Bu Kadar Kız Bir Arada Çalışırsa Konu ister İstemez... ?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Farklı olmaktan niye korkuyorsun ki karsimdaki insanlara yaptıkları davranışlardan ötürü rahatsızlıgini belirt sonuçta yaptıkları çok ta doğru bir şey değil .Aslında toplum olarak öyleyiz karşımızdaki insan yerinde ve zamanın da tepki vermesini bilmiyoruz sonra sorunlar dağ gibi büyüyor örnek sinir öfkemız i sürekli bastırıp daha sonra en küçük olayda öfke patlamasi noktasına gelebiliyoruz bu yüzden neyi sevip neyi sevmediğinizi size davranılmasını istediğiniz davranış şekil leri siz ve sizin davranışlarınız belirler.

iso81tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cinsel tatmini yaşayan erkekler bir araya gelince artık başka şeylerden konuşuyor , kadınlarda dedikoduyu bırakıp bilimsel takılıyor mesela diyorsun, yani sen cinsel tatmini yaşarsan böyle saçmalamayı bırakacakmısın?, açıkçası pek sanmıyorum...

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=258663]ZEYNEPTRKMN[/MENTION] Zamanında çalıştığım ofiste bir odada ben ve 3 kız arkadaş çalışırdık. O durumda bile türlü entrikalarla bana saldırır ayağımı kaydırmaya çalışırlardı. Şuan çalıştığım yerde yaklaşık 80 kişiyiz. Bayanlarda yüzüne tatlım canım diye konuşup, gittikten sonra lafı çakan çok kız tanırım ki artık diyaloğumu indirgedim iyice. Ya birşey değil hadi kız milleti dersin erkekler bile onlarda etkilenip dedikodu yapar oldular. Tabi sadece bir kısmı. Velhasıl heryerde aynı durum geçerli. Çok kafaya takmamak lazım. İşini yapacaksın mesai saati sonunda binadan dışarı adımını attığın anda o günü hatta o binanın varlığını bile düşünmeyeceksin.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bırak ölü eti çiğnesinler yeterki sen dedikodu yapma.

ZEYNEPTRKMN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsini okudum ama bir şey anlamadım.:D

Mesele kadınlar olunca normaldir :)

bir iş yerinde %95 i kız çalışılan hepsi dedikodu yapio sen bu duruma sinir oluyosun kısaca bi özet çıkardım da bir seyi anlamadım snein giydigin iç çamaşırını nasıl görebiliyorda dedikodu yapabiliyolar çok merak ettim :) Neler var ya surda pc ye zombileşmiş sekilde bakıp durmadan kod yazan tipler yerine dedikodu yapan kızı tercih ederdim aslında :) Firma ne üstüne eleman alınıyomu :D IT işinde çok iyiyim :D php css html uzmanlık alanım :D

eleman alımı yok kendine güven iyidir şansını yine de denemeni tavsiye ederim :)

Eee sonunda iş bulmuşun daha ne istiyorsun :DÖnceki açtığın konularda işşizlikten muzdariptin şimdi de iş bulmuşun ortamından muzdaripsin :DBence kendini iti tart ve düşün. Acaba sorun bende mi yoksa insanlar da mı diye ?İnsanları neden bu kadar takıyorsun, kafana tokadan başka bişi takma zeynep hanım :DBu arada çalışma ortamını çok merak ettim resim filan paylaşır mısın :D

:) sıkı takipçi buldum galiba sanırsam herhalde :) insanoğlu herşeyden her zaman şikayet eder malum :) Çalışmayı kimse sevmez evde durmak da sıkıcı gelir, insan fikri ve zikri değişkendir sayın takipcim.. Öncekiler başka, şimdikiler başka düşünceler.. Bu normaldir.. İnsanları takmak değilde benimle ilgili herşeyle ilgilenirim diyelim.. Can sıkıcı bir ortam söz konusu oldugunda ve payşacak kimsem olmadıgında bunu burdan paylaşmam normaldir umarım.. Yoksa izne mi tabi bilemedim.. Neyse ben kendini ölçmüş biçmiş sınırları ve edebini bilen biriyim herkesin böyle olabilmesi dileklerimle .... Mütevazı bir şahsiyet oluşum sebebiyle söylemek istedim.. Bilginize...

Andrew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz okudum ama her işyerinde olan sıkıntılar, tamamı bayan veya erkek olması farketmez aynı laflar her zaman döner. Zamanla alışılacak bi durum hatta kendini kaptırınca keyifli bile olabiliyor :)