Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün bir telefoncuda gördüm Iphone 5s itunese bağlanmıyor diye 350tlye satılıyor. Appleın sitesinden baktığımda çözüm çok kolay sizce almalı mıyım?Başka sorunlar da var mıdır?
350 tl ye temize biraz daha indirim yaptırmaya çalışın işinize gelirse alın büyük ihtimal bataryası bitik bir telefon denk gelecektir kimse kolay kolay bataryayı değiştirmez bataryasını değiştirdikten sonra 10 numara olur bence o fiyata
Aman 5s almada kardeşim 2 aydır cihazım apple da değişim çıktı 2 aydır bekliyorum ve benim gibi binlerce kişi mağdur ediliyo gerekli şikayetleri şikayetvar da görebilirsiniz