaadım. :D

ferit567

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunların tümü cinsel tatminsizlikten kaynaklanıyor gercekten. türk kızlarının öyle olmasının sebebi budur. erkekler abazan muhabbetlerle kızlarda bu sekilde sacma sapan dedikodu, kıyafet vs. seylerle kendilerini tatmin ediyorlar. türkiye de issizlikten sonra en büyük problem bence bu. dini ve toplumsal baskılar da problemin temel kaynağıdır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bunların tümü cinsel tatminsizlikten kaynaklanıyor gercekten. türk kızlarının öyle olmasının sebebi budur. erkekler abazan muhabbetlerle kızlarda bu sekilde sacma sapan dedikodu, kıyafet vs. seylerle kendilerini tatmin ediyorlar. türkiye de issizlikten sonra en büyük problem bence bu. dini ve toplumsal baskılar da problemin temel kaynağıdır.

Arkadaşım bunun cinsel tatminsizlikle ne alakası var .Dini baskı demişsin din dedikodu yap diye baskı mı yapıyor.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Sen doğru olanı yapıyorsun.Sabretmeli ya da eğer imkanın varsa işyerini değiştirmelisin bence.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
"tiktir et" demeyi öğrendiğimden beri çok mutluyum .... der bir atasözü..
kim ne derse desin sen kendini bildiğin gibisin...
takma yani ...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Şu yorumunun üstüne var yaa ağzıma 2 bardak su alıp gargara yapıp tükürmek geliyor içimden..:D Hayatımda hiç bu kadar saçma bi yorum okumamıştım..

Ayrıca senin ilk mesajın buysa diğer yazacaklarını görmek bile istemiyorum..

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Giydiğin iç çamaşırın rengine bile karışıyorlarsa iç çamaşırı giyme karışmasınlar :DŞaka bir yana kaç kurtul oradan yoksa psikolojik destek alman gerekebilir.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=258663]ZEYNEPTRKMN[/MENTION] önce Allah sabır versin, sonrada konu açarken doğru bölümlere açarsak daha güzel olur.

hukala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zeynep resmen reality showun içerisindesin

temren

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Şu yorumunun üstüne var yaa ağzıma 2 bardak su alıp gargara yapıp tükürmek geliyor içimden..:D Hayatımda hiç bu kadar saçma bi yorum okumamıştım..Ayrıca senin ilk mesajın buysa diğer yazacaklarını görmek bile istemiyorum..
böyle bir yorumun ne zaman geleceğini merak ediyordum ;)Zeynep kardeşim Allah sabır versin bırak onlar kendi çukurlarında kaynasın

hukala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zeynep; Kendi kendine konuşmaların fazlalaştı ve içini döktün bence:) resmen reality show'un içerisindesin hemcinslerin seni bunaltmış belliki..Gösterişli kıyafetten, marka çantalara, makyajlarından en gösterişli ojelere kokulara, vitrin gibi süslemelere uzak olduğun yazıdan belli oluyor.Çünkü bir yarış içerisindeler ,elde etmek istedikleri erkek mi? Hayır yarış kendi içlerin de.Hep en iyisi olmak ve daha fazlasını istemek bu genelde modern kadının iç yapısında var, daha fazlasını istemek.Kadınlar iş hayatlarında durdukları yeri koruma gibi ihtiyaçları yok, karşılarındaki erkekler kadınlar için rakip bile değil, onlar kendi içlerinde yarışır.
Erkeklerden iş konuşunda elbet hırslıdır, istikrarlıdır, asla vazgeçmez.
Tabiki insanların ruh hali her zaman aynı olmayabiliyor.Ayak uyduramaya bilirsin, onlar seni elemiştir bile:) ama yarı erkek yarı kadın çalışma ortamın olsa idi, bu sefer o dedikoduyu istediğin sayı ile çarpabilirsin:) Beterin beteri de olabilirdi. Sen halet-i ruhunu buraya yazabilirsin bu seni rahatlatır:)
Sevmediğin bir iş her zaman işkence verir.''Mecburiyetin insana her şey yaptıracağını'' da bildiğim için, ruh halini anlayabiliyorum.
Elbetteki geçecek şeyler bunlar, sadece keyif aldıklarınla daha fazla zaman geçir.Çünkü her yeni gün kendini tekrarlayacak, sen neresinde olacaksın?

Gıybet dedikodu yapmak ölü eti yemektir. Ayet / Hucurat

Yol ayrimlari gibi hayatim...Kimbilir kaç kere ikiye bölündüm. / hukala

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Eee sonunda iş bulmuşun daha ne istiyorsun :DÖnceki açtığın konularda işşizlikten muzdariptin şimdi de iş bulmuşun ortamından muzdaripsin :DBence kendini iti tart ve düşün. Acaba sorun bende mi yoksa insanlar da mı diye ?İnsanları neden bu kadar takıyorsun, kafana tokadan başka bişi takma zeynep hanım :DBu arada çalışma ortamını çok merak ettim resim filan paylaşır mısın :D

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bugün televizyonlardaki kadın programları, evlilik programları toplumun düzenini bozmakta ve Türk kadınını bu hallere getirmektedir. Türk kadını savaşta sırtında bebeğiyle cepheye silah taşımıştır. Daha sonrasında diğer pek çok ülkeden önce davranılarak Türk kadının seçme ve seçilme hakkı verilmiştir. Özellikle Cumhuriyet döneminde yapılan bu çalışmalar meyvesini vermiş Sabiha Gökçen, Müzeyyen Senar, Halide Edip Adıvar, Semiha Berksoy gibi pek çok önemli kişi yetişmiştir. Ama bugünlerde özellikle televizyon yoluyla kişiler uyuşturulmakta ve eski hale getirilmeye çalışılmaktadır.

hidoriumen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorun tamamen cinsel tatminsizliktir...Ama insanlık varolduğundan beride bu böyledir,erkek kadına bakar,kadında kadına bakar bu yüzden kadın üzerinde daha fazla baskı hisseder,bunu kullanmayı başaran kadınlar,herkesi kendine baktırır ama kimseye bakmaz,kullanamayanlar,ezilirler büzülürler,kendilerini rahatsız hissederler...Türkiye ye gelince yanlış bilinen dini gelenekler kadının üzerine bir çift göz daha ekler bu da kadını dahada ezer,sonunda kadın gerçekte olması gerektiği gibi erkeğe bakamaz bu da sadece kadına yönelen kadınlar yaratır ve işte son durum...Bi sürü etkenin de eklendiği rahatsız bir hayatta tek eğlence ve tek baktığı şey olan hemcinsini kendinde olmayan veya kıskandığı veya hiç aklımıza gelmeyecek birşeyden böyle sinir eden insanlar topluluğu...
Bence kadınlar erkeklere bakmaya başladıkları gün daha mutlu olacaklar...tabi bu çok zor...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Arkadaş içindekileri kusmuş, ALLAH sabır versin.